Şimdi Ara

Izmir demokrasi uni

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Izmir demokrasi uni tanitim gunune giden var mii



  • Yapay Zekanın Yanıtı

    İzmir Demokrasi Üniversitesi: Mavi Diploma

    İzmir Demokrasi Üniversitesi (İZDÜ), Türkiye'nin önde gelen yüksek öğretim kurumlarından biridir. Sunduğu yüksek kaliteli eğitim programlarıyla tanınır.

    Mavi Diploma

    Mavi Diploma, İzmir Demokrasi Üniversitesi ve Katip Çelebi Üniversitesi gibi seçkin üniversiteler tarafından verilen özel bir belgedir. Bu belge, öğrencilerin akademik başarılarını, kişisel gelişimlerini ve sosyal sorumluluklarını gösterir.

    İzmir Demokrasi Üniversitesi Mavi Diploma Veriyor mu?

    Evet, İzmir Demokrasi Üniversitesi, belirli şartları yerine getiren öğrencilerine Mavi Diploma vermektedir. Bu şartlar arasında akademik başarı, aktif öğrenci kulübü üyeliği, sosyal sorumluluk projelerine katılım ve yabancı dil yeterliği yer almaktadır.

    Katip Çelebi Üniversitesi Mavi Diploma Veriyor mu?

    Katip Çelebi Üniversitesi de İzmir Demokrasi Üniversitesi ile birlikte Mavi Diploma verme yetkisine sahiptir. Mavi Diploma alma şartları, iki üniversitede de benzerdir.

    Diğer Üniversiteler Mavi Diploma Veriyor mu?

    İzmir Demokrasi Üniversitesi ve Katip Çelebi Üniversitesi dışında, Türkiye'de Mavi Diploma veren başka üniversiteler de vardır. Bu üniversiteler arasında İstanbul Kültür Üniversitesi, İstanbul Bilgi Üniversitesi ve Bahçeşehir Üniversitesi yer almaktadır.

    İzmir Demokrasi Üniversitesi'nin Mavi Diploması, öğrencilerin akademik ve kişisel başarılarını kanıtlayan prestijli bir belgedir. İZDÜ'den Mavi Diploma almak, öğrencilere kariyerlerinde avantaj sağlayabilir ve onların iş piyasasında daha rekabetçi olmalarına yardımcı olabilir.

    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Gitmedim ama ilk önce can simidi olarak yazmayı düşünüyordum sonra araştırdım ve vazgeçtim.
    1-Dışarıdan baksan aa burası üniversite mi dersin.
    2-Benim istediğim diploma eki(mavi diploma) vermiyorlarmış sildim. Bakırçay'ı ekledim.
    Bana göre tek olumlu yanı ise İzmir'in çok güzel bir bölgesinde olması. Orada hayatı yaşarsın resmen.
  • Dostum o eki sen mezun olana kadar ayarlar zaten daha yeni gelişiyor bu üni ve Bakırçaydan daha iyi olacak. Bölümleri yavaş yavaş İngilizceye çeviriyorlar Bakırçaydakiler ise Türkçe. Ve Demokrasiye yeni büyük bir kampüs yapılıyor, apartman üni olmayacak artık. Bakırçay Menemen'de kuş uçmaz kervan geçmez bir yerde
  • Ben gittim merkezde sayılır yeeri guzel ama kampus yok :( sadece bina
  • Eğer öyleyse geleceği var.
    Bakırçay'ın bölümlerinden ziyade binası süper ama çok uzakta cidden.
    Benim büyük ihtimal Katip Çelebi veye DEÜ tutar onlara giderim ama arkaya can simidi olsun diye birkaç bölüm koymak gerekiyor.
    Demokrasi bildiğim kadarıyla fetöden kapanmadan önce o diplomayı veriyormuş büyük ihtimalle de senin dediğin gibi olacaktır.
  • Evet dostum, ayrıca Bakırçay'ın da verdiğini sanmıyorum daha yeni kuruldu. Arkadaşım İKÇÜde Eee okuyor, normalde ikçü de vermiyor diye gözüküyor ama isteyene hazırlıyorlarmış mezun olurken. İzmiri terk etmek istiyorum ben o yüzden yazmadım ama İzmirde kalacak olsam ve sıralamam 60 küsür k olmasa bi 100 küsür olsa kesin yazardım. Bu sene Eee bölümü İngilizceye geçti sağlam bir artış bekliyorum sıralamasında.
  • Aradım sordum İKÇÜ ve Bakırçay veriyoruz dediler. Büyük ihtimal İKÇÜ Mekatronik gelecek, ben de 2.5 sene orada okuyup Marmara'ya yatay geçiş yaparım diye düşünüyorum.
    Hangisindeki eee İngilizce'ye geçti? Demokrasi'nin geçmiş başka geçen var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: finisher1896

    Aradım sordum İKÇÜ ve Bakırçay veriyoruz dediler. Büyük ihtimal İKÇÜ Mekatronik gelecek, ben de 2.5 sene orada okuyup Marmara'ya yatay geçiş yaparım diye düşünüyorum.
    Hangisindeki eee İngilizce'ye geçti? Demokrasi'nin geçmiş başka geçen var mı?
    dostum puanın yetmiyorsa sonradan nasıl yatay geçiş oluyor ki ben bir türlü anlamadım bu olayı
  • Dostum ünideki ortalaman+kendi üni sınav puanın+istediğin yerin taban puanı. Bu 3lüye göre bir hesap yapılıyor ve sıralama yapılıyor. Bazıları sadece not ortalamasına göre alıyor bazıları da ilk dediğime göre.
    Talebin çok fazla olduğu yerlerde ilk dediğim geçerliymiş. Bu sene benim puanla istediğim yerin puanı arasındaki makas daralacak diye düşünüyorum yani umarım. 1 sene dinlenme zamanım da olacak hazırlıktan dolayı. 1. sınıf ve 2. sınıfın ilk dönemini sıkar kendimi istediğim yere atarım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.