Bildirim
İzmir'de Pc Donanım Mağazası
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Hiçbiryer vatan %25 indirim kadar uygun olmuyor ancak fiyatı tüm gördüğüm mağzaların bir tık önünde olan, (vatana göre pahalı olsada) Konak itfayenin karşısında Mikroset var oraya bir bak -
quote:
Orijinalden alıntı: Yağmurun Sabahı
Hiçbiryer vatan %25 indirim kadar uygun olmuyor ancak fiyatı tüm gördüğüm mağzaların bir tık önünde olan, (vatana göre pahalı olsada) Konak itfayenin karşısında Mikroset var oraya bir bak
Sağolun hocam -
Burası var bir de;
http://www.tekmarshop.com.tr/ -
Zaten ,bu ikisinden başkası da yok.vatanın haricinde.
Bu izmirin talihsizliği nedir,annamadım gitti. -
bertar, tekmar, olbim, vatan, mikroset, gold, saturn vb firmalar var izmirde -
2 Arkadaşımda Kasayı Olbimden topladı gayet memnunlar ama fiyatları biraz tuzlu gibi FX4100-Asus Gtx560-Kingston 4GB Ram vs.'li bilgisayar 1500 TL'ye geldi arkadaşa -
tekmar en hesaplısı
türkiye de en hesaplı firma diyebilirim -
ben de vatan diyorum şu anda internete özel %25 indirim var muhtemelen yarın da mağazada %25 indirim olur -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Münebbih -- 16 Kasım 2012; 11:54:07 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X