Şimdi Ara

İzlanda'ya giden milli takımımız pasaport kontolünde 3 saat bekletildi, Tuvalet fırçası uzatıldı! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
0
Favori
9.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bakalım, izlanda gelebilecek mi. Futbol ile sahada gerekli cevabı verdikten sonra..
  • Nasıl olsa gelecekler buraya. Sokacaksın hepsini odaya donlarına kadar arayacaksın. Biraz da onlar beklesin. Büyükşehir kadar bile nüfusu olmayan bir ülkede futbolculara yapılanlar kabul edilemez.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Organismus

    Bu mesaj silindi.
    Adam Türkiye Basketbol Federasyonu başkanı ama sen bilirsin yine de
    6 yıl falan değil bu arada ben 20 maç diye biliyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgennyk -- 10 Haziran 2019; 12:26:5 >
  • Emre gibi bir adam bu fırçayı elinde tutan kişiden alıp kafasına vurması gerekiyordu.emrenin dayılığı Türkiye demi geçiyor acaba..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Islık olayi da tabi ki iyi değil ama bu başka bi olay. Yani direk futbolcunun fiziksel durumuna bilinçli bir müdahale. Sahada rakibe küfür eden hiç yabanci yok mu yani e kufur etti diye yaygara mi kopuyo. Onu yapan kisinin saygisizligi bu. İzlandada yapilan bilinçli ust duzeyde planlanmis birsey. Yoksa kim ister baskasina saygisizlik yapilsin. Mac aninda istedikleri kadar yuhalasinlar isliklasinlar kufur etsinler o baska bisey bu baska bisey. Yani mactan sonra Burak cikip da mac aninda bize cok kufur ettiler islik caldilar demeyecek di mi... Bunlar mac aninda olabilir ama orada bekletilme olayi olmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsfirtina -- 10 Haziran 2019; 12:43:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2-3 otobüs dhli toplansak teslim alırız akıllı olsunlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonuçta milli bir takım gelmiş hadi bir kez kontrol edersin yine ya sabır çekersin ama 3 kez kontrol etmek nedir. Saatlerce orada bekletiliyorlar. Turist olarak gitsek ne olacak acaba? Kötü niyet var.
  • Bir fırçalı malın yaptığı hareket nerelere geldi. Tüm ülkeye mal edenleri mi ararsın onlar gelince bizde aynısını yapalım diyenleri mi. Senin yapman gereken tam tersi çiçeklerle karşılayacaksın ki nasıl karşılanması gerektiğini görecekler. Havalimanında da sıkıntı çıkarmayacaksın. İzlanda makamlarının bu fırçalı malın neci olduğunu açıklaması ve gerekli cezayı vermesi gerekir. Ayrıca o kadar süre ne amaçla kafilenin orada tutulduğu da açıklamada belirtilmelidir. Şu hareketi bizim bir vatandaşımız yapsa tüm yabancı medya manşetten veriyordu.
  • Fircali cocugun akli dengesi bozuk olabilir. Elinde firca telefonla roprtaj yapar gibi gazetecileri taklit ediyor. Ruhsal dengesi bozuk yada cocuk ruhlu biri uzerinden bu kadar abartmamak gerekir. Denildigi gibi tuvalet fircasinada benzemiyor, bizim basin nerdeyse savas ilan edecek. Abartmislar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çocuk gibiyiz başka açıklaması olamaz. Adamların otel önünde davul zurna havai fişek patlat milli marşlarını ıslıkla havalimanında pürüz cikincada pençeleri göster ülkeyi küçümse. Beğenmediğiniz küçük gördüğünüz ülkenin okuma yazma oranı bizden daha yüksek onu bi bilin. Sabahtan beri idam isteyen mi dersin fircayi tutan çocuğu bize teslim edin diyenmi dersin. Komik şeyler bunlar. Eleman belliki kendince eğlenmiş trollemis amacınada ulaşmış şuan 2 ülke gündeminde bu olay var. Reklamin iyisi kötüsü meselesi. Ortada aşağılama durumu yok bence çünkü kendine fircaya konuşuyor. Son demek istediğim ise tuvalet fırçası ve bulaşık fırçasının arasındaki farkı anlamayan insanlarımız var. Bunun için üniversite mezunu olmaya gerek yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet olarak asiri agresifiz. Alim gucumuz dusuk, istedigimiz gibi tatil yapamiyoruz, sevisemiyoruz vs vs. Bunlar en ufak olayda patlak veriyor. Su olay yuzunden bile neredeyse milli savas baslatacak tipler var.

  • O zaman bunlar Türkiye'ye geldiğinde K9 köpeklerle 3 saat bavul aramamız yok mu?

    Hayır yani zaten 300.000 nüfusun var neyin peşindesin. Fransa ağabeyin mi söyledi böyle böyle yapın diye. Fırça uzatanı da bulamamış bizimkiler galiba onun yerine başkasına sövmüşler. 300 Binlik ülke elbet bulunur.

    Neyse bizimkiler sağlam bilenmiştir umarım, bu gazla sahayı dar etmeleri lazım İzlanda'ya.
  • Firca tutan cocugu savunanlar var. Kafaniz mi guzel, eleman resmen dalga geciyor, adamlar mizah diyor. Orada biride elindeki fircati alip o elemanin mabadina sokmuyor. (mecazi) Elinden al fircayi yere at, tepkini goster, eleman sovunu yapip gidiyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oy için turkıyenın ıtıbarını 5 paralık ettıler. Konya da adamların milli marşını ıslıkladık, fransa sokaklarında orman cocukları dıye tezahurat yaptık. Bu yaptıklarına o yuzden sasırmayın.
  • turkiye nota vermiş izlandaya .savaş cıkmasa bari.
  • Bu fircaci bulunup ceza verilsin ve bekletilme olayinda da ilgili kisiler cezalandirilsin cunku bekletilmenin aciklamasi olamaz hicbir sekilde. Ne yani bomba mi var milli takim oyuncularinda.. Ozur dilensin son olarak. Aksi takdirde aynisi yapilsin burda da. Hadi yapsin amerikan milli takimina alman milli takimina. Bilerek yapildigi kesin.

    Bi de fircanin ne fircasi oldugu onemli mi ? Yani bulasik fircasiysa yaptigi daha az mi saygisizlik. Gecin bunlari komik olmayin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsfirtina -- 10 Haziran 2019; 14:32:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Swonz

    Maçta en güzel cevap yenmektir. İnşallah rövanşta olay çıkarmayız. Sadece aynı şekilde pasaport kontrolünde bekletip futbolcuları köpekle arayabiliriz bence aynı seviyede bir cevap olur
    10-15 kişi tuvalet fırçası alıp kafileye (kişilerin üzerine gelmeyecek şekilde) atılabilir.
  • Ne saçma bir yorum bu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.