Şimdi Ara

izmir'de bir lamborghini aventador

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu gece alsancak'ta gördüm kendisini. Bakıp geçmek çok zor. Dönüp dönüp tekrar baktım. Fotoğraf çekmiyim görmediklik yapmıyım dedim ama düşündüm zaten görmedim. Hayatımda ilk kez lamborghini aventador gördüm. Ben de gidip biriki resmini çektim. Gece biraz kötü çıktı ama...insan düşünmeden edemiyor; bunu insan mı kullanıyor.

http://img33.imageshack.us/img33/8096/54di.jpg

http://img11.imageshack.us/img11/9234/bp5f.jpg

izmir'de bir lamborghini aventador izmir'de bir lamborghini aventador izmir'de bir lamborghini aventador

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superegoid -- 30 Eylül 2013; 2:18:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: superegoid

Fotoğraf çekmiyim görmediklik yapmıyım dedim ama düşündüm zaten görmedim.

Çok samimi yazmışsın tebrik ederim araçta fena yalnız geçenlerde top gear da da kullanıyorlardı
  • Replica olmasın sakın.
  • sen lamboru bu kadar kovalamışsın ben son kasa tüm mercedesleri kovalıyorum. en sonunda mahalleye birtane adam geldide beyni bıraktım abi dedim biraz gezdirirmisinz valla tek hayalim bu. şaşırdı nasıl yani dedi. sonra anladı 2 tur attırdı. bizim külüstürü park ettim hemen
  • şahsen ben görsem dönüp dönüp bir daha bakmazdım... ne yapacam baksam ne olacak hele hele resim falan çekmeye hiç uğraşmazdım..

sizler böyle konular açınca bazen kendime soruyorum, acaba ben androidmiyim diye...
  • youtube'da bi inna videosunun altında yorum vardı... " bu karıysa içerde yatan ne a..." buda onun gibi bu arabaysa kapıdaki ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: avensis42

şahsen ben görsem dönüp dönüp bir daha bakmazdım... ne yapacam baksam ne olacak hele hele resim falan çekmeye hiç uğraşmazdım..

sizler böyle konular açınca bazen kendime soruyorum, acaba ben androidmiyim diye...

Gerçekten de bu aşmış tavrın takdire değer.

"baksam ne olacak" ha?

Bundan sonra bir şeye bir yere bakarken ben de kendime bu soruyu soracam. Ben buna bakıyorum ama baksam ne olacak diyecem. Bir şey olmayacak şeye bakmayacam.

Sonra da elimi çeneme dayayıp uzaklara bakacam.

Hülooooğ!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iyiki ben orda değildim seni o halde görseydim varya......

kardeş beni bir poz arabanın önünde çekermisin face'e koyacam derdim
  • Bagdat caddesinde turluyor hergun bir tanesi, yalniz bir gidisati var akillara zarar..

• Trafikte geziyor ama araçta plaka takılımıydı acaba ?

şöle bir konum var dikkat

http://forum.donanimhaber.com/m_81927355/f_//tm.htm#81927355
  • Zenginin can vermesi de zor oluyodur zannediyorum.

Adamın arabası buysa daha başka neleri vardır kimbilir.

• Ben çakaralmaz megane'ı park edecek yer ararken akla karayı seçiyorum. Adam 1,5 trilyonluk arabayı lalettayn park edip gitmiş. Para adamı değiştiriyor işte, mesela park yeri aramıyorsun, gördüğün bir sokak köşesine 1.5 trilyonu atıp kaçıyorsun. Uhhh beybi,sen ne güzel şeysin,kımıl kımıl kırmızı seni

Düzeltme: İmla hataları, yanlış yüklemler, bol gizli özne, bir miktar ağza alınmayacak kelime falan. Kafa mı kaldı bende aventador görünce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepNote -- 30 Eylül 2013; 3:18:52 >
  • bu adam bu şekliyle koymuşsa caddeye helal olsun, ama zannetmiyorum ki böyle boşta bıraksın, bir siyah vito minibüs vardır çevresinde, içinde de tetikte bekleyen birileri vardır mutlaka. ingiltere'ye giden arapların videolarında da arkasında sürekli bir range rover takip ediyordu, sonradan anladım korumak için peşinde gezdiğini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: conquête

youtube'da bi inna videosunun altında yorum vardı... " bu karıysa içerde yatan ne a..." buda onun gibi bu arabaysa kapıdaki ne

• quote:

Orijinalden alıntı: avensis42

şahsen ben görsem dönüp dönüp bir daha bakmazdım... ne yapacam baksam ne olacak hele hele resim falan çekmeye hiç uğraşmazdım..

+1

Bakinca benim olacaksa bakayim ama maalesef

• quote:

Orijinalden alıntı: superegoid

Fotoğraf çekmiyim görmediklik yapmıyım dedim

bu mantığı atalım arkadaşlar,

hoşunuza giden ne varsa çekin. o ne demiş bu ne demiş sallayın.

japonları örnek alın
  • Adamın petrol şirketi var heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: conquête

youtube'da bi inna videosunun altında yorum vardı... " bu karıysa içerde yatan ne a..." buda onun gibi bu arabaysa kapıdaki ne

• Dacia Logan taksilerden mekanın İzmir olduğu anlaşılıyor .

Ben de Lambo dururken arkadaki Logan'ı görüyorum.

Aventador 35 plaka mıydı ?
  • Dün aynı yerde bende görmüştüm bu aracı 8.30 gibi falan Blanc'in önünde duruyordu.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.