Şimdi Ara

izmir için lastik seçimi ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, 2008 model olan fiat grandepuntomda şu anda bridgestone b250 175/65/R15 lastikler var ve benzinli olan aracım 60bin km'ye geldi. Artık lastik değiştirmek istiyorum.. Bridgestone yol tutuşu, yağışlı havalarda fren mesafesi vb. gibi durumlarda gayet iyi fakat sert bir lastik konfor sıfır (Belkide 5 senelik lastik olduğundandır)

İzmir için max 1000tl'ye iyi bir marka ne lastik önerirsiniz.. Servisim kormoran al 500tl 4 adet diyor ama adını sanını duymadım güvenemiyorum, gerçi o herkese ondan taktırıyormuş michelin'in yan sanayisimi neymiş..

michelin energy saver 680 tl gibi bir fiyat var fakat yağmurda çamurda fren mesafesi kısalıyor deniyor..izmirdede kışın 4 ay hep yağmur...yanlaran balon yapıyormuş vb. ama konforu iyiymiş

bridgestone turanza er300 iyi diyenler var..

hankook şaşma diyenler var..

Kafam karıştı.. ne örerirsiniz?

ayrıca 185/60/15 mi 185/65/15 mi 185/55/15 mi aralarında ne fark var..herkez 175 değil 185 al diyor.hangisi benm arabaya uygun o 3 ebat seçeneklerden? ortadaki 60-65-55 ne anlama geliyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wosswoss -- 11 Şubat 2013; 20:10:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: wosswoss

Merhaba arkadaşlar, 2008 model olan fiat grandepuntomda şu anda bridgestone b250 175/65/R15 lastikler var ve benzinli olan aracım 60bin km'ye geldi. Artık lastik değiştirmek istiyorum.. Bridgestone yol tutuşu, yağışlı havalarda fren mesafesi vb. gibi durumlarda gayet iyi fakat sert bir lastik konfor sıfır (Belkide 5 senelik lastik olduğundandır)

İzmir için max 1000tl'ye iyi bir marka ne lastik önerirsiniz.. Servisim kormoran al 500tl 4 adet diyor ama adını sanını duymadım güvenemiyorum, gerçi o herkese ondan taktırıyormuş michelin'in yan sanayisimi neymiş..

michelin energy saver 680 tl gibi bir fiyat var fakat yağmurda çamurda fren mesafesi kısalıyor deniyor..izmirdede kışın 4 ay hep yağmur...yanlaran balon yapıyormuş vb. ama konforu iyiymiş

ayrıca 185/60/15 mi 185/65/15 mi 185/55/15 mi aralarında ne fark var..herkez 175 değil 185 al diyor.hangisi benm arabaya uygun o 3 ebat seçeneklerden? ortadaki 60-65-55 ne anlama geliyor?

merhabalar..bende izmirdeyim va lastik alma aşamasındayım..araştırma yapıyorum..izlenimlerim şöyle.bridgestone daha önce kullanmıştım,çok güzel lastik,ıslak zeminde yol tutuş iyi,ülkemiz için ideal dayanıklı bir lastik,ancak sert bir lastik..benim size tavsiyem izmirde batı lastiğe uğramanız..continental ve hankook satıyorlar ve çok iyi fiyat veriyorlar..öyle böyle değil çok büyük bir firma..ben continental alacağım sanırım..ayrıca lastiği lastikçiden almak lazım..
    http://forum.donanimhaber.com/m_71454365/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliuygun -- 11 Şubat 2013; 20:29:38 >

• yerli malı yurdun malı alın petlas veya sttarmaxx hem bütcenize hem yurda iyi gelir
  • Batı lastik 4-5 bayisi olan ve hergün yenilerini açan çok büyük bi firma genelde her markayı bulma imkanınız olmakla birlikte Continentalin ana bayisi ve izmirin en büyük hankook satıcısı.
    Bende ordan hankook almayı düşüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfzb67 -- 11 Şubat 2013; 21:43:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliuygun

quote:

Orijinalden alıntı: wosswoss

Merhaba arkadaşlar, 2008 model olan fiat grandepuntomda şu anda bridgestone b250 175/65/R15 lastikler var ve benzinli olan aracım 60bin km'ye geldi. Artık lastik değiştirmek istiyorum.. Bridgestone yol tutuşu, yağışlı havalarda fren mesafesi vb. gibi durumlarda gayet iyi fakat sert bir lastik konfor sıfır (Belkide 5 senelik lastik olduğundandır)

merhabalar..bende izmirdeyim va lastik alma aşamasındayım..araştırma yapıyorum..izlenimlerim şöyle.bridgestone daha önce kullanmıştım,çok güzel lastik,ıslak zeminde yol tutuş iyi,ülkemiz için ideal dayanıklı bir lastik,ancak sert bir lastik..benim size tavsiyem izmirde batı lastiğe uğramanız..continental ve hankook satıyorlar ve çok iyi fiyat veriyorlar..öyle böyle değil çok büyük bir firma..ben continental alacağım sanırım..ayrıca lastiği lastikçiden almak lazım..
    http://forum.donanimhaber.com/m_71454365/tm.htm

selam. kormoran önermem, aracımda bu lastikden var. Sert bi lastik. Mich. öneririm.

