Şimdi Ara

İzmir'de Yağmur vs Konya'da Yağmur (kotalı girme) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
2.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

quote:

Orijinalden alıntı: Barbaros Hayreddin Paşa

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Barbaros Hayreddin Paşa

quote:

Konyali m2 ye düsen yağmurdan habersiz daha ama siz klasik akpliler camur at izi kalsin

Edit:Allahın koylusu hayatinda deniz gormemis rakim tarzi kavramlarada uzak tabi yazik vurmayin adama.

Köylü milletin efendisidir.

M.Kemal Atatürk

Tabi siz "Atatürkçü" sünüz ya milleti aşağılamayı çok seviyorsunuz

Bunu yazcaginizi bilerek yazdim mesaji

yav hehe.gif

Klasik dh genci

Klasik cehapeli.

• konuda bir sürü konyalı var bari biz varken bunu yapma . konyanın havasımı iyi bosna hariç kışın konyanın merkezinde nefes alacak yer yok. heryer kömür dumanı . 1 saat dışarıda gezeyim kışın eve gelince burnumu temizleyince kapkara çıkıyor la . bi bosnaın havası hallice o da doğalgaz kullanımı çok yüksek ve esinti oldugu için hava dagılıyor . onun dışında havası berbat. hele kışın çimento fabrikasına yakın oaln yerler agır yağ kokusuna maruz kalıyor . ayrıca ayyaş diye onlara laf ediyorsunda burdaki meyhanelerden haberin yok herhalde. sabah mevlana torunu olan esnaflar akşam meyhanelerde soluğu alıyor .

• En çok fuhuş baskını ve alkol tüketiminin konyada olduğunu bilmiyordunuz dimi la.
    Bende bugün kişisel gelişim kursunda öğrendim dostlar.

• izmire çamur atarlar ama yazın tatillerde hep izmire gelirler neyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: mt2465

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mt2465

quote:

Orijinalden alıntı: Smyrn3.

Konuyu açan arkadaşın yaşını bilmem ama eğitimsiz olduğu kesin ''rakım'' hakkında bilginiz var mıydı acaba ? M'2 YE düşen yağmur sayısı ile farkı acaba , Konya ciddi ciddi köy gibi bir yer , toprak birçok yer suyun emilmesi rahat , o fotoğrafların bir çoğu denizin yükselmesinden dolayı çekildi , konuyu açan arkadaş deniz ne bilir mi bilmem ama kıyaslanmaması gereken 2 şehir bunlar...

quote:

Konyali m2 ye düsen yağmurdan habersiz daha ama siz klasik akpliler camur at izi kalsin

Edit:Allahın koylusu hayatinda deniz gormemis rakim tarzi kavramlarada uzak tabi yazik vurmayin adama.

Siz önce bırakın köylülerle muhatap olmayı biraz insanlıktan nasip alın hepiniz atatürkçüyüz laikiz diye geçiniyorsunuz M.Kemal'in köylü milletin efendisidir dediğinden bi habersiniz allahın ayyaşları Konya'lıyım şehrimle gurur duyuyorum arada temiz hava almak isterseniz Konya'ya bekleriz biz ne olursan ol yine gel diyenlerdeniz...(Şehrinizi bok götürüyo allahın kokarları)

Mustafa Kemal'in köylü milletin efendisidir demis olmasi cahil oldugunuzu degistirmiyor ne yazik ki.

Cahil mi ahahahahahaha sus allahını seviyosan google diye bi site var biliyon demi bi araştır bakayım...

Siz m2 ye dusen yagmur miktarini,rakimi arastirin.Sonra sehrinizde ki insanlarin yorumlarina bakin herkes kotuluyor nedense konyayi.Ben arastiriyorum zaten.Normal mesajlarimda her partiyi de yaptiklarinda takdir ederim.CHP'yi overimde,yerin dibine de sokarim.Ama sizin gibi mesaj yazmaya degmeyecek,laf anlatilmayacak kisilere karsi seviyemi mecbur olarak dusuruyorum ki esit sartlarda yarisalim.O yuzden muhahah.gif tarzi seyler kullaniyorum.Zaten seviyesizlesecek o tartisma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

quote:

quote:

20 yıldır konyadayım konyaya sağnak şekilde uzun süre yagmur yagdıgını hiç hatırlamıyorum . kaldı ki izmire yağan yagmur konyaya yağsa alt geçitler hariç su baskını olacak yer yok . çünkü memleket düz bi kere . konyaya ne çok kar yagar nede çok yagmur yagar . ha birde şu var konyada betonlaşma izmirdeki kadar yok . yani toprak yüzey çok oldugu için suyu çekiyor .

