le transporter (taşıyıcı) serisinin ilk filminde ana kahramanın arabasını patlatan adamların evine geri dönüp kapıyı çalıp ondan sonrada uçan tekmeyle içeri girdigi an...ölmeden önce yapmam gereknelr listesine aldım valla süper bişey
Koş çiçekçi koş...
Bu sahneyi seviyorum herkeste Koş Forest koş... diyor ama ben eminim çiçekçi diyor O filmin adını bilsek koysak o sahneyi iyi olur
quote:
Orjinalden alıntı: AnotheRDie
Kurtlar vadisi rajon kesmeyiz kafa keseriz
azuhaha
Saw III Kafa Kesişi
BU SAHNEYİ İZLEYİN
Çok Seviorum Bu sahneyi Trainspotting filimin adı uyuşturucuyu bırakmak için fitil kullanıyo sonra olanlar herkesin izlemesini istirom
Hayalet gemide dans edenlerin arasından geçen çelik halat sahnesi.. İnsanın kanını dondurmaya yetiyodu sinemada
quote:
Orjinalden alıntı: serkangsk
Hayalet gemide dans edenlerin arasından geçen çelik halat sahnesi.. İnsanın kanını dondurmaya yetiyodu sinemada
of bende hatırladım 1 kız dışında herkes 2 parça olmuştu
Aslında sevdiğim daha çok sahneler var. Bir tanesi Gladyatör filminden:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türk Oğlu -- 20 Ağustos 2007; 0:41:28 >
Asıl sana ban.O filme laf söyleyecek kadar banlık olmuşsun.Sen kesin hayri potırcı ya da kazıkların efendisicisindir,yok arnıld şvartzanegercisindir
quote:
Orjinalden alıntı: 2000watts
ne adi bir film bu scarface midir nedir
bak şimdi bidaha izledim tüylerim diken diken oldu, gözlerim yaşardı.
Heat filminde banka soyulduktan sonra yolda olan çatışma.
yeşil yol filminde zencinin kadını tedavi etmek için giderken kurumuş yaprakları yerden alıp çocuklar gibi sevinmesi
quote:
Orjinalden alıntı: ozdemir_
yeşil yol filminde zencinin kadını tedavi etmek için giderken kurumuş yaprakları yerden alıp çocuklar gibi sevinmesi
Yeşil yol da her sahne Piyanist de her sahne Gladyatör de Maximus un kapıdan girdiği an Vs vs uzayıp gider
en sevdiğim sahnelerden biri:
Irreversible'de (Dönüş Yok) hani altgeçitte Tenya isimli haşin abi, Monica Belluci'ye atakta bulunuyor ya 10 dakikalık, işte ben o sahneyi hiçbir sahneye değişmem valla. Sinemada "hayvan yaaa" lar eşliğinde izlediydim ilk, bir süre sonra emule icat oldu, indirdim, her gün bakarım öyle yatarım, o derece yani
eşkiya filminde şener şen in mafya adamlarının olduğu binayı basıp kel adamı öldürmesi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud Nine -- 20 Ağustos 2007; 3:15:12 >
Oceans Twelve'den laserdance sahnesi
süper konu arkadaşlar sık kulanılanlara ekledim bile elinize sağlık anlattığınız sahneleri düşününce bile bütün filmi izlemiş gibi oluyorum