Şimdi Ara

İzmir'de Fifa 11 alcak olanlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi jelatini muamma. koliden ne çıkar Allah bilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lostmyth

Abi jelatini muamma. koliden ne çıkar Allah bilir

tabiki jiletinlimi olcak diyorsun yoksa ciddi muammamı.jiletinsiz bir oyunuda kimse almaz o paraya diye düsünüuorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 27 Eylül 2010; 12:43:51 >
  • cünkü artık fifada online kod muhabbeti var o kod elinde olmadımı biseye yaramıyor o kodda icindeki kitapcıkta mevcut oyuzden jiletinli ve güvenlik şeritli olması şart..
  • arkadaşlar bu konular daha öncede konuşuldu izmirde hiçbir dükkandan normal fiyatlarda oyunu alamazsınız isterseniz 100kişi gidin o adam 130a satıyor zaten cok rahat alan alıyor yani ucuz almak istiyorsanız ya net üzerinden alıcaksınız yada lostmyth arkadaşımız satıyor elinde olursa uygun fiyata
  • quote:

Orijinalden alıntı: soldiertr

arkadaşlar bu konular daha öncede konuşuldu izmirde hiçbir dükkandan normal fiyatlarda oyunu alamazsınız isterseniz 100kişi gidin o adam 130a satıyor zaten cok rahat alan alıyor yani ucuz almak istiyorsanız ya net üzerinden alıcaksınız yada lostmyth arkadaşımız satıyor elinde olursa uygun fiyata

alırız hocam alırız rolex ol sen ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacktower35

cünkü artık fifada online kod muhabbeti var o kod elinde olmadımı biseye yaramıyor o kodda icindeki kitapcıkta mevcut oyuzden jiletinli ve güvenlik şeritli olması şart..

zaten online kodu içinde vardir gümrük kontrolü yapıldıgı için jiletinleri acılmıstır daha 2gün cıkan oyun 2.elmi satarlar sanıyorsunuz 95tl izmir için cok iyi fiyat cankayada 125tlden asagı bulamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dimitradon

quote:

cünkü artık fifada online kod muhabbeti var o kod elinde olmadımı biseye yaramıyor o kodda icindeki kitapcıkta mevcut oyuzden jiletinli ve güvenlik şeritli olması şart..

zaten online kodu içinde vardir gümrük kontrolü yapıldıgı için jiletinleri acılmıstır daha 2gün cıkan oyun 2.elmi satarlar sanıyorsunuz 95tl izmir için cok iyi fiyat cankayada 125tlden asagı bulamazsınız.

hocam gümrük kotrolünde oyunun jiletinimi acılır hıcmı oyun almadık . sedece kolisi acılır kontrol edılır jiletini acılmaz ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 27 Eylül 2010; 12:59:17 >
  • quote:

quote:

quote:

hocam gümrük kotrolünde oyunun jiletinimi acılır hıcmı oyun almadık . sedece kolisi acılır kontrol edılır jiletini acılmaz ...

siz oyunları tek postayla alıyorsunuz adamlar koliyle getirtiyor acılır tabi. bende gemide calısmıslıgım var 6 ay gümrükten cıkartırken gümrüge takılmaz ama acar bakarlar icinde ne var die

kendim zamanında cok sey getirdim ordan biliyorum oyunlar bazen cd leri kutları kagıtları ayrı paketlerde geldigi oluyor. adam 100oyun getirmis 100lü cd kutusunda oyunlar kagıtlar jiletinli birsey icinde kutular sadece kolidede gelmis oluyor yasal yollardan gelmedigi için adamlar her türlü isi biliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dimitradon -- 27 Eylül 2010; 13:03:37 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

siz oyunları tek postayla alıyorsunuz adamlar koliyle getirtiyor acılır tabi. bende gemide calısmıslıgım var 6 ay gümrükten cıkartırken gümrüge takılmaz ama acar bakarlar icinde ne var die

bizim aldıgımız oyunlarda gümrük kapısından geciyor oyunların jiletini acılmaz....

• belki suana kadar 10 tane sıfır oyun almısımdır jiletinli ve seritli bu oyunlar postaylamı geldı bana onlarda gümrük kapısından iceri girdi..
  • quote:

belki suana kadar 10 tane sıfır oyun almısımdır jiletinli ve seritli bu oyunlar postaylamı geldı bana onlarda gümrük kapısından iceri girdi..

hocam anlamıyorsunuz siz yabancı sitelerden tek tek aldınız yiyorsa alın tek pakette 10oyun ne oluyor 150$ sanırım gümrük sınırı var adamlar büyük calısıyor ben tekirdag limanına calısırken ordaki gümrükcülerle cok yakındk cok sigara alkol pc parcası vs kendime getirrim dısarı cıkarttım sizinkiler hava yollarıyla geliyor normal posta icinde tek ürün var neden shopto dj hero falan yollamıyor gümrükte takılır die misal adam fifa 11 i 100tane getirtior bunu cesitli yöntemlerle getiriyorlar onu anloatmak istiyorm ya cd leri kutuları oyunları baska baska geliyor. dedigm gibi bana ögretmeyin

• quote:

quote:

belki suana kadar 10 tane sıfır oyun almısımdır jiletinli ve seritli bu oyunlar postaylamı geldı bana onlarda gümrük kapısından iceri girdi..

hocam anlamıyorsunuz siz yabancı sitelerden tek tek aldınız yiyorsa alın tek pakette 10oyun ne oluyor 150$ sanırım gümrük sınırı var adamlar büyük calısıyor ben tekirdag limanına calısırken ordaki gümrükcülerle cok yakındk cok sigara alkol pc parcası vs kendime getirrim dısarı cıkarttım sizinkiler hava yollarıyla geliyor normal posta icinde tek ürün var neden shopto dj hero falan yollamıyor gümrükte takılır die misal adam fifa 11 i 100tane getirtior bunu cesitli yöntemlerle getiriyorlar onu anloatmak istiyorm ya cd leri kutuları oyunları baska baska geliyor. dedigm gibi bana ögretmeyin

ben siteden oyun almadım simdiye kadar..ayrıca dedıgım gıbı bırsey varsa eger gümrükcülerin jiletinlerini acmaması icin 2 paket sigara ya işi baglıyorlardır o jiletinler acılmaz herneolursa olsun ...

o jiletinler acıldıgı taktırde o oyun artık 2. eldir kod olayı calınma riski buyuktur kımse bu riski goze alıpta o oyunu almaz ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 27 Eylül 2010; 13:16:50 >

• quote:

quote:

quote:

ben siteden oyun almadım simdiye kadar..ayrıca dedıgım gıbı bırsey varsa eger gümrükcülerin jiletinlerini acmaması icin 2 paket sigara ya işi baglıyorlardır o jiletinler acılmaz herneolursa olsun ...

o jiletinler acıldıgı taktırde o oyun artık 2. eldir kod olayı calınma riski buyuktur kımse bu riski goze alıpta o oyunu almaz ...

evet 2 paket sigara ayarlarsın herkesi öyle sanma bu arada 2 paket sigarayada kimse seni takma en az 2-3karton vericeksin tanıdıgın adam sorun cıkmaz ama tanımadıgın adamsa sorun cıkartır her liman veya gümrük kapısı vs dan girmiyor neyse tartısmaya gerek yok.shoptodan alın 90tl gelior güvenilir sizin için

• İlkay abi o jelatin mevzusu ne yazıkki bizim elimizde olan bi durum değil. Ayrıca jelatini kendi açma fantazisi olanlar hariç diğerlerinin jelatine çok takılacağını sanmıyorum. Ennihayetinde açılacak yani o jelatinler Belki jelatinli gelir boşuna tartışmış oluruz o yüzden önce dereyi görmek lazım sanırım.
  • Arkadaşlar gittigidiyorda gamerzone34 adlı satıcı satmaya başlamış 89.90 tl oyun kargo ücretide Tr içinde her yere 3.5 tl . Şimdilik en iyi ücret bu galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meo35 -- 27 Eylül 2010; 15:14:27 >
  • Güzelyalıda sorduğum yerlerde 125 tl civarı fiyat biçtiler o yüzden galiba gittigidiyordan alıcam arkadaşlar.
  • arkadaşlar satıcıların oyun fiyatları nedir. bilen var mı, soran.......
  • Balıkesirde elden ya da dükkandan sıfır satan bir yer yok mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurcan19

Balıkesirde elden ya da dükkandan sıfır satan bir yer yok mu ?

aliağa'nın oradan kuzeye doğru gideceksin arkadaşım
  • beyler sımdı konustum karsıyaka ıle oyun yarın elımde dıyor 100 tl dıyor
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.