CHP'ye mok atacaklar ya camur at izi kalsin hesabi.Biz de olmuyoruz tabii Chp ye fakat yaptiklari sadece laf atmak.Adam m2 ye dusen yagmuru hesaplamadan,deniz seviyesini bilmeden laf ediyor,neden?CHP'nin sehri cunku.Gavur İzmir ondan.Marmarayi o kadar tebrik ettik cunku hizmeti %50 ye degil,hepimize yaptilar.Ama makarna yemekten calismiyor kafalari.

o mantıktan gidersek ankara ve ist akp'nin ama gel gelelim 2 damla yagmur düştüğünde hayat felç oluyor bu nasıl bir çelişki o zaman . izmiri konyayı daha hayatlarında görmemiş insnalar konuşuyor.
    konya bundan 15 sene öncede böyleydi şimdide böyle . ben konyada hiç o şekilde sel filan oldugunu hatırlamıyorum . varsada bölgesel (yani 1-2 cadde filan ) konyanın en çok sıkıntı yaşayan yeri bosnadır . çünkü bosna tepelik bi yer. kışın yolları buz tutar. yani düşün artık koskoca büyükşehir bi mahellenin yollarına dahi baş gelemiyor . izmirdeki yağmur buraya yagsa yine bişey olmaz çünkü toprak alan çok . hoş son 4-5 senedir onuda bitiriyorlar. hele bizim mahlledeki caddelerin arasındaki toprak alanların üstüne kum döküyorlar hangi zihniyetle bunu yapıyorlar anlamıyorum

Konyayi ben 1 kere gordum,cok duz ayak bir yer ve toprak tamamen.İzmirin sikintisi kordon ve sahil de deniz ile kara arasinda 50 cm lik beton var.Yani bu gunde oldugu gibi tasmaya megilli.CHP zaten kazma oldugu icin altyapiyi yenileyemiyor.Odenek verilmiyor da olabilir bilmedigim konuda iki partiyede sallayamam.Ama ben kendimi bildim bileli İzmir hep boyle.

Karsiyaka belediyesi en son mavisehiri yeniledi yaptiklari en guzel isi yaptilar.Zamaninda orda otururken bu tarz yagmurlarda venedik gibi olurdu her yer.Cidden su an cok feci sekilde olmuyor eskiye oranla gayet iyi.Akp yapsa yine tebrik ederdim.Cunku hizmet bana yapilmis halka yapilmis parti fanligina gerek yok.Ha akp lilerden hoslanmiyorum o ayri mesele.

ya konyada da alt yapı diye bişey yok. mahallelerdeki bu lagım mazgalları olur ya düşün artık alt yapıda kullanılan borular o kadar ince ve o kadar yüzeye yakın ki sokakların çogunda lağım kokuyor. bizim halkımız alt yapı nedir bilmiyor .... evimizin önüne yazın otopark yapıldı şimdi yarısını söktüler lagım borularını geçiriyorlar . diger yarısınada çöp bidonlarını gömüyorlar. caddelerde orta refüjlere her mevsim farklı çiçek dikiyorlar. ve kış çiçekleri ithal geliyor. hatta bu yaza kadar tüm çiçekler ithal geliyor bu yaz kendi lalelerini ürettiler. yaz , kış , sonbahar , ilk bahar olmak kaydı ile her mevsim çiçek dikiyorlar refüjlere ve koca koca döner kavşaklara . bunların hepsi bizim cebimizdne çıkıyor. belediye çalışıyormuş gibi gözüküyor ama yaptıkları hep süsleme , hiç adam gibi bir çalışma yok . ama insnaların gözünü boyuyorlar o ayrı . rabbim şöyle bu kış seçim öncesi bol bol bi yagmur verse bol bol bi kar versede görsem ben bu belediyeyi .

• quote:

Orijinalden alıntı: panelci

M2 düşen yağmur aynımı?hem izmir Belediyesi Atatürkçü isterse izmiri soyup sovana çevirsinler yine oyum onlara.

kafan güzelmiş kardeş nerden aldın

• Black Raven kullanıcısına yanıt
    Cicek bocek her partide ayni zaten klasik olaydir Turkiyede ben iyi altyapi gormedim acikcasi.Ha ama akp İzmirde tek bir proje yapti tebrik etmek gerekir.O bolgenin muthis derecede trafigini azaltacaklar.

• quote:

Orijinalden alıntı: panelci

M2 düşen yağmur aynımı?hem izmir Belediyesi Atatürkçü isterse izmiri soyup sovana çevirsinler yine oyum onlara.

