Şimdi Ara

İzmir Balçova Aqua Park (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
57.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

Apaçi oluyor. Geçen sene gittim bidaha gitmem oraya. En iyisi adaland.

Adalanda ulaşımı nasıl sağlıyorsunuz?
  • hafta içi güzel. benim gibi seçkin insanlar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavkar@fb

hafta içi güzel. benim gibi seçkin insanlar var.

yürü len.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcan

quote:

orasıda çok uzak yahu. hemde daha pahalıya denk gelmiş oluyor. o nun yerine oraya harcayacağım para ile burada başka bir etkinlik yaparım
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcan

quote:

Otobüs ile ama zor oluyor en mantıklısı araba kiralamak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GöKHaN 35 -- 16 Haziran 2010; 18:56:09 >
  • Tam bir apaçi yuvası. Havuzları desen berbat. Kaydırak bölümüne animal planet gitse belgesel çeker o kadar çok türde böcek mevcut suyun içinde.
  • konu kendi içinde çelişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tensa Zangetsu

Tam bir apaçi yuvası. Havuzları desen berbat. Kaydırak bölümüne animal planet gitse belgesel çeker o kadar çok türde böcek mevcut suyun içinde.

+1
  • Geçen yaz kız arkadaşımlı gitmiştimde hiçte abartılıcak kadar kötü değil.Ama SAKIN çarşamba günü gideyim deme halk günü oluyor ve hertür insan akın ediyor.Çarşamba ve haftasonları hariç gidersen iyi olur.Öyle sarkma falanda olmuyor.İzmir burası yanında sevgilisi olduktan sonra hangi adam kıza sarkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tensa Zangetsu

Tam bir apaçi yuvası. Havuzları desen berbat. Kaydırak bölümüne animal planet gitse belgesel çeker o kadar çok türde böcek mevcut suyun içinde.

iyidi..
  • Apaçiler her yerde var ama sarkma,laf atma filan olmaz merak etme.Kaydıraklar da gayet güzel ama 1 2 saat kaydıktan sonra mayonun arkasını deliyor haberin olsun.
    Benim 2 deniz şortum orada mefta oldu
  • Balçova'da kaydırağın önünde elli kişi birikiyor insanda aquapark zevki bırakmıyorlar. Haftasonu veya çarşamba sakın gitme derim. Ayrıca araban varsa Adaland'e git turistler falan ortama güzel bir hava katıyorlar her ne kadar Balçova'da apaçiler rahatsız etmesede ortamda bulunmaları bile kötü
  • Ben gittiğimde hiç apaçi görmedim benim şansımaydı galiba ve 2 3 rus hatunda vardı :) tek problem bence kaydıraklara yürüme kısmı ve yeme içmenin pahalılığı.. Gerisi güzel..
  • fiyat ögrenci?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslimdayok

fiyat ögrenci?

http://www.aquacitybalcova.com/?pg=uyelikbilet
  • Şimdi nasıl c.tesi gitmeyi düşünüyorum'da benim öğrenci kartı var ama tarih baya eski bakarlar mı tarihe
  • bi ulaşım şirketi adını unuttum servis kaldırıyor adalanda 50 lira gidiş dönüş ve giriş tavsiye ederim yol pek sorun olmuyor öyle ama biraz pahalıdır adaland. kalitesi iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: !!!Chinogolog!!!

arkadaşlar kız arkadaşımla birlikte günü birlik gitmeyi düşünüyoruz, balçovadaki aqua park nasıl gittiniz mi hiç apaçi ve benzeri insanlardan çok oluyormu, gidip gönül rahatlığıyla eğlenebilirmiyiz?

yoksa hiç başımız ağrımasın, günümüz rezil olmasın direk çeşmeye mi gidelim?

EDIT: gerçi cevabı buldum sanırım

EDIT: gerçi cevabı buldum sanırım
     İzmir Balçova Aqua Park

dostum o gördüğün yoğunlaşmaınn nedeni dalga havzunda olduğu için mesela belli saatlerde dalga havuzu açılıyo ve bütük dalgalar yapıyo milletde eğlence olsun diye oraya akın ediyor amaç o yani aklına bişey gelmesin balçova gayet güzel yerdir

• Yemek dahil mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: -PiToN-

Yemek dahil mi

Keşke olsa, hamburger menü 10 TL.

Köfte ekmek 10 TL

Su 1.5 TL

Kola 3.5 TL
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.