Bildirim
İyice işin cılkını çıkardınız artık!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ben karşılaşmadım öyle bir şeyle. Link verebilir misin acaba? Merak ettim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Uygurca
Ben karşılaşmadım öyle bir şeyle. Link verebilir misin acaba? Merak ettim.
Nasıl çalıyor anlamadım ki. Gir herhangi bir konuya 10-15 dakika açık kalsın, ondan sonra çalmaya başlıyor galiba. Rastgele de olabilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: batuhan15
quote:
Orijinalden alıntı: Uygurca
Ben karşılaşmadım öyle bir şeyle. Link verebilir misin acaba? Merak ettim.
Nasıl çalıyor anlamadım ki. Gir herhangi bir konuya 10-15 dakika açık kalsın, ondan sonra çalmaya başlıyor galiba. Rastgele de olabilir.
Hiç denk gelmedi , yanlışlıkla reklamlardan birinin üstüne getirmiş olmayasınız mouse'u . -
Sene olmuş 2012 reklam engelleme programı kullanmayan var. -
Dh kelime reklam was here ! -
Adblock plus programını kuruyorsun derdin tasan kalmıyor. Benim sinir olduğum mobilin ana sayfasının arka planını komple reklam yapmaları bu kadar paragözlük olmaz ki! -
Bi ara banada denk geldi birşey dinliyodum tam müziğin kısılma anında birden bişey bağırır gibi bide sesi çok çıkıyo ödüm koptu sonra küfrede küfrede **** yükledim ondan sonra ya denk gelmedi yada eklenti engelliyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X