Şimdi Ara

İzleyinde biraz futbol öğrenin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Trt Spor'da T.S.Y.D toplantısı var. Samet Aybaba, Şenol Güneş, Yılmaz Vural konuşuyor, şu adamları dinleyinde biraz futbol öğrenin. Gerçi kime anlatıyorlar ki bunları, yarın yine aynı devam. "Bunu alalım, bunu gönderelim, bu futbolcu değil, bu adam değil, bu teknik direktör değil," lafları devam edecek. Sonrada ülke futbolu niye gelişmiyor? Yav he he...

• Katılımı az gördüm, oranın hıncahınç dolması lazımdı aslında; çünkü Yılmaz Vural, Samet Aybaba ve Şenol Güneş gibi 3 önemli teknik direktör konuşmacı olarak katılım yapmış ve TSYD'nin 50.yılı.
    Güzel konuştular, Şenol Güneş'in A Milli takım ve Abdullah Avcı ile ilgili görüşlerine % 1000 katılıyorum.
  • Şenol Güneş harcanıyor valla ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • izledim ofsayıtı bile öğrendim..
  • şenol güneş çok zeki bir adam. fatih terimin havası bu adamda olsa bu birikim ve havayla avrupada estirirdi
  • Neyse yarın unutulur tüm bu konuşulanlar, tekrar Karpuz seçer gibi futbolcu seçmeye ve transfer etmeye başlarız. Yöneticilere mail atalım alırken kafalarına vursun birkaç kere.
  • Videosu varsa ya da yüklenirse konuya eklerseniz sevinirim. Neler konuşulmuş merak ettim açıkcası.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hacılar konuşmayla olsa Aykut hocanın da kafasında zilyon tane şey var ama olmayınca olmuyor işte. Bildiklerinizi sahay yansıtacak ortam, adam ve yetenek olması gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi

Hacılar konuşmayla olsa Aykut hocanın da kafasında zilyon tane şey var ama olmayınca olmuyor işte. Bildiklerinizi sahay yansıtacak ortam, adam ve yetenek olması gerekiyor.

aykutun kafasındamı zilyon tane şey var bana göre onun en büyük fikirleri maçtan önce rakip kadroları öğrenme, kamuoyu algısını deiştimek için istifa masalları, başka bir takıma söz verdiği halde alakasız bir takımlan anlaşma imzalama(istanbulspor),saha dışı dengelerinden yararlanma,hakemlerin kararlarında ipe sapa gelmez laf konuşma vb
  • bu arada mükemmel ,tarafsız bir yayıncı kuruluşumuz var. samet aybabanın ve yılmaz vuralın açıklamalarını ve resimlerini paylaşıyo ama türkiyeyi en başarılı seviyeye getirmiş şenol hocamızın laflarını paylaşmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eşruhuum

quote:

Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi

Hacılar konuşmayla olsa Aykut hocanın da kafasında zilyon tane şey var ama olmayınca olmuyor işte. Bildiklerinizi sahay yansıtacak ortam, adam ve yetenek olması gerekiyor.

aykutun kafasındamı zilyon tane şey var bana göre onun en büyük fikirleri maçtan önce rakip kadroları öğrenme, kamuoyu algısını deiştimek için istifa masalları, başka bir takıma söz verdiği halde alakasız bir takımlan anlaşma imzalama(istanbulspor),saha dışı dengelerinden yararlanma,hakemlerin kararlarında ipe sapa gelmez laf konuşma vb

sen öyle diyorsan öyledir.
  • @eşruhuum

İlk mesajın konuyla alakasız, yersiz ve gereksizken ikinci mesajında çok haklısın. Mühim olan doğru yerde doğru zamanda doğru olanı söylemektir.
  • Fatih Terim katılsaydı katliam yapardı herhalde, asıl bu adamların konuşması gerekiyor, bu teknik direktörlerimizin ve futbolun içinden gelmiş büyüklerimiz olarak söyleyecekleriyle ve verecekleriyle Tür futboluna katkı yapmaları ve hatta onu değiştirmeleri için ellerinden ne gelirse yapmaları gerekiyor. Yoksa futbolumuzun hali ortada zaten. Neyse şimdi gelir bir ergen bunlar "teknik direktör değil" der, sonra uğraş dur. Yapaak birşey yok, daha 1 ay öncesine kadar hatta birkaç hafta önce Fatih Terim teknik direktör değil diyenler yığınla vardı bu forumda.
  • İşte bilgili insaları dinlemek böyle oluyor. Bilgili adamlar görevde zaten , futbola birşey kazandırma peşinde.
    Rıdvan Dilmen gibi cak cuk konuşmakla olmuyor. Samet Aybaba , Bucaspor gibi bir takıma da gitti , Beşiktaş gibi bir takıma da gitti. Yılmaz Vural neredeyse bütün takımları gezdi. Genelde nerede dipte takımlar var o klüpler Yılmaz Vural'a sarıldı. Şenol Güneş'in yaptıkları ortada. Peki Rıdvan Dilmen ne yaptı ? Tv de her hafta yok öyle yok böyle konuşuyor , akıl veriyor millete. Madem o kadar bilgin var git bir bank asya klübünde başla bakalım işe. Karşıyaka da neden durmadı rıdvan ? Yarıda bırakıp kaçtı takımı.

Bu işler medyanın gazıyla olmuyor işte. Gazetelerde , tv lerde herkes oraya buraya saldırıyor , ona buna akıl veriyor. Burada herkes kendini morinho sanıyor. Ama konuşmakla olcak iş değil. Tabi ki eleştiri de yapcaz. Fakat bu eleştirilerin bir düzeyi bir akla uygunluğu olması lazım.
  • ozelllikle samet aybabaya helal olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.