Şimdi Ara

İzlanda'ya giden milli takımımız pasaport kontolünde 3 saat bekletildi, Tuvalet fırçası uzatıldı! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
0
Favori
9.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • GarçonBlanc G kullanıcısına yanıt
    Makarasina yazdim:D

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Spor dostluk kardeşlik vs.. Soğuk savaşı sonlandırma çabaları içindi. Şimdi soğuk savaş çıkarmak için. Fransa ile deplasman maçı çok sert geçecek buradaki maçtan belli oldu. İzlanda maçı ise kemik sesleri ile inleyecek..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • normal prosedur uygulamislar,ole baska ulkede artistmis topcuymus sokmez.bizde var o sadece vip gecsin o olsun bu olsun sora bunlar .bisey sanip aldiklari ferrariler ile yanimizdan gecip egzos dumanini bize yuttursun. disardan gelen yabanci vatandas ulkeye nasil alinir hatirlatmak istemisler. yapican aynisini Turkiye girisinde tum yabancilara nekadar guzel olur ipini koparan gelmis gecen istanbulda afgandan pakistanlidan suriyeliden gezemedim yanimda bi yabanci arkadas vardi biraz gezdireyim dedim demez olaydim.bu arada Rusyaya giriste bile Turk arkadaslarimizi yeri geliyor 2-3-4 saat beklettikleri oluyor.biz geliyoruz pasaport kontrolunde yabancilar Turkiyeye bizden once giriyor 23 saniye surmuyor sira yok ise bir yabancinin Turkiyeye girmesi.
  • Böyle şeyler bizim gibi gaz ve hırsla çalışan milletde ters teper. Pişman olacaklar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzlanda çok yanlış adamlara çattı, tarihlerinde böyle bir yoğun gündemleri hiç olmamıştır. Notalar açıklamalar... Biz böyleyiz aslanım, kaos bizim karakterimiz :)
  • başka ülkenin milli marşını ıslıklamak ne kadar büyük faşistlikse , bu tarz bir hareket de faşistliktir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk insanının yurtdışında karşılaştığı olağan muamelelelerden biri .italya bergamo havalanında 2 saat güvenlik kontrolü sırası beklediğimi bilirim.italyan memurlar tüm Türk vatandaşlarını 2şer x ray den geçirdiler el bagajlarımızı ağzı açık x ray e girdirdiler.bunun üstüne pasaport kuyruğunda parmak izi alma neden geldiniz gibi saçma sapan sorularla oyalayıp anca 3saate bırakmışlardı
  • Şunlara deplasmanda 5 atmak lazım. Buraktan da şöyle hattrick sonrası sus işareti bekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tek_Kisilik_Muhalefet

    300 binlik izlanda bile bizle dalga geçiyor olaya bak...

    Türkiye'yi ipleyen yok dünyada eskiden Özal'ı Amerikan başkanı karşılamadı veya ölümünde gelmedi diye eleştirirdik (ki Erdoğan'da da olmuştu benzer olay çok düşük düzey karşılama olmuştu) şimdi muhatabımız izlanda .Bu kadar dip yapmamalıydık
    Yahu tek bir adamın yaptıgını niye koca ülkeye mâl ediyorsunuz?
  • Bu tarz ulkeler arasi problemleri gidermek icin, halk ve devlet olarak erdemli davranmak gerekir. Simdi Fransa macinda biz onlarin milli marsini yuhaladik, Izlanda bize firca uzatti ( tek kisi aslinda ) ama hava limaninda bekletildik. Birilerinin baris elcisi olmasi sarttir. Her yapilana karsilik birsey yaparsaniz, sonsuza dek surer bu saygisizliklar.
  • Uçak 22.27 de inmiş Burak Canlı yayını 23.30 da açıp 3 saatir bekledik demiş. Kimse kusura bakmasın ama 40 kişilik kafileyi 10dk da geçirecek halleri yoktu adamların. Askerin başına çuval geçirilince verilmeyen nota, İzlandaya 1 saat te verildi. Herhalde gücümüz sadece İzlandaya yetiyor. Ayrıca fırça olayı bireysel bir şeydir asla tüm İzlanda halkına mal etmem.
    Bizim ülkenin en büyük problemi koşulsuz şartsız bu aptal milliyetçiliği. Tipik ortadoğu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LacWer -- 10 Haziran 2019; 17:0:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LacWer

    Uçak 22.27 de inmiş Burak Canlı yayını 23.30 da açıp 3 saatir bekledik demiş. Kimse kusura bakmasın ama 40 kişilik kafileyi 10dk da geçirecek halleri yoktu adamların. Askerin başına çuval geçirilince verilmeyen nota, İzlandaya 1 saat te verildi. Herhalde gücümüz sadece İzlandaya yetiyor. Ayrıca fırça olayı bireysel bir şeydir asla tüm İzlanda halkına mal etmem.
    Bizim ülkenin en büyük problemi koşulsuz şartsız bu aptal milliyetçiliği. Tipik ortadoğu
    Adamların günahını aldık iyi mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fırça uzatan eleman muhtemelen hasta. Buyrun videoda kendiniz bakın kendisi de fırçayla konuşuyor mikrofon gibi. Zaten basın listesinde adı olmadığı da açıklandı.

