Şimdi Ara

İyiki bir tarife değiştirdik !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 512k 3gb kotalı kullanıyordum 256k sınırsız tarifeye geçtim fatura 98 ytl geldi bu ay neden olabilir bağlantı ücreti mi aldı bunlar yoksa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aarmaganozturk -- 24 Haziran 2006; 17:31:00 >

• sanırım forumun adsl bölümünü iyi incelemedin.

bu konu çok kez açıklandı. telekom'dan bilgi vermiyorlar. nedenini söyleyeyim.

512 3 gb kotalıya geçiş dilekçesini verdiğin gün hızın 256ya düşer. ancak malesef kotalıdan sınırsıza geçiş ayın 31-1'i arasında gerçekleşir. yani, ay ortasında sınırlıdan sınırsıza geçersen hızın düşer ama kotalı olursun. yani 256 3 gb limitli. ayın 1inden itibaren ise sınırsıza tamamen geçersin.

faturanda kota aşım ücreti vardır muhtemelen. nedeni bu.

tekrar söylüyorum. geçişten önce forumu incelemiş olsaydın -özellikle tarife vs. adı altında ado'nun açtığı topic'i- bu hataya düşmezdin...

geçmiş olsun...
  • yok abi ya ayın 1inde 256k oldum ben yani öyle bir hata yok Ama galiba bunlar benden bağlantı ücreti aldılar yaa
  • armagan, ayın 1 inde 256 olduysan ayın 1 ine 512 3 gb olarak girdiğini ve diğer ayın 1 inde kotasıza geçtiğini hesaba katarak hesaplamışlardır. biz genelde ayın 28-29'u gibi dilekçeyi verip ayın 1 inde rahatça downloada başlamalarını öneriyoruz. sanırım sen geç kalmışsın.

bu aylık download miktarını yazar mısın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: salpyilmaz

armagan, ayın 1 inde 256 olduysan ayın 1 ine 512 3 gb olarak girdiğini ve diğer ayın 1 inde kotasıza geçtiğini hesaba katarak hesaplamışlardır. biz genelde ayın 28-29'u gibi dilekçeyi verip ayın 1 inde rahatça downloada başlamalarını öneriyoruz. sanırım sen geç kalmışsın.

bu aylık download miktarını yazar mısın?
    Abi ben de dilekçeyi önceden werdim yani o konuda sorun yok Download miktarım 15,442 GB yani kotadan olsa bence fatura daha fazla gelirdi Bu işte birşey var ama

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.