Şimdi Ara

İZMİR BOYOZU NEREDE BULUNUR? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
1
Favori
13.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    senin için bu gecede fırından boyoz almaya giderdim ama artık hava aydınlanmak üzere.
    bu saatten sonra dışarı çıkamıcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: Siya

Terbiyesizlik yapma arkadaşım, şu anda senin Kadıköy meydanında ki magandalardan ne farkın var merak ediyorum?

Onlar da kendi ablası annesini düşünmeen empati kuymadan bir şeyler yaptı, sen de aynısını yapıyorsun.

Yukarıda bir sürü İzmir li arkadaş yazı yazmış en azından onlara saygın olsun.

arkadaşım ben hata yaptıysam eğer gerekirse özür dilerim. Senin konuşma şeklinde seviyeni gösteriyor zaten.(maganda) 1493 mesajın var ama ikaz şekline bak birini eleştrirken önce kendine bak

gerekirse herkezden özür dilerim ama sana saygı duymam bunu bil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metality -- 16 Ocak 2006 7:56:20 >

• arkadaşlar, tatilin son üç günü istanbuldaydım. şehir olarak çok beğeniyorum ama yaşarmısın derseniz kesinlikle zorunlu olmadıkça düşünmüyorum. izmire değişmem. bir kere insanların birbirine güveni sıfır. kapkaç, dolandırıcılık ve madde bağımlılığı had safhada. insanları soğuk, kaba. herşey pahalı vs vs...
  • Ben hala kahvaltı yapmadım bi gidiimde fırından 4 tane boyoz aliim geliim
  • quote:

Orjinalden alıntı: flexy

4 tane kesti beni

yaw ben bu izmiri seviyorum işte

bide şu yazıyı ekliim dedim

*Eğer "kordon" dendiğinde aklınıza elektrikli ev aletlerinin dışında bir yer ismi geliyorsa,

* "Körfez Kokusu" nedir biliyorsanız.

* 35 ve 35,5 kavramları size bir şey ifade ediyorsa,

* "Gevrek", "Çiğdem", "Domat", "Nohut" gibi kavramları kullanıyorsanız,

* "Boyoz" kelimesi size bir şeyler hatırlatıyorsa,

* "Arapsaçı","Turpotu", "Dalagan", "İstifno"," Ebegümeci", "Denizbörülcesi" nedir, biliyorsanız,

* Konuşurken arada bir diliniz istemeseniz de

*"geliyom""gidiyom""gelcem""yapcam""etcem“ şeklinde sürçebiliyorsa,

* Gördüğünüz her gökdeleni Hilton'la kıyaslıyorsanız,

* Park, trafik sorunu ve karakış nedir? Bilmiyorsanız,

* Kar görmek için Sabuncubeli'ne ya da Spil'e gittiyseniz,

* Zeybek havası duyduğunuzda içiniz cız edip kalkıp oynayasınız geliyorsa,

* Kumru"nun aslında bir kuş olmadığını ve çok da lezzetli olduğunu biliyorsanız,

* Hıdrellez denince sokaklarda yakılan ateşler aklınıza geliyorsa,

* Sıcakkanlıysanız,

* Paraşüt kulesinden atladıysanız,

* Fuardaki gölde kuğulara bindiyseniz

* Hiçbirzaman biryere geçkalma korkusu yaşamadıysanız

* İnsanlar size bir düşman gibi bakmıyorsa,

* Hayatınızın önemli bir bölümü belediye otobüslerinde geçtiyse,

* Nisan-Ekim ayları arasında hafta sonlarını Güzelbahçe,Seferihisar,Çeşme,İnciraltı, Sahilevleri, MKaraburun, , Kuşadası, Dikili, Foça'da geçiriyorsanız,

* Çocukken Kemeraltında kaybolduysanız,

* Babanız "Biz çocukken Konak'ta denize girerdik" hikâyeleri anlatıyorsa,

* Bir kere bile YKM önünde buluşup sinemaya gittiyseniz

* Kuşadasına "Ada" diyorsanız

* Mahsun Kırmızıgül ile Alişanı ayırt edemiyorsanız?

* Montrö ve Lozan size avrupa şehirlerini hatırlatmıyorsa

* Otobüste size biletini ya da kentkartını veren kişi karşılığında para almamakta ısrar ediyorsa

* Yolda biriyle çarpışınca diğerinin hatası olmasına rağmen reflex olarak gülümseyip, özür diliyorsanız

* "Yengen" denince aklınıza yiyecek bir şeyler geliyorsa

* Evinize en fazla 100 m. Uzaklıkta bir Tansaş mağazası varsa

* Başka bir şehire gittiğinizde o şehirde yaşayanlara acıyorsanız

* Uzakta iken "Ahh şimdi İzmirde olsaydım" diyorsanız,

SİZ İZMİR’LİSİNİZ.

nasıl ama ?

kardeş tüğlerim diken diken oldu izmirli olmak her zaman bi ayrıcalıktır bende her sabah boyoz alır yerim haşlanmış yumurta peynir çay yeter birde boyoz kurumuş olmuycak şimdi yine olsaydı keşke bulamam herhalde bu saatte sıcak sıcak şirinyerde bildiğim bi yerde yok. . .