    Yine gereksiz bir şekilde hırslanıp sağa sola sataştı bir sürü milliyetçi(?) Yok neymiş sadece Fransa'yı yenmemişiz. İzlanda ayağını denk alsınmış. Boş kabadayılıkta üstümüze yok

    Burada futbolcusan ya da tanınıyorsan kralsın hemen geçersin sıra beklemezsin herkes el pençe durur ama medeniyetin olduğu yerde öyle olmuyor işte.



    Buyrun video:https://twitter.com/gunesli__gunler/status/1138060205743325184




  • Lanet olsun yemin ederim yıldım. Türkiye'nin ilişkisinin OLMADIĞI, dolayısı ile ilişki gerilince işlerin bozulmayacağı ülke arayışında idim. Ülkelerden biri de İzlanda. Allah kahretsin, her yere mi sıçrar çirkef?

    Gizli eski dost olduğu için listede İrlanda da var. Ama bizimkiler onlarla da papaz olmanın yolunu bulur.

    Papua Yeni Gine'ye gitsen, bizimkiler ora ile de gerilmenin yolunu bulur. Ne çirkef yaradılışlıymışız arkadaş? Sakin lan. İki dakika soluklanın. Ne bu nefret, ne bu sinir?

    Ya da ne haliniz varsa görün ne bileyim? Ama sonuçta aynı pasaportu ben de taşıdığım için, ucu bana da dokunuyor. Pasaportu mu değiştireyim illaha? Bu mudur yani olay?

    -----------------

    Bir uçak adam, çeyreği konuşmaktan aciz, yarısı adam gibi okuma yazma bilmez, bir yuvarlak topu depikledikleri için yere göğe sığdırılamıyorlar. Normal şartlarda, Balkanlar'da olsa bu çocuklar bildiğin domuz sığırtmaçı. Pohpohlandıkça pohpohlanıyorlar. Çok önemliymiş gibi lanse ediliyorlar. Bunların başına münferit bir olay gelince milletimize yapılmış hakaret olarak algılanıyor. Ne alaka? 40 kişi 1.5 saat beklemiş. Çok da fifi. Sonuçta girmişler ülkeye. Benim O ÜLKENİN VERDİĞİ VİZE İLE GİRMEM 40-50 dakika sürüyor. Bunlar muhtemelen siyah pasaport (vizesiz) veya sporcu vizesi ile giriyorlar memlekete. Adam Türkiye'ye güvenmiyor. Çok da normal. Devlet memurlarının yarısını fetöcü diye kovaladın. Bir kısmı yurtdışına kaçtı, bir kısmı hapiste. Benzer yapılanmaların devletinde olmadığı ne malum? Belki birileri çatur çutur Türkiye pasaportu basıp basıp birilerine veriyor? Ne malum? Herif seni tanımaz etmez. Memlekette yıllardır akmayan çirkef kalmadı. Güvenmemek için her türlü sebebi var. Dolayısı ile fazla uzamadan girdilerse, olur o kadar.

    İğneyi kendine batır: Neden buna maruz kalıyorsun? Neden sana güven son derece düşük? Ben mi yatıp kalktım fetocularla? Yani... Irkçılık Avrupa'da gayet yüksek, hep yüksekti. Türk düşmanlığı da yaygındır. Evet. Ama heriflerin eline niye koz veriyorsun a be salak? Verme. Kozu olmamasına rağmen ırkçılığını yapsın da, dünya "adil batı"yı görsün. Hiç kafa yok. Zerre kafa yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyin-ZST -- 10 Haziran 2019; 17:36:13 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Booker DeWitt

    Akp iktidarındaki Türkiye'nin dünyadaki yeri bu işte. Başımızdakiler yüzünden bütün ülkeye bu gözle bakıyorlar.
    AKP ile alakası yok. Avrupa bize karşı hep ırkçıydı. AKP ile değişen bir şey yok. Irkçılığın bitmesi için anca bütün ülke topraklarını Yunanistan'a verirsek adamlar tatmin olur.

    https://eksisozluk.com/2-aralik-1998-galatasaray-juventus-maci--775204 1998 Galatasaray Juventus maçın olayları biraz okuyun derim.

    Apoyu saklayan İtalya. İstanbul'a sadece cesedim gider diye sözler eden Zidane. Galatasaray'ın grupta kalması işin her haltı deneyen bir Juventus.

    Hadi tamam diyelim AKP bütün ülkelerle ilişkileri bozuyor filan... 90lılarda biz İtalya'ya ne yaptıkta adamlar Apoyu sakladı? Futbolu bile politikalıştırdı? İstanbul'da oynanamak için güvenlik sorunları uydurdular? Juventus böyle bir halt yedi, UEFA buna neden destek çıktı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IG -- 10 Haziran 2019; 17:32:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Burak beyfendi 50 dk bekleyemeyip 3 saat demis. Ulan Burak...
  • Bizde 250 bin dolara vatandaşlık satıldığı için ve ülke yol geçen hanına döndüğü için garip geliyor olabilir. Ne oldu Türkiye de el bebek gül bebek istediğiniz yere girip çıkın 1 saat beklemek zor mu geldi
  • Esenler kadar nüfusu olmayan, ordusu olmayan, tavşan avcılarına bak hele ...

    Benim bile zoruma gitti. Bir aksiyon alınırsa her türlü arkasındayım.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.