Şimdi Ara

İzlediğim filmler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugünden itibaren izlediğim filmler gün gün arşivlemek adına buraya yazacağım
    -------------------18.01.2017--------------------------------

1-Ben,Earl,Ölen Kız=kitap filmi olduğu için kitabını okuduktan sonra yapıcağım ama filmini çok beğendim

2-swiss army man=filmin anlatmak istediği şeyi anlayacaksanız izlemenizi şiddetle öneririm

3-Kahvaltı Kulübü=zaten efsane olarak kabul edilen filmlerden biri benim yorum hakkım yok

4-Korku Seansı=bir çok şey klişe olsada güzel bir korku filmiydi

-------------------19.01.2017--------------------------------

1-Saksı Olmanın Faydaları:internette bir çok kişi beğenmiş ama ben beğenmedim ondan yorum hakkı bulmuyorum kendimde

2-The Signal:izlerken sıkıldım ama izlettiriyor şahsi fikrime göre sonuda saçma bitiyor

3-Ben x: 3 duyguyu tattıran tek film bana herkes izlemeli etkisi benden uzun süre çıkmaz bu filmin şiddetle öneririm

4-Klass:sevmedim ama filmin kötü olduğu anlamına gelmiyor özellikle sonu güzel diğer kısımlarda da bol bol sinirlenmeye hazır olun ama dediğim gibi ben x teki zorbalıklardan sonra bu etkilemedi beni

-------------------20.01.2017--------------------------------

1-Zindan Adası:önceden spoiler yediğim için sonu fazla şok etmedi ama yinede şaşırtmayı başardı güzel film izlemenizi tavsiye ederim

2-Umut ışığım:her ne kadar diğer aşk filmleriyle aynı olsada sevdim galiba jennifer lawrence yüzünden sevdim filmi

--------------------22.01.2017--------------------------------

şuan karasudayım burdaki evde internet yok sadece x files ın 5.sezonu var bende konuyu eve döndüğümde unutmamak için izlediğim bölümleri yazıcam

1-)X-Files - 5x04 - Detour

2-)X-Files - 5x05 - Post - Modern Prometheus

--------------------02.02.2017--------------------------------Geri döndüm

1-)Kelebek etkisi:muhtemelen 5 izleyişim filan benim için efsane bir filmdir keşke diğer 2 filmi güzel olsaydıda tadı damağımda kalmasaydı filmin ve 4 farklı sonu olmasıda değişik bir hava katıyor filme

--------------------04.02.2017--------------------------------

1-)hachi a dog's tale:ağladım çok kötü ağladım salya sümük ağladım ailemden biri ölmüş gibi ağladım.Köpeğin oyunculuğu bu zamana izlediğim en iyi oyunculuktu bir hayvan nasıl böyle güzel rol yapar ya ve hikayenin gerçek bir olay olması huzur içinde yat hachiko eminim öbür dünyada sahibinle kavuştun

---------------------05.02.2017--------------------------------

1-)22 Jump Street:güzel bir komedi filmi bana kahkaha attıran ender filmlerden oldu ilk filmini daha çok beğensemde güzeldi

2-)Trendeki Kız:Şaşırtıcı sonlu güzel bir filmdi filmin ilk 20-30 dakikası sıkılsamda sonradan çok güzel açıldı kadın oyuncularının güzel mavi gözleri hatırına ve filmin kendi güzelliği için izlemenizi tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi camel paketindeki camel -- 5 Şubat 2017; 5:8:39 >

• bu liste uzun bir süre güncellenemeyecek taşınacağımız evde internet hattı yok ve tahminen en erken yazın gelicek gibi duruyor artık sinemada ve parama kıyıp dvd sini aldığım filmleri koyabilecem listeye oda haftada 1
  • imdb veya benzeri bir yerlerde puanla , arşivlemiş olursun zaten.
  • obili O kullanıcısına yanıt
    hocam burası daha basit geliyor ve de zararı yok yani hergün izlediğimi filmi şuraya yazıyım kime zararı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: camel paketindeki camel

hocam burası daha basit geliyor ve de zararı yok yani hergün izlediğimi filmi şuraya yazıyım kime zararı var

yazdıklarının kimseye zararı yok canım

Senin açından daha kolaylık olur düşüncesiyle tavsiyede bulunmuştum. Sayı 15-20 lerde olunca film ismi ve kısa notlar sıkıntı olmaz da , yüzlere binlere ulaşınca yazmak usandırır. En azından bana öyle gelir

• hoca bari paragraf boşluk vs. kullan bu ne karınca duası gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ohol Oula kullanıcısına yanıt
    hocam konuya düzenleme yapıcağım uyarınız için teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dizi izler gibi film izlemek
    9 ay önce açıldı
    Dizi/film
    3 yıl önce açıldı
    film izleyemiyorum?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.