Şimdi Ara

izmir bisiklet yolu karşıyaka-sasalı (18 km gidiş 18 km geliş)+bol ss (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
2
Favori
19.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • msj bulunsun yarın gitmeyi düşünüyorum.bisiklet bulmak sıkıntı olmaz demi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iceWave

msj bulunsun yarın gitmeyi düşünüyorum.bisiklet bulmak sıkıntı olmaz demi?

Belli olmaz, yasemin kafeye bisiklet var mı diye sormak lazım.
  • izmir belediyesi çalışıyor valla istanbulda değil 18 km 2 km yol bul öp başına koy
  • Mutlaka yapıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

quote:

teli falan varsa oranın ?varsa pmden bekliyorum boşuna gitmeyelim
  • quote:

quote:

quote:

Bilmiyorum numarasını.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bilmiyorum numarasını.

Kardeşim gittiğin zaman yolun durumunu , derneğin hâlâ bisiklet verip vermediklerini , bisiklet veriyorlarsa telefon numaralarını vs. buraya yazarsan sevinirim.

Yola bakım yaptılarsa gerçekten çok iyi olur , geçen sefer hayvan pisliğinden geçilmiyordu. İlaçlama vs. de yapmaları lazım o böceklerden hastalık kapmamak büyük şans. En yakın zamanda gitmeyi planlıyorum yeniden.

• Ben ayın 30 undan önce gidemem izmire final haftası malum, ama izmire gidince sorarım tabi, aslında e posta ile izmir belediyesine de sorabilirsin, dönüş yapıyorlar.
  • vaybe bisikletime biraz zincirlerini yağlayayım tekerlere de hava basıp yanıma buzlu su aldımmı tamamdır.
  • Çok fena imrendim İzmire şuan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

quote:

quote:

quote:

quote:

Bilmiyorum numarasını.

Kardeşim gittiğin zaman yolun durumunu , derneğin hâlâ bisiklet verip vermediklerini , bisiklet veriyorlarsa telefon numaralarını vs. buraya yazarsan sevinirim.

Yola bakım yaptılarsa gerçekten çok iyi olur , geçen sefer hayvan pisliğinden geçilmiyordu. İlaçlama vs. de yapmaları lazım o böceklerden hastalık kapmamak büyük şans. En yakın zamanda gitmeyi planlıyorum yeniden.

Yol hala aynı , bisiklet hala veriyorlar fakat bisikletler oldukça külüstür.(Geotech marka , hepsi dökülmüş bisikletler. çoğunun frenleri zar zor çalışıyor).Gözlüksüz ve BUFF sız yola çıkmak salaklık diyebilirim. 14 km lik doğal yaşam parkına gittim . Giderken pek bir sorun yoktu ama dönerken sineklerin ısırması bir tarafa sadece bacağıma çarpması bile mahvetti beni. Gözlük olmasaydı gözümde gözlerim mahvolacaktı . bir kaç tarafımdanda tabiki sinek ısırdı ve oranın meşhur sinekleri balon kıvamına getirdi kolumu ve bacağımın belli bölgelerini.

Giderken mutlaka 2-3 kişi gitmenizi tavsiye ederim. Ayrıca tamir aletleri olmadan gitmekte oldukça tehlikeli . Bende gitmek için grup arıyorum fakat pek bulamıyorum.

Edit: Yanlız bisiklet alırken bayağı uzun bir süre sıra beklemek gerekiyor. Arkadaşlarım sabah 9 da kimliğini bıraktı formunu doldurdu . Hatta sabah sporlarını falan yapmışlar bisikletleri beklerken . Bisikletlerini aldıklarında yanlarındaydım ve saat akşam 6 idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaknafein. -- 13 Mayıs 2012; 20:31:38 >

• @cahil : durum iyileşeceğine kötüleşmiş o halde. arkadaşların neden o kadar beklemiş anlamadım , hiç mi bisiklet yoktu acaba? Vardı da vermiyorlar mıydı yoksa? geçen sene 2 kez gittim , ilkinde bisiklet vardı baya , kimliği bırakıp hemen sürmeye başladık. 2.sinde de gittik bisiklet yoktu i 1-2 saat bekledik , hareket olmayınca eve döndük. bisikletleri de mahvetmişler anlaşılan , Sedona marka bisikletler vardı ilk gittiğimde. ilaçlama falan yapsalar keşke o taraflara...
  • Adamların eline sağlık gerçekten güzel olmuş.Bence her şehre yapılması gereken bir şey.
  • Yolun durumu şu an nasıldır arkadaşlar? Sürekli Göztepe-Alsancak yapmaktan sıkıldık vapurla karşıya geçersek o yolu da görmek istiyoruz. Bilgisi olan var mı yolun son durumu hakkında?
  • Geçen hafta gittim. Gitmeye engel bir durum yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bass strings

Yolun durumu şu an nasıldır arkadaşlar? Sürekli Göztepe-Alsancak yapmaktan sıkıldık vapurla karşıya geçersek o yolu da görmek istiyoruz. Bilgisi olan var mı yolun son durumu hakkında?

dünden evvelki gün gittim. sinekler ve acayip böcekler dışında bir problem yok. otlarıda yakmışlar sanırım sinekleri azaltmak için. gidebilirsiniz ancak yolda sakın durmayın sinekler zımbalar. 2 gün üste üste gittim 1 ay evvel . yolda durmak zorunda kaldım(birinde arkadaşımın yüzünden diğeride yolda birisinin tekeri patlamıştı ona pompa verdim) sadece sağ bacağımdan 30 küsur yerimde sinek ısırığı vardı(evet oturdum saydım).Ama durmazsanız sorun yok
  • Biz de iki veya üç arkadaş beraber en kısa zamanda gitmek istiyoruz çiğliden mavişehire kendi bisikletlerimizle mi gitsek yoksa bostanlıdan mı bisiklet alsak diye düşünüyoruz. Ama bisiklet almak baya bi zormuş anladığım kadarıyla. Bir de yolda çok sinek var demişsiniz yolda bi yerde durup sandviç, bisküvi tarzı şeyler yemek için mola veremez miyiz çok mu kötü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uNiqq

Biz de iki veya üç arkadaş beraber en kısa zamanda gitmek istiyoruz çiğliden mavişehire kendi bisikletlerimizle mi gitsek yoksa bostanlıdan mı bisiklet alsak diye düşünüyoruz. Ama bisiklet almak baya bi zormuş anladığım kadarıyla. Bir de yolda çok sinek var demişsiniz yolda bi yerde durup sandviç, bisküvi tarzı şeyler yemek için mola veremez miyiz çok mu kötü?

ben de evka-2 de oturuyorum. yol çiğli koçtaş ın önünden de geçiyor.

molayı iç taraflarda vermeseniz iyi olur gerçekten. ama yol üzerinde sasalı piknik alanı da var, masalar vs de var, orada yersiniz rahat rahat. valla o kadar yorucu bir yol da değil aslında. bisiklet hafifse, rüzgar yoksa basıp non stop gidip gelmek mümkün.

• biz 2 kişi gitmeyi düşünüyoruz.Yanımıza neler almalıyız? Bir de bizim bisikletimiz yok, duyduğumuz kadarıyla bisiklet kiralanabiliyormuş.Bisikletleri nereden kiralayabiliriz,maliyeti ne olur? Bilgili arkadaşlarımızın yardımcı olmasını rica ediyorum.
  • arkadaşlar ben bayraklı alparslanda oturuyorum. altınyoldan karşıyaka iskeleye gitmem çok mu tehlikeli olur sizce. yoksa ben gidip döneceğim allahın izniyle...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.