Şimdi Ara

İZMİR İÇİ SATILIK SIFIR Wİİ...279 LİRA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • SELAM ..... ELİMDE SIFIR Wİİ VAR BUNU DÜN YANİ AYIN 16 SINDA ...16 07 2011 TARİHLİ FATURAYLA VATAN COMPUTERDEN ALDIM KİŞİYE ÖZEL FİYATLA.....DEDİM Kİ BUNDAN KAR YAPABİLİRİM HEM BEN KAR YAPAYIM HEM DE SIFIR BİR Wİİ ALACAK FORUMDAKİ ARKADAŞLAR KAR YAPSIN ....CİHAZ ŞU ANDA TAM OLARAK 16 SAATLİK BİR CİHAZ ...SATIŞ AMACIM KAR YAPMAK ...AZ DA OLSA ..TABİİ SİZ DE YAPACAKSINIZ HER ŞEY KARŞILIKLI...CİHAZI DÜN ALDIM DENEDİM VE TEKRAR KUTUSUNA YERLEŞTİRDİM...BİR HAFTA DA DOKUNMAYACAĞIM...TAMAMEN SIFIR DIR FATURASI VERİLECEKTİR...HİÇ YORULUPTA YOL PARASI VERİP KUYRUKLARDA BEKLEMEYİN ÇÜNKÜ ÖZEL OLARAK BU CİHAZI 245 LİRAYA ALDIM FATURA FİYATI BU....YOL PARALARI HAMALLIĞI DENEMESİ VESAİRESİYLE ZAHMETİ BANA AİT...BUNU KAR IMDAN DÜŞÜN..CİHAZI SİZE 279 LİRAYA VERECEĞİM YANİ SATIŞ FİYATI OLAN 399 LİRANIN TAM 120 LİRA ALTINA.....BANA 20 LİRA GİBİ BİR ŞEY DİYEBİLİRİZ ARTIK..NEYSE SİZE DE 120....BU ŞANS 1 HAFTA GEÇERLİDİR ..BU CİHAZI VATAN PUAN TANIDIK VS İLE BU FİYATA ALABİLDİM SİZ ALABİLİRİM DERSENİZ İYİ..AMA ALAMAZSANIZ BUYRUN 279 LİRAYA SIFIR KİLOMETRE Wİİ...2 SENE GARANTİ DÜN BAŞLADI...İÇİNDE MARİO KART OYUN DİREKSİYON Wİİ MOTE NUNCHUK VS... BİR DOLU AKSESUARI FULL KUTU SİZİN...VE YENİ... 1 GÜNLÜK BİLE DEĞİL...HİÇ ZAHMET EDİPTE GEZMEYİN HEP BİRLİKTE KAZANALIM...OLMADI BİR HAFTA SONUNDA CİHAZ BENİMDİR...SATILIRSA BİR ADET DAHA ALMA HAKKIM VAR...OLMADI MOD YAPIP RESİDENT EVİL MARİO AKARIM ..EVET KARAR SİZİN...ELDEN TESLİM İSTERSENİZ EVİNİZE GELİP KURARIM DA...1 HAFTA BAŞLADI ..BİR HAFTA SONUNDA İLANLARA BAKIP EN KARARLI KARDEŞE VERECEĞİM O DA DUA ETSİN ARTIKSIFIR...BU FİYAT TEKTİR İNDİRİM YOK...DAHA AZ KARA UĞRAŞMAM ÇÜNKÜ ...GÖREN İYİ NİYETİ GÖRÜR ZATEN...PM LERE 1 HAFTA İÇİN DE BAKACAĞIM CEVAP GELMEZSE KIZMAYIN İNTERNETLE ARAM ÇOK YOK....KAR LI ALIŞ VERİŞLEREYALNIZ İZMİR İÇİ VE ELDEN MEMNUNİYETİNİZİ GÖRMEK İSTERİM

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 18 Temmuz 2011; 19:35:25 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