• ben izmirde good year duragriğ kullanıyorum.gayette memnunum.yanak düştükçe taban genişler 195 55 15 ideal yalnız çukurlara sert girersen yarma ihtimali var lastiği.185 60 15 on numara olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clio 1.2 16 v -- 12 Şubat 2013; 0:39:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dadas_ismail

yerli malı yurdun malı alın petlas veya sttarmaxx hem bütcenize hem yurda iyi gelir

aynen starmaxx tanesini 80den alırsın hocam 240 tlye bu iş tamam ben 33 bin kmdir kullanıyorum sorun yok. 1 yılda yol yardım hediye.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Petlas yada starmaxx gercekten kaliteliler .1.000 tl cok o ebat lastik icin en cok 500 tl yeterde artar bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BRIDGESTONE B330 EVO al bak keyfine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

quote:

yerli malı yurdun malı alın petlas veya sttarmaxx hem bütcenize hem yurda iyi gelir

aynen starmaxx tanesini 80den alırsın hocam 240 tlye bu iş tamam ben 33 bin kmdir kullanıyorum sorun yok. 1 yılda yol yardım hediye.

hocam starmaxxın tanesi mi 80 tl? 240 tlye bu iş nasıl tamam,ben çözemedim?
  • Mich Energy Saver kullanıyorum bir problem yaşamadım İzmir de...
  • quote:

quote:

quote:

hocam starmaxxın tanesi mi 80 tl? 240 tlye bu iş nasıl tamam,ben çözemedim?

pardon hocam 320 tl

• 80 ne petlas veya starmaxx nerde??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

80 ne petlas veya starmaxx nerde??

hocam 205 55 16 fiyat 130 tl bahsedilen ebat 80e rahat alınır.
  • quote:

quote:

hocam bence T.C sınırları içinde 80 tlye lastik bulmak zor iş.
  • Gecen 225 55 16 araca başka marka 1400 tl fiyat verdi starmaxx içinse tanesi 165 tl den fiyat aldık yani toplamda 660 tl iki katından bile fazla neden vereyim aradaki farkla aracınızın bir yıllık vergisini ödersiniz. herkes yerli malı kullansa hem avrupanın fiyatları düşer hemde türkiye sanayisi halkı işçisi kazanır sonuçta yarışlara katılmıyoruz. off roadda yapmıyoruz.
  • Petlas hakkında epeydir bakıyorum, kullanıcı yorumları genelde olumlu; beni tek düşündüren nokta uluslarası bir teste henüz mamul göndermemiş olmaları. Sonuçta 2-3 sene kullanacağımız bir bilgisayarı bile onlarca karşılaştırmayı okumadan almazken, lastik işi şansa bırakılmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakallıyan

Petlas hakkında epeydir bakıyorum, kullanıcı yorumları genelde olumlu; beni tek düşündüren nokta uluslarası bir teste henüz mamul göndermemiş olmaları. Sonuçta 2-3 sene kullanacağımız bir bilgisayarı bile onlarca karşılaştırmayı okumadan almazken, lastik işi şansa bırakılmaz.

http://forum.donanimhaber.com/m_50875976/tm.htm Bu başlığı inceleyebilirsiniz petlas yurtdışına starmaxx adıyla satılıyor. ve sanırım 93 ülkeye ihraç ediliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dadas_ismail -- 12 Şubat 2013; 22:46:39 >
  • quote:

quote:

quote:

hocam bence T.C sınırları içinde 80 tlye lastik bulmak zor iş.

kardeş 205 55 16 vrilen fiyat starmaxxx 140 petlas 150. yukarıda bahsedilen ebat için pazarlık payıyla 80e rahat alınır adanaya gelin isterseniz yada starmazz sitesinden akdeniz akü diye starmaxx bayisini telefonla arayın.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sakallıyan

Petlas hakkında epeydir bakıyorum, kullanıcı yorumları genelde olumlu; beni tek düşündüren nokta uluslarası bir teste henüz mamul göndermemiş olmaları. Sonuçta 2-3 sene kullanacağımız bir bilgisayarı bile onlarca karşılaştırmayı okumadan almazken, lastik işi şansa bırakılmaz.

http://forum.donanimhaber.com/m_50875976/tm.htm Bu başlığı inceleyebilirsiniz petlas yurtdışına starmaxx adıyla satılıyor. ve sanırım 93 ülkeye ihraç ediliyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.