• quote:

Orjinalden alıntı: flexy

Ben hala kahvaltı yapmadım bi gidiimde fırından 4 tane boyoz aliim geliim

olm sen varya tam sopalıksın
    6 aylık topici hortlatıp bana link atıyor ben daha bişey diyemeden afiyet olsun diyip offline oldu
    lan seni varya

• istanbul üsküdarda, bir fırın yapıyor boyoz.Gayette güzel.Tamam boyoz güzel ama boğaza değişmem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hedonist

istanbul üsküdarda, bir fırın yapıyor boyoz.Gayette güzel.Tamam boyoz güzel ama boğaza değişmem.

NERDE O FIRIN. ÜSKÜDARIN NE TARAFINDA.

• Vaalla boyozu bilmem ama istanbulda kumru sadece Kumru İstanbul'da yenir, şaşkınbakkalda boyner sokağında, inanılmaz bir lezzet çeşme den bile buraya gelinir kumru yemeye..
  • İzmir Boyozu İzmirde bulunur.
  • Hala istanbulda yok mudur boyoz ya Hiç yemedim daha ama şu an acayip merak etmiş durumdayım. Bilen var ise istanbulda boyoz satan bir yer lütfen söylesin
    Ayrıca izmire de gitmeyeli çok oldu ve şu yazılanlarıda okuduktan sonra izmiri çok özlediğimi anladım . Kim bilir bir daha ne zaman kısmet olacak güzel izmire gitmek. Bu istanbul bunalttı artık beni, her şey batar oldu.
  • 9 sene İzmir'de yaşadım. Tam yaşanılacak yer. İstanbul'un çilesi çekilmez vallahi.
  • istanbulda çağlayanda bir pastane yapıyo boyoz. Tadını tam tutturamasa da çok da fena sayılmaz.

Adres: çağlayan adliyesinin ordan vatan caddesine girin biraz aşagıda cami var merkez cami. Caminin tam karşısında kosede bı pastane var. Iste o. Pastanede sarısın bı kız var guzel sayılır ızmırlı galıba :) 46çy ve 46e numaralı otobusler tam onunden gecıyo. Otobusle gıdeceksenız camı duragında ınecem deyın sofore. Isteyene harıta uzerınde ısaretleyıp yollayabılırım. :)
  • Teşekkür ederim Hey Dude! İlk fırsatta çağlayana uğrayacağım. Tabi bu ara belki izmire gitme durumum da olabilir. Belli olmaz belki ilk kez izmir de kendi memleketinde yeme şansını yakalarım Sonuçta hiçbirşeyin tadı kendi yerindeki gibi olmaz di mi :) Boyuzun tadına bakmak için heyecanlanıyorum.
  • Bu bildiğin içinde hiçbir şey olmayan tatsız tuzsuz poğoçamsı bir şey yahu bunun neresi meşhur.
    Bu İzmiri anlamıyom ha dünyanın en dandik yeri midir nedir. Bi İzmir Kumruları var meşhur bir boyozları. İzmir kumru bildiğin ufak sandviç ekmeğinin içinde peynir biber domatesi var. Doğduğumdan beri her gördüğüm pastanede satılan bir şey. Dünyanın en sıradan şeyi. Boyoz zaten..
  • sade ve ıspanaklı oluyor değilmi dediğiniz boyozlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TehlikeliPanda

Bu bildiğin içinde hiçbir şey olmayan tatsız tuzsuz poğoçamsı bir şey yahu bunun neresi meşhur.
    Bu İzmiri anlamıyom ha dünyanın en dandik yeri midir nedir. Bi İzmir Kumruları var meşhur bir boyozları. İzmir kumru bildiğin ufak sandviç ekmeğinin içinde peynir biber domatesi var. Doğduğumdan beri her gördüğüm pastanede satılan bir şey. Dünyanın en sıradan şeyi. Boyoz zaten..

Aynı kumrudan mı bahsediyoruz?
     İZMİR BOYOZU NEREDE BULUNUR?

• quote:

Bu bildiğin içinde hiçbir şey olmayan tatsız tuzsuz poğoçamsı bir şey yahu bunun neresi meşhur.

madem bilmiyon konusma be cahil arkadasım benim. tatsız tuzsuz dedigin şey içi boş olsada fırınlarda satılan en lezzetli gıdadır.

kumru tarifine ise güldüm. senin bahsettigin kumru apayrı bişey. gercegi üstteki arkadasın resmini koydugu kumrudur.

edit: İzmirli kardeslerim kareksan ın boyozunu yemediyseniz bi deneyin farkı göreceksiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 21 Nisan 2012; 21:38:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Eray89

quote:

madem bilmiyon konusma be cahil arkadasım benim. tatsız tuzsuz dedigin şey içi boş olsada fırınlarda satılan en lezzetli gıdadır.

kumru tarifine ise güldüm. senin bahsettigin kumru apayrı bişey. gercegi üstteki arkadasın resmini koydugu kumrudur.

edit: İzmirli kardeslerim kareksan ın boyozunu yemediyseniz bi deneyin farkı göreceksiniz

Valla bugüne kadar bir ton izmirli arkadaşım oldu. O salamlı şey süper bir şey ama ne zamanki kumru diye onu tarif etsem adamlara, o kumrumu lan diye bana saydılar sövdüler ve dediğim şeyi tarif ettiler. Okuldan İzmirli arkadaşlarım var muhabbeti çok döndü ve onlar da hep o tarif ettiğim şeyi tarif ettiler. Resmen o salamlı şeye kumru diyince kızdı adamlar bana. Ve İzmire gittiklerinde gelirken boyoz getirdiler yedim hiç öyle numarası olan bir şey değildi bildiğin peynirli poğçanın ufak ve içi boş olanı. Hatta kendide poğça hamuru kadar lezzetli değil.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.