Ya 2012 doomsdayı izlerken kafayı yicektim nerdeyse :S
çok b.k tan bir film.
Meet Joe Black!! Film aslında güzel ama diyaloglar o kadar gereksiz yere uzatılmış ki daral geliyor hakkaten
Mulholland Çıkmazı, çık içinden çıkabilirsen
İzlerken "Bez bebek olsa da izlesek" bile dedirten bir film.
usual suspectte arkadaşla komaya girecektik nerdeyse. Diyaloglar okadar uzun ve gereksiz. Aynı şekilde se7en filmide öyle. Herkes beğenmiş ama benim kesinlikle hoşuma gitmedi. Aslında izlerken bunaldığım çok film oldu ama şimdi aklıma gelmiyor. Karayip korsanları 1 gereğinden fazla uzun ve sıkıcıydı. İkincide durumu biraz toparladılar ama üçüncü film aynı yavanlıkta oldu.
Karanlık Yükseliyor Bilek kesenler
bu 2 film izlediğim en b.ktan filmlerdi.
Harem Suare
quote:
Orjinalden alıntı: :::Banner:::
Karanlık Yükseliyor Bilek kesenler
bu 2 film izlediğim en b.ktan filmlerdi.
Yok artık. Bilek kesenler çok sağlam filmdi bence. Çok ilginç. Bu arada izlediğim en berbat, lanet olası, yaratık film yazgıydı. Yok böyle bir işkence.
quote:
Orjinalden alıntı: nkA
Titanic' i kaç kere izlemişimdir. Hala da izlerim ve sıkılmam.
Aynı şey Er Ryan'ı Kurtarmak(Saving Private Ryan) filmindede oluyor. Kaçkere izledim. Yine izlerim yine bıkmam bu iki filmi.
revolver ilzedim bugün tam şizofren filmi başım ağrıdı ya hala geçmedi
pi cok kötüydü.bazı yorumlarda beğenenler var bu sıkıcı sinir bozucu filmi.
bi de herkesin cok beğendiği oldboy.sıkılıp kapatım filmi
quote:
Orjinalden alıntı: TheraFlu
revolver ilzedim bugün tam şizofren filmi başım ağrıdı ya hala geçmedi
Al bendende o kadar 1 haftadır ne filmi bitirebildim nede filmden bi şey anladım
28 HAFTA SONRA (28 WEEKS LATER)
Bu filmi sinemada izledim. Çok ama çok gerildim. İkinci defa DVD'sini izledim. Yine gerildim.
Çok kaliteli, amacına ulaşan filmdir. Kesinlikle tavsiye ederim. Favorim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme