Şimdi Ara

İzmir de Bornova veya Bayraklı da ücretsiz boks ve kickboks salonları var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
6.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • (Özel salonlar çok pahalı.) Ne zamandır arayış içerisindeyim bir türlü gençlik ve spor ilçe müdürlüklerine ait bir salon bulamadım. Bu konu hakkında bilginiz varsa yardımlarınızı bekliyorum.

• Atatürk stadında var bir arkadaş gidiyordu ücretsizdi sanırım il gençlik müdürlüğünün olması gerek.
  • Ozel salonlar aylik 100tl civarinda maddi durumunu bilmiyorum fakat aldigin egitim karsisinda bence cok cuzzi bir rakam bu foyati tabi ben istanbulda odedim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arkheramos

Atatürk stadında var bir arkadaş gidiyordu ücretsizdi sanırım il gençlik müdürlüğünün olması gerek.

Oradaki hocayla konuştum sadece küçük yaş gruplarına bakıyorum dedi. Çankaya da gençlik spor'a bağlı ücretsiz bir salon olduğunu söyledi ama orayı da bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Betonaoturmaüsütürsün

quote:

Orijinalden alıntı: Arkheramos

Atatürk stadında var bir arkadaş gidiyordu ücretsizdi sanırım il gençlik müdürlüğünün olması gerek.

Oradaki hocayla konuştum sadece küçük yaş gruplarına bakıyorum dedi. Çankaya da gençlik spor'a bağlı ücretsiz bir salon olduğunu söyledi ama orayı da bulamadım.

Onu bilmiyorum normal gittiğin yerler ne kadar fiyat çıkardı ?

• 80 liradan aşağı değil.
  • Bornovada yok ama bu ada dusunursen bana ulas

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara da Masaj Salonu Arıyorum
    8 yıl önce açıldı
    Ankara'da yüzme kursu arıyorum!!
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Günde 2 lira evden çıkmadan kenara koysan üstünü tamamlayarak ödersin. Fiyat pahalı değil, bu kadar beleşçi olmayın. Spor öğreniceksin, disiplin, kondisyon, kendini savunmayı öğreniceksin çok mu geldi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen kardesim ama maclara çıkacak sporculardan para alinmamali

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.