Şimdi Ara

İyice işin cılkını çıkardınız artık!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herhangi bir konuda geziyodum. Sonra YouTube'u açtım. Arkaplanda Turkcell reklamı çalıyodu. YouTube'u kapadım hala oynuyor. DH'de iken sayfa değiştirdim geçti.

Yani saçma sapan bir reklam çeşidi. Gece yarısı ben zorunlumuyum istemediğim birşeyi dinlemeye. Tövbe yarabbim. Bu kadar da düşülmez.

• Ben karşılaşmadım öyle bir şeyle. Link verebilir misin acaba? Merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uygurca

Ben karşılaşmadım öyle bir şeyle. Link verebilir misin acaba? Merak ettim.

Nasıl çalıyor anlamadım ki. Gir herhangi bir konuya 10-15 dakika açık kalsın, ondan sonra çalmaya başlıyor galiba. Rastgele de olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhan15

quote:

Orijinalden alıntı: Uygurca

Ben karşılaşmadım öyle bir şeyle. Link verebilir misin acaba? Merak ettim.

Nasıl çalıyor anlamadım ki. Gir herhangi bir konuya 10-15 dakika açık kalsın, ondan sonra çalmaya başlıyor galiba. Rastgele de olabilir.

Hiç denk gelmedi , yanlışlıkla reklamlardan birinin üstüne getirmiş olmayasınız mouse'u .
  • Sene olmuş 2012 reklam engelleme programı kullanmayan var.
  • Dh kelime reklam was here !
  • Adblock plus programını kuruyorsun derdin tasan kalmıyor. Benim sinir olduğum mobilin ana sayfasının arka planını komple reklam yapmaları bu kadar paragözlük olmaz ki!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bi ara banada denk geldi birşey dinliyodum tam müziğin kısılma anında birden bişey bağırır gibi bide sesi çok çıkıyo ödüm koptu sonra küfrede küfrede **** yükledim ondan sonra ya denk gelmedi yada eklenti engelliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.