Şimdi Ara

Kiralık kış lastiği bulabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
14.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

20 ocak gibi adana dışına çıkmam lazım iç anadolu ve bursa taraflarına gideceğim.kış lastiksiz gitmek istemiyorum. adanada kış lastiği kullanmıyıyrum 1 seferlik içinde almak mantıksız zaten. kiralık kış lastiği temin edebilir miyim ? szin bu konudaki fikirleriniz nedir ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kiralık Kış Lastiği: Güvenli ve Ekonomik Bir Seçim

Güvenli ve sorunsuz bir kış sürüşü için aracına uygun kış lastiklerine ihtiyacın var. Kış lastikleri, soğuk hava koşullarında bile en iyi yol tutuşunu ve çekişi sağlar, bu da yağışlı, karlı veya buzlu yollarda güvenliğini artırır. Ancak kış lastikleri satın almak pahalı olabilir. İşte bu noktada kiralık kış lastikleri devreye giriyor.

Kiralık Kış Lastiği Nedir?

Kiralık kış lastikleri, kış ayları boyunca geçici olarak kullanımına izin verilen lastiklerdir. Bu, özellikle kış mevsimi kısa olan veya kış lastiklerine yalnızca belirli durumlarda ihtiyaç duyan kişiler için uygun bir seçenektir. Kiralık kış lastikleri, satın alma maliyetlerine girmeden aracını kış koşullarına hazırlamana olanak tanır.

Kiralık Kış Lastiği Nereden Bulunur?

Adana bölgesinde kiralık kış lastikleri sunan birçok lastikçi bulunmaktadır. [Adana kış lastiği kiralama] veya [Adana lastik kiralama] gibi anahtar kelimeleri kullanarak çevrimiçi arama yapabilir veya yerel lastikçilerle iletişime geçebilirsin.

Kiralık Kış Lastiği Kiralarken Dikkat Edilmesi Gerekenler

• Lastiklerin aracına uygun olduğundan emin ol.
    • Lastiklerin durumunu kontrol et ve herhangi bir hasar veya aşınma olup olmadığını belirle.
    • Kiralama süresini ve ücretleri açıkça belirt.
    • Kiralık kış lastiklerinin genellikle sadece kış aylarında kullanım için geçerli olduğunu unutma.

Kiralık kış lastikleri, kışın güvenli ve ekonomik bir sürüşün keyfini çıkarmanın harika bir yoludur. Uygun bir lastikçi bulmak ve yukarıdaki ipuçlarını takip etmek suretiyle aracını kış koşullarına güvenle hazırlayabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kış lastikli araba kirala.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eczman2000

Kış lastikli araba kirala.

arabam var neden kış lastikli araba kiralayımki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedilerki

sanayide ve lastikçilerde az kullanılmış çıkma lastik bulabilirsin. 30 tl den tanesini alırsın. dördü bir lastik fiyatına gelir.

lastikçilere bir sorayım o halde iyi fikir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

quote:

Araban var ama kış lastiğin yok ;))
    İşin şakası biryana kış lastiği kiralayabileceğini sanmıyorum.
    Ömrü hayatında iki gün kış lastigine ihtiyaç duyacaksan yine en iyi seçenek araç kiralama.
  • quote:

quote:

quote:

Ömrü hayatında iki gün kış lastigine ihtiyaç duyacaksan yine en iyi seçenek araç kiralama.

adana gibi kışın gece sabaha karşı en fazla 2-3 derece olan yerde yaşasan emin ol sende kullanmazdın:) aslında kış lastiksiz mi çıksam diyorum ama sanırım oralara ocak ayında yaz lastiği ile gitmek olmaz.

• biz adanada kışın kabak lastikle bile araç kullansak araba yola yapışır :)) adanada ihtiyaç olmadığı için oto lastikçilerde de çıkması bulunmayacaktir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: empire_loups

biz adanada kışın kabak lastikle bile araç kullansak araba yola yapışır :)) adanada ihtiyaç olmadığı için oto lastikçilerde de çıkması bulunmayacaktir.
    Bunuda mı görecektik :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

adana gibi kışın gece sabaha karşı en fazla 2-3 derece olan yerde yaşasan emin ol sende kullanmazdın:) aslında kış lastiksiz mi çıksam diyorum ama sanırım oralara ocak ayında yaz lastiği ile gitmek olmaz.

Arkadaş niye ters anlıyorsun ki?
    Ben sana Adanada niye kış lastiği kullanmıyorsun mu diyorum,altı üstü fikrimi söyledim,beğenir uygularsın,beğenmez uygulamazsın bu kadar basit.Her cevap aklına yatacak değil.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaş niye ters anlıyorsun ki?
    Ben sana Adanada niye kış lastiği kullanmıyorsun mu diyorum,altı üstü fikrimi söyledim,beğenir uygularsın,beğenmez uygulamazsın bu kadar basit.Her cevap aklına yatacak değil.

Alıntıları Göster
    aradan 3 sene geçtikten sonra konuyu hortlatayım. Şu aralar Adana'da belediye otobüslerinin arkasında reklamlar dönüyor lastik kiralama diye. Konuyu açan arkadaş güzel bir pazar yakalamış günlük 20 tl diyorlar fiyatada.

• bi konuya baktım bide konu sahibine sonra çıktım
  • quote:

merhabalar.

20 ocak gibi adana dışına çıkmam lazım iç anadolu ve bursa taraflarına gideceğim.kış lastiksiz gitmek istemiyorum. adanada kış lastiği kullanmıyıyrum 1 seferlik içinde almak mantıksız zaten. kiralık kış lastiği temin edebilir miyim ? szin bu konudaki fikirleriniz nedir ?

Hocam bana kalırsa önden çekiş malum aracın 2 tane sava, petlas tarzı lastik al ucuzundan mis gibi kullan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fantastik beşli

bi konuya baktım bide konu sahibine sonra çıktım

Sebep? Ayrıca3 yıllık konu.
  • Horta destek
  • quote:

Orijinalden alıntı: prydzsnare

Horta destek
    kıralık kış lastiği haaa

• Gülecek bişey yok sonuçta kış memleketinde değiliz sizin gibi sorunlarımız yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.B.D(azimBora)

kıralık kış lastiği haaa

• Yakında yayılım başlar.Ömrü bitmiş lastikşerle gezen cok.Araç muayenesi için kiralık lastik bulunur ifadesi cok uzak değil.
    Bu arada bende adanadayım kışlık lastikli aracım var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soskay

Yakında yayılım başlar.Ömrü bitmiş lastikşerle gezen cok.Araç muayenesi için kiralık lastik bulunur ifadesi cok uzak değil.
    Bu arada bende adanadayım kışlık lastikli aracım var.
    admin konuyu kapatsın konu eski.
  • quote:

admin konuyu kapatsın konu eski.

Alıntıları Göster
    Bana da 1 hafta 10 gün süreyle kiralık lastik lazım.araç 15 jant..yardımcı olabilecek arkadaş varsa bana ulaşıversin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.