Şimdi Ara

İzmir Balçova Aqua Park

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
57.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar kız arkadaşımla birlikte günü birlik gitmeyi düşünüyoruz, balçovadaki aqua park nasıl gittiniz mi hiç apaçi ve benzeri insanlardan çok oluyormu, gidip gönül rahatlığıyla eğlenebilirmiyiz?

yoksa hiç başımız ağrımasın, günümüz rezil olmasın direk çeşmeye mi gidelim?

EDIT: gerçi cevabı buldum sanırım
     İzmir Balçova Aqua Park

İzmir Balçova Aqua Park

İzmir Balçova Aqua Park

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !!!Chinogolog!!! -- 16 Haziran 2010; 17:18:17 >

• hiç gitmedim gitme gibi planlarımda yok her türlü tipin bulunduğu bi yer ucuz diye her telden tipler geliyor.
  • SAKIN GİTMEYİN! illa aquaparka gidicem diyosanız Aqua Adaland veya Aqua Fantasy'e gidin
  • Git apaçi çoktur ama sevgiline sulanma vb durum sözkonusu olmaz orda. Gününüz zehir olmaz yani.
  • arkadaşım bu sabah eve dönerken bütün millet almış havlularını havuza gidiyodu balçovaya. Cevabı da bulmuşsun gerçi yine de söyliyeyim gitme. Şehiriçindeki havuzlar apaçi istilasına uğrar her zaman
  • biz gittik temiz bir yer
  • evet biraz apaçi vari ama o kadar rahatsız edici değil yani takmazsanız fark etmeden güzel şekilde gününüz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İstanbul park ziyaret
    23 sa. önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çok kalabalık oluyor, birde apaçi çok ama sulanmazlar evet rahat ol. Ama bencede çeşmeye gitmeniz daha eğlenceli olur sizin için, hem rahat rahat güneşlenebilmekte cabası.
  • Çok kalabalık oluyor evet ama aşırı değil doluyor yani.. Pek apaçi olmuyor laf atan sulanan vs. herkez keyfinde. Rahat ol. Mesela öyle yüzmeye gidiyorum diyosan güzelbahçedeki aquoba var ona git fiyat aynı sayılır orası daha bi cool fazla kaydırak olmasada güzel . Çok insan olmuyor sakin oluyor vs.

Ayrıca oturmak için güzel yerler var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danger70 -- 16 Haziran 2010; 18:02:24 >
  • Ben balçova ata caddesinde oturuyorum yürüyerek 15 dklık uzaklıkta.

Haftada en az 1 kere ben arkadaşlarım ve ailemle gönül rahatlıgıyla gidebiliyorum.
    Millete kulak asma gazet güzel eğlenceli ve arkadaşlarınla kimsenin sana ters ters bakmadan güzel zaman geçirebilecegin sayılı yerlerden biri.

Tavsiye: Gittigin zaman "SİFON" adlı kaydıraga kız arkadaşını bindir gülmekten ölücegine garanti veriyorum.
    Not: Uygulamalı yaptım ordan biliyorum
  • Adaland da bile apaçi var, orda mı olmasın? Havuzun içinde özürlü takliti yapıyordu bir tanesi, diğerleri de ona bakıp anırıyodu. Yazık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeCroMaN

Adaland da bile apaçi var, orda mı olmasın? Havuzun içinde özürlü takliti yapıyordu bir tanesi, diğerleri de ona bakıp anırıyodu. Yazık.

hayal etmek bile başka güzel

diğer tüm arkadaşlara da cevapları için çok teşekkürler, kafamda biraz şekillendi

• Hafta içi kalabalık oluyor mu burası? Misal Pazartesi günü kalabalık olur mu dersiniz? Bir de orda huzursuzluk çıksın istemiyorum karışan falan olur mu orada?
  • quote:

Orijinalden alıntı: painscream 

Hafta içi kalabalık oluyor mu burası? Misal Pazartesi günü kalabalık olur mu dersiniz? Bir de orda huzursuzluk çıksın istemiyorum karışan falan olur mu orada?

Genelde hafta içi öğrenci olur. herkes kendi eğlencesindedir. çarşamba daha ucuz olduğu için daha kalabalık olur.
  • quote:

Hafta içi kalabalık oluyor mu burası? Misal Pazartesi günü kalabalık olur mu dersiniz? Bir de orda huzursuzluk çıksın istemiyorum karışan falan olur mu orada?

H. içi fazla kalabalık olmuyo saat 16.00 da gidersen 3-5 arkadaş koca park sizin olur ve şöyle bi avantajı daha var saat 16.00 da giriş ücreti 3-5 lira düşüyor

Edit: Pazartesi Dh formalarınızı giyin gelin hepberaber takılalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y2kmtt -- 16 Haziran 2010; 18:16:40 >
  • Teşekkür ederim. Gideceğimiz topluluk öğrenci zaten. Öğrenci olduğumuzu kanıtlamamız gerekiyor mu? Misal öğrenci kartı ya da kimlik gibi?
  • quote:

Teşekkür ederim. Gideceğimiz topluluk öğrenci zaten. Öğrenci olduğumuzu kanıtlamamız gerekiyor mu? Misal öğrenci kartı ya da kimlik gibi?

aquacitybalcova
    AquaCity Balçova Termal Aquapark | İzmir | Türkiye |
    http://www.aquacitybalcova.com/?pg=uyelikbilet

Öğrenci Girişlerinde Öğrenci kartı göstermek zorunludur.

• Öğrenci kartı olarak kentkartlarımız var başka da yok. Onlar sayılıyordur heralde :)
  • quote:

Öğrenci kartı olarak kentkartlarımız var başka da yok. Onlar sayılıyordur heralde :)

sayılır.
  • Apaçi oluyor. Geçen sene gittim bidaha gitmem oraya. En iyisi adaland.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GöKHaN 35 -- 16 Haziran 2010; 18:26:12 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.