Şimdi Ara

izmir bisiklet yolu karşıyaka-sasalı (18 km gidiş 18 km geliş)+bol ss (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
2
Favori
19.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Dehşet yahu. Ankarada bırak 100metre bisiklet yolunu, daha asfaltlar çok bozuk çankaya belediyesinin asfalt attığı görülmedi ankarada
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35Forever35

biz 2 kişi gitmeyi düşünüyoruz.Yanımıza neler almalıyız? Bir de bizim bisikletimiz yok, duyduğumuz kadarıyla bisiklet kiralanabiliyormuş.Bisikletleri nereden kiralayabiliriz,maliyeti ne olur? Bilgili arkadaşlarımızın yardımcı olmasını rica ediyorum.
  • quote:

quote:

biz 2 kişi gitmeyi düşünüyoruz.Yanımıza neler almalıyız? Bir de bizim bisikletimiz yok, duyduğumuz kadarıyla bisiklet kiralanabiliyormuş.Bisikletleri nereden kiralayabiliriz,maliyeti ne olur? Bilgili arkadaşlarımızın yardımcı olmasını rica ediyorum.

kira 5 saatliğine bedava sadece nüfus kağıdı lazım
    derneği arayıp ayrıntıları ve adresi öğrenebilisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peh ya ne güzel yol varmış ben de amele gibi güzelyalı sahilden alsancaka gittim geçen bisikletle. bu ss lerdekine kıyasla çok kötüydü yol.
  • derneğin numarası 362 48 28 numaranın üstünde rezervasyon ve bilgi yazıyordu, yani bisiklet almadan önce arayıp bilgi almakta fayda var, ve sabah 08:30 dan akşam 23:00 a kadar yararlanabiliyormuşsunuz.
  • yeni girdik eve çok keyifliydi, çiğli 2. ana jetten kalkan t38 lerin iniş/kalkışlarını görmeniz mümkün, jet sesleri kulaklarımızda hala

en yakın zamanda iyi bir bisiklet almak şart oldu

• Arkadaşlar şöyle forum olarak bir etkinlik yapmak isterseniz ben de katılabilirim. Yapmak istiyorum ama cesaret edemiyorum hiç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BraveHeart -- 9 Ekim 2012; 19:54:08 >
  • en son biri gidip

böceklerden gelen saldırıdan geri dönmüştü
  • bu sene olmaz seneye bende katılabilirim. çok görüyorum bostanlı sahilde bisiklet toplulukları . çimlerde dinleniyorlar sonra tam gaz devam. zevklide görünüyor.
  • Yukarı

Dün yaptık bayağı iyiydi, popom ve dizim hala acıyor ama

Bu arada karşıyaka belediyesinin bisiklet sistemi karbis çok iyi olmuş. Google play store'dan nextbike adlı uygulamayla nerede kaç bisiklet var görebiliyosunuz.

izmir bisiklet yolu  karşıyaka-sasalı (18 km gidiş 18 km geliş)+bol ss

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BraveHeart -- 24 Nisan 2013; 20:13:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BraveHeart

Yukarı

Bu arada karşıyaka belediyesinin bisiklet sistemi karbis çok iyi olmuş. Google play store'dan nextbike adlı uygulamayla nerede kaç bisiklet var görebiliyosunuz.

Bunların fiyatı nedir. Sadece sahil boyunca mı sürülebiliyor.

• @coyotec

KARBİS TARİFESİ
    Sabahları işe giderken, vapur iskelesine ulaşmak için bile kullanılan KARBİS için Karşıyaka Belediye Meclisi tarafından tarife şöyle belirlendi:
    -- İlk yarım saat için 25 kuruş,
    -- 2 saat için 1 lira,
    -- 2 saatten sonra her saat için ise 75 kuruş ilave ücret alınacak.
  • konuyu dün gibi hatırlıyorum. vay be 4 sene geçmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: coyotec

quote:

Orijinalden alıntı: BraveHeart

Yukarı

Bunların fiyatı nedir. Sadece sahil boyunca mı sürülebiliyor.

İstedigimiz yerde kullanabiliyoruz sanirsam

• Konu 4 yıllık ama söylemeden edemicem. Bostanlı full sahil gidip geliyorum her pazar. Takılan varsa PM.
  • keşke Bursa'nın sahillerinde de böyle bisiklet yolları olsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: thenefy

Konu 4 yıllık ama söylemeden edemicem. Bostanlı full sahil gidip geliyorum her pazar. Takılan varsa PM.

Havalar ısınınca konu da ısınmış (:

Benim bisikletin ufak bi kaç bakıma ihtiyacı var ve tabii yeni bir arka iç lastiğe
    Vardiyalı olarak çalışıyorum dolayısıyla her hafta katılamam ama DH olarak Karşıyaka sahillerinde boy göstermek gerek (:
  • iyi bir bisiklet bulursam ilk işim buraya gitmek olucak.karabağlarda oturuyorum.sabahtan vapurla karşıya geçsem akşamada rahat dönerim.diğer parkur projeleri burada.http://www.izmir.bel.tr/Projelerb.asp?pID=78 keşke hepsi birbiriyle kopukluk olmadan bağlantılı olsaydı.en azından şehir içindeki bazı sokaklar trafiğe kapatılıp bisiklet yolu yapılsa izmirliler için çok güzel bir hizmet olurdu.
  • yol güzel

böcekler şahane
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.