< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 18 Temmuz 2011; 19:35:25 > |
SADECE MEMNUN KALDIĞIM ALIŞVERİŞLERİM :)engenius ,ozgur 3380, aykhut ,nintendokup, ,bigking,secospacos,pspizmir,selim demirci,khalkedon,ozkano,windu,ummount,geyik20,maraton,elvis,siyau,xsunshinex,end,pudinkk,efekan candan.magborat.tirazlı.cankut90,bornovaaltay.33baba.adaroz.anubisath.cengizermiş.falaze1.mj_pelit.sinano.activ.erccn.lionhearth.fenafilnet.emrahray.erdinçb.timurkucuk.zukape.mikail13.uzmanbiyolog.jeseskane.kabatay.kilikli.cukleski.durukk96.altug_unver.makedonest.crowded.devilxtunax.oreed.witchhunter.oreed.x3x.oscartiger.a.ihsan.cava
dor.kuafortr.recoo.barışcan.güren.uacellat-62.erha-n.hotenergy.asisvenia.EMCnichotin.scalper.OR-CHAN karsiliksiz yardimci olan...gabrielvanhelsing...TONLA KİŞİ DAHA... psp,pc,wii,xbox,drea mcast,gamecube,ps2,saturn,emulator.DIKKAT .DONANIMHABER DISINDA HIC BIR SITE YA DA GRUPTA YOKUM..ARTIK IKINCI EL SATIS ASLA YAPMIYORUM DONANIMHABER DISINDA HIC BIR SITEDE FAALIYETIM OLAMAZ BILGINIZE. |

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
SIFIR...BU FİYAT TEKTİR İNDİRİM YOK...DAHA AZ KARA UĞRAŞMAM ÇÜNKÜ ...GÖREN İYİ NİYETİ GÖRÜR ZATEN...
YALNIZ İZMİR İÇİ VE ELDEN MEMNUNİYETİNİZİ GÖRMEK İSTERİM

...yav kardeşim açılışa özel maçılışa özel yazmasanız olmaz...açılışa özeli mi var bunun adam oraya koyuyor 10 tane malı hobaaaa hücum üç bin kişi dalıyor içeri herkes birbirini eziyor alabilirsen al ..hala yiyiyormusunuz bunları siz ÇOCUKLAR...dikkat ederseniz çocukları büyük yazdım..kim bilir nerede şanslı o 10 kişi
neyse efenim ezilmeden çizilmeden hayal kurmadan 120 lira aşağı almak isteyen buyursun yok olmadı bimeks derseniz ramazan yaklaşıyor bol bol dua edin bir açılş daha olur
yada aramasın bir hafta sonunda cihaz bende kalır
399 liraya wii alacak izmirlilere 279 a duyurulur...best buy g squad kurulum hizmeti de yanında
....hücuuuum mağaza açıldııııııı ezmeyin ezmesenize kardeşim huop elim elim elim şurada 10 tane var zaten mahmut emmi çok ayıp çoook