Şimdi Ara

iyzico [ANA KONU] (95. sayfa)

9 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 15 Misafir (3 Mobil) - 19 Masaüstü5 Mobil1 Android
5 sn
2.260
Cevap
182
Favori
144.035
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Decathlon 2500/500 kampanyası başladı
    500+300 olur
  • iyzico cüzdana gelen hediye bakiyeyi nasıl harcayabilirim?

• SuphiBA S kullanıcısına yanıt
    Sanal kartla alışveriş yapabilirsin..
  • Dün bir yakınıma iyzico hesabı açtık nedendir bilmem hesap doğrulama işlemini yapamadık canlılık testine ya gecmedi gecincede test başarılı diyip işlem dönüp durdu hesabı doğrulamadı defalarca denedik nedendir bilmem.

Kendi hesabımda ilk denemede geçmişti.

Bu şekilde hesap doğrulamadan Alisveris yaparsak ilk alışveriş icin 150tl giyim için 250tl iade gelirmi.

Hesap dogrumama limitleri yükseltmek icin degilmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victorybicer -- 17 Aralık 2024; 8:5:44 >
  • victorybicer V kullanıcısına yanıt

Onaysız hesapta da tüm iadeler geliyor ve qr kodla gelen iadeleri her yerde harcayabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Moldova_lover

Onaysız hesapta da tüm iadeler geliyor ve qr kodla gelen iadeleri her yerde harcayabilirsin.

Teşekkür ederim

• victorybicer V kullanıcısına yanıt

limit 2750 lira,ona göre işlem yapın

• Moldova_lover kullanıcısına yanıt

Mesela 3000tllik bir sipariş veremezmiyim.kredi kartını kaydedip onunla sipariş verilecek.iyzico cüzdanı kullanmayacağız

Yoksa bu 2750tl gelen iade ve cuzdandan yapılan ödeme için mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victorybicer -- 17 Aralık 2024; 8:35:41 >
  • İyzicoda kredi kartı ile ödeme yapınca taksit seçeneği çıkıyor mu?
  • doken kullanıcısına yanıt
    Taksit yapılabilir sektör ise çıkar
  • SquidGame kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • mhmthntr kullanıcısına yanıt

parolapara ya uyuz oldum ev adresinin nufustakı koduna kadar varan acayıp sorular dordu uyelıkte kızdım uye olmadım guvenlı gelmedı

• Iyzico cüzdana gelen paraların kullanım süresi var mı arkadaşlar
  • Yiyecek içecek 1000/200 anasayfada yok. Katılma linki var mı?
  • İyzico ile yapılan alışverişin küçük bir kısmı temin edilemeyip iade olursa kampanya nasıl etkileniyor?

• efuliz E kullanıcısına yanıt

bir kez kullandıktan sonra kayboluyor ama ayda toplam 4*200 iade almak mümkün.

• Moldova_lover kullanıcısına yanıt

moldova hocam, iyzicoya kart eklemede kampanya var mı acaba? nays var var benim bildigim başka uygulama varsa bilgimiz olsun , bide fatura ödemelerinde kullandıgınız kart/uygulama var mı ?

mono kullanayım 75tl icin dedim bizim firmaların hicbiri yok monoda, nays %5 var o devam ediyor, nkolay 50tl verecekti vermedi kayıt acmak gerekecek vs vs...

• xxxcem kullanıcısına yanıt

akbank kampanyaları dışında fatura ödeme için anne/babaya aldığım paraf değerlimiz kullanıyorum

% 3 komisyon alıyor ama % 20 iade veriyor. Ailede emekli varsa paraf kart al. Aidat da yok.

• gs190505 G kullanıcısına yanıt

aynen bende vazgeçtim zaten yeni kimlikte yok.

• 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.