Şimdi Ara

izmir bisiklet yolu karşıyaka-sasalı (18 km gidiş 18 km geliş)+bol ss (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
171
Cevap
2
Favori
19.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • süper ya tek kelimeyle süper. yokki istanbulda böyle yer sürelimsırf bunun için izmire gidilir bisikletle
  • Bende yarış bisikleti var, hafta sonu gidiyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: guide

gaziemirden bu yolda pedal çevirmek için ara sıra gelirim , çok kolay pedallanacak dümdüz bir yol bisiklet sporu ile tam anlamıyla ilgili olmayan kişilerin dahi tereddüt etmeden her zaman çıkabileceği yoldur .

umarım sadece bu yol ile yetinmez izmir , şehir geneline yayılır

evet altınyola oradan da alsancağa bağlansa süper olur.
  • @misogamist:tek başıma gittim,haftaya arkadaşlarla gitcez aksilik olmazsa,fotoğrafları ben çekitim makina modeli sony w70.hem ben çekmemiş olsam ne değişek olay ne anlamadım?

@KöfteSuyu:bisiklet bianchi thomisus,bunun mavisinden 7 yıl falan oldu,o resimdekinden çok daha iyi halde,anlayacağın çok da iyi bir bisikletim yok.  izmir bisiklet yolu  karşıyaka-sasalı (18 km gidiş 18 km geliş)+bol ss

@|_ÖmeR_| :yarış bisikleti için çok uygun,ben bile benimkiyle bazen 24 üncü viteste gittim.

• ben bisikletimin disk frenini çıkarıp v fren takmayı düşnüyorum,disk fren hem kötü olduğundan boşuna ağırlık yapıyor ve iyi tutmuyor.

fakat bir sorun var:
    ben bisikleri arabaya koyarken ön tekeri çıkarıp koymak zorunda kalıyorum yoksa gitmiyor bisiklet.disk fren olduğu için yerine takmak kolay oluyor.fakat v fren taktığımız zaman her seferinde pabuçların falan yeniden ayarlanması gerekir mi?bir de izmirde iyi bir bisikletçi biliyormusunuz?çünkü bisikleti alalı 7 seneden fazla oldu ve yavaş yavaş eskimeye başladı.izmirde adam gibi bisiklet yolu olunca da ben de her hafta sonu evka-2 den sasalıya gitmeyi düşünüyorum.
    bir de bir kilometre saati almayı düşünüyorum onların fiyatları ne kadardır?
  • bisikletforum.com ortak paylaşım alanımız , oradan çok daha detaylı bilgiler edinebilirsiniz
  • bizde gitmeyi düşünüyoruz arkadaşla. aslında akşam serin serin daha iyi olur ama ıssızdır oralar.
  • Çok güzel mekanmış ralli pistine benziyo sanki
  • Mukemmel bi izmirli olmama ragmen simdi ogrendim bu yerin varlıgını
  • @guide :valla olayada konu açtım,doğrudan bisiklet almamı tavsiye ettiler sinir oldum o siteye.

@yavkar@fb:ben öğlen gittim ve sıcak değildi çünkü sürekli esiyor.ama kesinlikle ıssız,özellikle 10 km den sonra kimse yok.fakat bu güvensiz olduğu anlamına gelmedin çok güvenli geldi bana her tarafta çit var ve yoldan oldukça uzak,açık alanlarda geçiyor yolun çoğu.bu yol karşıyakaya da bağlanıyor.karşıyaka ile altın yılu oradan da konağa,oradan da devam etmeyi düşünüyorlar.anlayacağın bütün sahil boyunca devam etcek.akşam gideceksen yolun 2,5 saatten fazla sürdüğnü hesap et geceye kalma çünkü yolda ışık yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gamlı Baykuş

@yavkar@fb:ben öğlen gittim ve sıcak değildi çünkü sürekli esiyor.ama kesinlikle ıssız,özellikle 10 km den sonra kimse yok.fakat bu güvensiz olduğu anlamına gelmedin çok güvenli geldi bana her tarafta çit var ve yoldan oldukça uzak,açık alanlarda geçiyor yolun çoğu.bu yol karşıyakaya da bağlanıyor.karşıyaka ile altın yılu oradan da konağa,oradan da devam etmeyi düşünüyorlar.anlayacağın bütün sahil boyunca devam etcek.akşam gideceksen yolun 2,5 saatten fazla sürdüğnü hesap et geceye kalma çünkü yolda ışık yok

sağol hocam bilgiler için. gidelim de yorulalım biraz. ham kaldık.

