Merhaba arkadaşlar, gaming.gen.tr üzerinden bir adet pg27ucdm sipariş geçtim ödemeyi iyzico ile yaptım, 1000₺ hediye bakiye verdi anında, şimdi bu hediye bakiye ile akaryakıt alabilir miyim ya da nasıl ve nerede kullanabilirim? İlk defa kullanacağım, nakite çevirilemiyordur sanırım? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
iyzico [ANA KONU] (186. sayfa)

-
-
vodafone pay ile %10 kombo deneyen oldu mu
-
Bayram ve ilk alışveriş kampanyası hangi mağazalarda birleşiyor? Rossmanda birleşiyor mu
-
sanal kart oluşturun ondasn sonra ister online ister fiziki olarak da qr ile ödeme yapabilirsiniz
-
Rossman'da iyzico ile ödeme yapamıyorum gelen sms şifresini girince geçersiz kod diyor ne alakaysa
-
Kampanya Rossman da geçerlimi ki?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bayram kampanyası geçerli
-
Arkadaşlar selamlar bugün gaming gen'den alışveriş yaptım cashback yattı 2 dakka sonra sanal karttan yatan cashbacki kullanmak için hesaba gireyim dedim girişiniz kısıtlanmıştır dedi ve hesaba giremedim hatta diğer aile bireylerimde de vardı hesap ve alakasız bi şekilde onlara da giremiyorum farklı telefonlardan hiçbirine girilmiyo mail attım bekliyorum ancak böyle bi şey yaşayan başka var mı nasıl çözebilirim içerde 1.100TL param kaldı çünkü
-
Rossmann iyimiş he 1000 lira üzeri alışveriş yaptım hem 250 tl hem de %25 geldi. Yalnız rossmann ürün var gösterip bazen yok diyip iptal edebiliyor iadeyi de iyzico geri alıyor hemen
-
Arkadaşlar bonus harcamak istiyorum da yönlendirebilir misiniz. garanti kartımı ekledim uygulamadan ve bonus görünüyor.
Migros çeki migros whatsapptan alabiliyoruz sanırım.
Ödeme kısmı nasıl olmalı, iyzico kartı zorunlu mu yoksa ödeme aşamasında garanti kartım ve bonusum görünür mü.
Birde ilk 500 tl alışverişe 500 iafe görünüyor sanırım bonus ilr ödeme ile bu kampanyadan da yararlanabilirim? Olmuyorsa bonus harici +500 ekleyerek satınalma yapayım
Ayrıca 1000/500 migros kampanyası devam edip etmediğini de bilen yok sanırım şuan
Bilgi veren olursa sevinirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bayram alışverişi ve ilk alışveriş birleşti mi?
-
Migros kod aldınız mi?
Bayram kampanyasına saydı mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Migros kod alımını bayram kampanyasına saymaz.
-
Rossman da mağaza teslim olayı yok mu, ben mi göremedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bayram kampanyasını vpay yerine parolapara ilk alışveriş ile komboladım iyzicodan 1638 TL'lik alışveriş için 409,50 TL, parolaparadan 400 TL iade geldi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 23 Mayıs 2025; 12:48:36 > -
rosmandan parolapara ile ödeme yaptım iyzico üzerinden ama cashback vermedi parolapara
-
-
IYZI ODEME/ROSSMANN.COM.T isyerinden 23.05.2025 12:33 tarihli 1012,90TL harcamaniz icin sifre:550418 Referans:WABUABBU.Lutfen sifreyi kimseyle paylasmayin B002
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Parolaparayla görüşün, kozmetik sonuçta
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Alım yapipta yatan var mı dostlar burda
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X