|
iyzico [ANA KONU] (95. sayfa)
-
-
iyzico cüzdana gelen hediye bakiyeyi nasıl harcayabilirim?
-
Sanal kartla alışveriş yapabilirsin.. -
Dün bir yakınıma iyzico hesabı açtık nedendir bilmem hesap doğrulama işlemini yapamadık canlılık testine ya gecmedi gecincede test başarılı diyip işlem dönüp durdu hesabı doğrulamadı defalarca denedik nedendir bilmem.
Kendi hesabımda ilk denemede geçmişti.
Bu şekilde hesap doğrulamadan Alisveris yaparsak ilk alışveriş icin 150tl giyim için 250tl iade gelirmi.
Hesap dogrumama limitleri yükseltmek icin degilmi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victorybicer -- 17 Aralık 2024; 8:5:44 > -
Onaysız hesapta da tüm iadeler geliyor ve qr kodla gelen iadeleri her yerde harcayabilirsin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Moldova_loverOnaysız hesapta da tüm iadeler geliyor ve qr kodla gelen iadeleri her yerde harcayabilirsin.
Teşekkür ederim
-
limit 2750 lira,ona göre işlem yapın
-
Mesela 3000tllik bir sipariş veremezmiyim.kredi kartını kaydedip onunla sipariş verilecek.iyzico cüzdanı kullanmayacağız
Yoksa bu 2750tl gelen iade ve cuzdandan yapılan ödeme için mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victorybicer -- 17 Aralık 2024; 8:35:41 > -
İyzicoda kredi kartı ile ödeme yapınca taksit seçeneği çıkıyor mu? -
Taksit yapılabilir sektör ise çıkar -
Teşekkürler -
parolapara ya uyuz oldum ev adresinin nufustakı koduna kadar varan acayıp sorular dordu uyelıkte kızdım uye olmadım guvenlı gelmedı
-
Iyzico cüzdana gelen paraların kullanım süresi var mı arkadaşlar -
Yiyecek içecek 1000/200 anasayfada yok. Katılma linki var mı? -
İyzico ile yapılan alışverişin küçük bir kısmı temin edilemeyip iade olursa kampanya nasıl etkileniyor?
-
bir kez kullandıktan sonra kayboluyor ama ayda toplam 4*200 iade almak mümkün.
-
moldova hocam, iyzicoya kart eklemede kampanya var mı acaba? nays var var benim bildigim başka uygulama varsa bilgimiz olsun , bide fatura ödemelerinde kullandıgınız kart/uygulama var mı ?
mono kullanayım 75tl icin dedim bizim firmaların hicbiri yok monoda, nays %5 var o devam ediyor, nkolay 50tl verecekti vermedi kayıt acmak gerekecek vs vs...
-
akbank kampanyaları dışında fatura ödeme için anne/babaya aldığım paraf değerlimiz kullanıyorum
% 3 komisyon alıyor ama % 20 iade veriyor. Ailede emekli varsa paraf kart al. Aidat da yok.
-
aynen bende vazgeçtim zaten yeni kimlikte yok.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X