• Arsenikli suda içeriz oyumuzu cehape"ye veririz..bizim için önemli olan ideoloji hizmet falan kimin umurunda..

• izmirliyim ama ne yalan söyleyeyim izmirde ne zaman yağmur yağsa hep aynı şey her yer çukur dolu daha doğrusu çukurları düzgün doldurmuyorlar girintili çıkıntılı oluyor yollar izmire ziyaret gelen adamlar hep alsancak çankaya konak o tarafları görüyor biraz yeşilyurt karabağlar taraflarına gelseler izmirin ne halde olduğunu görecekler resmen rezillik yaşıyoruz bizim kapının önünde su borusu 1 yılda 80 defa tamir ediliyor neden ? her seferinde adam gibi yapmıyorlar ve yılın her zamanı kapımızın tam önünde yarım bi çukur var bi doğalgaz çalışması yaptılar 1-2 sene oldu bizim sokağa geleli 1 sene etraftaki sokaklara geleli 2-3 sene oldu belki daha fazla hepsi girintili çıkıntılı düzgün doldurmuyorlar mı malzemeden mi çalıyorlar bilmiyorum ondan sonra mesela bizim etraftaki soakklara yıllardır 1 tane çöp konteynrı(yanlış olabilir)koymadılar birşey daha var belediye temizlik işçilerinin hepsi kürt eskiden bu şekilde değildi türkte vardı kürtte vardı ama belediye sırf daha fazla oy için ne kadar kürt varsa belediyeye toplamış(izmirde sayılsa büyük ihtimalle türkten fazla kürt vardır)benim söyleyeceklerim bu kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: mry_82

Arsenikli suda içeriz oyumuzu cehape"ye veririz..bizim için önemli olan ideoloji hizmet falan kimin umurunda..

+1

• kugutel K kullanıcısına yanıt
    bir cahil daha konyada 5 yıl okumuş bir izmirli olarak konyaya metrekareye düşen yağmurla izmire düşen yağışı nasıl bir tutabilirsiniz merak ediyorum ? altyapı sorunuyla alakası yok denizle aynı hizada olan bi şehir tabiki suyu yeterince ememez konya gibi kurak yerde su her delikten yeraltı sularına gidebiliyor bunu göremicek kadar cahilmisiniz ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssarunass -- 25 Kasım 2013; 20:46:41 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tibet41

quote:

Orijinalden alıntı: Er.Ralp

http://fotogaleri.haberler.com/konya-yi-sel-aldi/

@Er.Ralp

bozkır konyanın merkezi değil . konyanın bir ilçesi . konyaya gram kar , yagmur düşmezekn bozkır , ereğli gibi ilçelere yagmur kar yagıyor. konya merkezde ben son 5 yıldır 15 cm'i geçen kar görmedim ama ereğliye en az yagdıgında 15 cm kar oluyor .

şimdi ben esentepedeyim

izmirin bi ilçesi

merkezde bulunur, 16 yıldır sel olmadı

bilemicem

benim oldugum bolgede altyapı gayet iyi

• Her seçim Konya'dan tonla oy kaldırsam ben de şehri böyle yaparım kardeş.Bilmem anlatabildim mi?

Not: İzmirliler ve İzmir'de yaşayanlar olarak bu haliyle de çok mutlu ve huzurluyuz.Lütfen nazar etmeyin.Vallahi söylemeden edemeyeceğim ama her kale yıkılır da İzmir kalesi yıkılmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tardis*

okunmuş şehir ile okunmamış şehir farkı bomba kuruldu

...

Retardis.
  • Çarşamba'yı sel aldı diye bir şarkı vardı bi ara...
  • quote:

Orijinalden alıntı: pink freud

quote:

Orijinalden alıntı: clubber42

konya'da yaşıyorum akp'yi gram sevmem ama belediye olarak fena değil tabii konya için söylüyorum bunu

Belediyenin iyi olması tramvay duraklarına bağlı. Ben böyle bir şey görmedim Cumhuriyetle Otogar durakları arası 30-40 metre

cumhuriyetle otogar duragi arasina nereye durak konulmasini istiyordun ? eşşek kadar yol var iki durak arasinda.

• quote:

Orijinalden alıntı: JichaelMackson

quote:

Orijinalden alıntı: Tardis*

okunmuş şehir ile okunmamış şehir farkı bomba kuruldu

Okunmuş şehir ve okumuş şehir farkı

Bombaya atom bombasıyla karşılık vermişsin.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.