İDÜ (İzmir Demokrasi Üniversitesi) Hukuk Fakültesi Nasıldır?

-
-
Okulla ilgili iyi olan tek şey okulun bulunduğu konum. Geri kalan kararı size bırakıyorum.
-
Yani okula dair bildiğiniz tek iyi şey mi konum, yoksa okula dair tek iyi şey mi konum. Kötü mü dersiniz yani hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Okula dair benim gözlemlediğim tek iyi şey konumu. Tabii yaklaşık 1-1.5 yıldır ne halde bilmiyorum, gitme fırsatım olmadı.
Okulun konumu cidden çok güzel yerde, her yere ulaşım mümkün. Sosyal aktivite için tüm şehri size sunuyor fakat aynı şeyi genel imkanları için söyleyemem.
Spesifik olarak hukuk eğitimini bilmiyorum fakat resmi sitesinden baktığınızda yeteri kadar akademik kadrosu olmadığını göreceksiniz. Bu başlı başına bir negatif unsur.
Bunun dışında kütüphanesi yoktu, Dokuz Eylül'ün imkanlarını kullanıyordu en son. Şu an ne durumda bilmiyorum.
Genel olarak okulun öğrenci profili çok da iyi sayılmaz. Aynı zamanda okulun henüz çok çok yeni olması, bir sistem oturtamaması başka bir dezavantaj.
Bunun dışında okulun herhangi bir spor salonu, yurt vs. gibi bir imkanı da yok. Dershane binasına üniversite yapmışlar gibi açıkçası.
Spesifik olarak sormak istediğiniz bir şey varsa bilgim dahilinde cevaplayabilirim.
-
okulun isme bak be mükemmel bi isim kesinlikle de bu ismi yeter sana. eğitimi falan salla sen nerden mezunsun dedikleri zaman DEMOKRASİ ÜNİVERSİTESİ HOCAM diyebileceksin
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X