SADECE MEMNUN KALDIĞIM ALIŞVERİŞLERİM :)engenius ,ozgur 3380, aykhut ,nintendokup, ,bigking,secospacos,pspizmir,selim demirci,khalkedon,ozkano,windu,ummount,geyik20,maraton,elvis,siyau,xsunshinex,end,pudinkk,efekan candan.magborat.tirazlı.cankut90,bornovaaltay.33baba.adaroz.anubisath.cengizermiş.falaze1.mj_pelit.sinano.activ.erccn.lionhearth.fenafilnet.emrahray.erdinçb.timurkucuk.zukape.mikail13.uzmanbiyolog.jeseskane.kabatay.kilikli.cukleski.durukk96.altug_unver.makedonest.crowded.devilxtunax.oreed.witchhunter.oreed.x3x.oscartiger.a.ihsan.cava
    dor.kuafortr.recoo.barışcan.güren.uacellat-62.erha-n.hotenergy.asisvenia.EMCnichotin.scalper.OR-CHAN karsiliksiz yardimci olan...gabrielvanhelsing...TONLA KİŞİ DAHA... psp,pc,wii,xbox,drea
    mcast,gamecube,ps2,saturn,emulator.DIKKAT .DONANIMHABER DISINDA HIC BIR SITE YA DA GRUPTA YOKUM..ARTIK IKINCI EL SATIS ASLA YAPMIYORUM DONANIMHABER DISINDA HIC BIR SITEDE FAALIYETIM OLAMAZ BILGINIZE.

• bimeks açılışa özel dün 199tl satiyordu
  • şanlıurfa bimeks mi.......yav kardeşim açılışa özel maçılışa özel yazmasanız olmaz...açılışa özeli mi var bunun adam oraya koyuyor 10 tane malı hobaaaa hücum üç bin kişi dalıyor içeri herkes birbirini eziyor alabilirsen al ..hala yiyiyormusunuz bunları siz ÇOCUKLAR...dikkat ederseniz çocukları büyük yazdım..kim bilir nerede şanslı o 10 kişineyse efenim ezilmeden çizilmeden hayal kurmadan 120 lira aşağı almak isteyen buyursun yok olmadı bimeks derseniz ramazan yaklaşıyor bol bol dua edin bir açılş daha olurşu donanımhaber yazıları hiç değişmezisteyen arasınyada aramasın bir hafta sonunda cihaz bende kalır399 liraya wii alacak izmirlilere 279 a duyurulur...best buy g squad kurulum hizmeti de yanında....hücuuuum mağaza açıldııııııı ezmeyin ezmesenize kardeşim huop elim elim elim şurada 10 tane var zaten mahmut emmi çok ayıp çoooktööbe yaaa...neyse herkese sevgiler saygılar isteyen alır ..iyi niyette anlaşılmıyor..peki 279 olsun 6 gün kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 18 Temmuz 2011; 19:34:55 >

SADECE MEMNUN KALDIĞIM ALIŞVERİŞLERİM :)engenius ,ozgur 3380, aykhut ,nintendokup, ,bigking,secospacos,pspizmir,selim demirci,khalkedon,ozkano,windu,ummount,geyik20,maraton,elvis,siyau,xsunshinex,end,pudinkk,efekan candan.magborat.tirazlı.cankut90,bornovaaltay.33baba.adaroz.anubisath.cengizermiş.falaze1.mj_pelit.sinano.activ.erccn.lionhearth.fenafilnet.emrahray.erdinçb.timurkucuk.zukape.mikail13.uzmanbiyolog.jeseskane.kabatay.kilikli.cukleski.durukk96.altug_unver.makedonest.crowded.devilxtunax.oreed.witchhunter.oreed.x3x.oscartiger.a.ihsan.cava
    dor.kuafortr.recoo.barışcan.güren.uacellat-62.erha-n.hotenergy.asisvenia.EMCnichotin.scalper.OR-CHAN karsiliksiz yardimci olan...gabrielvanhelsing...TONLA KİŞİ DAHA... psp,pc,wii,xbox,drea
    mcast,gamecube,ps2,saturn,emulator.DIKKAT .DONANIMHABER DISINDA HIC BIR SITE YA DA GRUPTA YOKUM..ARTIK IKINCI EL SATIS ASLA YAPMIYORUM DONANIMHABER DISINDA HIC BIR SITEDE FAALIYETIM OLAMAZ BILGINIZE.

• hayırlı satışlar... sakin :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK PS3 350 lira
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.