• quote:

Orjinalden alıntı: yavkar@fb

quote:

sağol hocam bilgiler için. gidelim de yorulalım biraz. ham kaldık.

hocam yanınıza içecek,yiyecek bişiler alın,o filamingomudur ne onları izleyin

• Güzel ülkem de böyle yollar gördüm ya ölsem de gam yemem. Çok şaşırdım.
  • quote:

ben bisikletimin disk frenini çıkarıp v fren takmayı düşnüyorum,disk fren hem kötü olduğundan boşuna ağırlık yapıyor ve iyi tutmuyor.

fakat bir sorun var:
    ben bisikleri arabaya koyarken ön tekeri çıkarıp koymak zorunda kalıyorum yoksa gitmiyor bisiklet.disk fren olduğu için yerine takmak kolay oluyor.fakat v fren taktığımız zaman her seferinde pabuçların falan yeniden ayarlanması gerekir mi?bir de izmirde iyi bir bisikletçi biliyormusunuz?çünkü bisikleti alalı 7 seneden fazla oldu ve yavaş yavaş eskimeye başladı.izmirde adam gibi bisiklet yolu olunca da ben de her hafta sonu evka-2 den sasalıya gitmeyi düşünüyorum.

Senin bisikletin aynısının gri modeli var bende alalı 4-5 sene kadar oluyor disk frenler ilk çıktığı zamanda almıştım(Bursada gördüğüm ilk zamanda).Da ben disk frenden memnunum gayet iyi erime derdi yok yan kaydı bu oldu şu oldu derdi yok bence pabuçlara nazaran daha iyi fakat benim fren kolu 3. ye bisikletin yere düşmesiyle içinden kırıldı.Gerçi hala tutuyor fren ama yineed biraz zorlanıyorum.Bursada böyle mekan olsa çıkıcaz bizde nerde gezer.Bence bu yol fırsatını değerlendir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evil Clown -- 12 Mayıs 2009; 18:43:04 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Evil Clown

quote:

ben bisikletimin disk frenini çıkarıp v fren takmayı düşnüyorum,disk fren hem kötü olduğundan boşuna ağırlık yapıyor ve iyi tutmuyor.

fakat bir sorun var:

Senin bisikletin aynısının gri modeli var bende alalı 4-5 sene kadar oluyor disk frenler ilk çıktığı zamanda almıştım(Bursada gördüğüm ilk zamanda).Da ben disk frenden memnunum gayet iyi erime derdi yok yan kaydı bu oldu şu oldu derdi yok bence pabuçlara nazaran daha iyi fakat benim fren kolu 3. ye bisikletin yere düşmesiyle içinden kırıldı.Gerçi hala tutuyor fren ama yineed biraz zorlanıyorum.Bursada böyle mekan olsa çıkıcaz bizde nerde gezer.Bence bu yol fırsatını değerlendir

valla hocam ben hiç memun değilim,biraz daha sıkarsam bu sefer teker dönmeyecek.

zaten pişmanım biraz,çok pahalı ve gülle gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jvcjvc -- 12 Mayıs 2009; 19:23:34 >

• Bildiğin Avrupa şehri..
  • Harbiden süper olmuş ya içim gitti.. Sırf bu yüzden İzmir'e gidilir..
  • mavişehirdeyiz 2.etapda, tekrarlanırsa eşimle beraber katılabiliriz.
  • Ne güzel ya İstanbulda yok böle bi yer. İstanbulda hep bina yapılıyor. Her taraf beton artık nefret ediyorum İstten. İzmirliler izmirin kıymetini bilin çok güzel bi şehirde yaşıyorsunuz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.