Bildirim
İyiki bir tarife değiştirdik !!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
sanırım forumun adsl bölümünü iyi incelemedin.
bu konu çok kez açıklandı. telekom'dan bilgi vermiyorlar. nedenini söyleyeyim.
512 3 gb kotalıya geçiş dilekçesini verdiğin gün hızın 256ya düşer. ancak malesef kotalıdan sınırsıza geçiş ayın 31-1'i arasında gerçekleşir. yani, ay ortasında sınırlıdan sınırsıza geçersen hızın düşer ama kotalı olursun. yani 256 3 gb limitli. ayın 1inden itibaren ise sınırsıza tamamen geçersin.
faturanda kota aşım ücreti vardır muhtemelen. nedeni bu.
tekrar söylüyorum. geçişten önce forumu incelemiş olsaydın -özellikle tarife vs. adı altında ado'nun açtığı topic'i- bu hataya düşmezdin...
geçmiş olsun... -
yok abi ya ayın 1inde 256k oldum ben yani öyle bir hata yok Ama galiba bunlar benden bağlantı ücreti aldılar yaa
-
armagan, ayın 1 inde 256 olduysan ayın 1 ine 512 3 gb olarak girdiğini ve diğer ayın 1 inde kotasıza geçtiğini hesaba katarak hesaplamışlardır. biz genelde ayın 28-29'u gibi dilekçeyi verip ayın 1 inde rahatça downloada başlamalarını öneriyoruz. sanırım sen geç kalmışsın.
bu aylık download miktarını yazar mısın? -
Abi ben de dilekçeyi önceden werdim yani o konuda sorun yokquote:
Orjinalden alıntı: salpyilmaz
armagan, ayın 1 inde 256 olduysan ayın 1 ine 512 3 gb olarak girdiğini ve diğer ayın 1 inde kotasıza geçtiğini hesaba katarak hesaplamışlardır. biz genelde ayın 28-29'u gibi dilekçeyi verip ayın 1 inde rahatça downloada başlamalarını öneriyoruz. sanırım sen geç kalmışsın.
bu aylık download miktarını yazar mısın?
Download miktarım 15,442 GB yani kotadan olsa bence fatura daha fazla gelirdi
Bu işte birşey var ama
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X