Şimdi Ara

İYİ SIRALAMA YAPIP TIPA GİTMEK SAÇMALIĞI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
2
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Kimseyi elemeye çalışmıyorum adam 1k 2k olmuş hatta ilk bine girmiş yine de tıp yazıyor hayalinde varsa okey de bence saçmalık Kafkas mezunu da gelip seni geçebilir tus da ayrıca doktorken kimse sana nereden mezunsun demeyecek tamamen iyi sıralama yapıp TIP yazmak saçmalık.(idealistler dışında) Bir farkin olmayacak yani kabul et git mühendislik oku.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SherlocKHolmes666 -- 12 Ağustos 2018; 0:2:25 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 200kdaki mühendis 500dekini geçebiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: SherlocKHolmes666

Evet ama daha az bir oran.Muhendislik tamamen zekaya ve yeteneğe bağlı tabi ki olabilir.Ama dediğim şey sıralamayı boşa yapmış
    İyi de insanlar tıpı seçerken aslında ili seçiyolar. 2K ya girmiş adam da isterdi ki o tıp 50kda olsun ama adamın elinde olan bir şey yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• S.O.R.J.B S kullanıcısına yanıt
    Ben en kötü 4k yapsam mühendislik düşünecektim ki olmadı.Idealinde varsa zaten okey.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardeşim beni bilenler bilir forumun eskilerindenim.

Sadece bu konunun bir hayli içerisinde olduğumu belirtmek için yazıyorum Babam tıp da profesör annem de doçent. Ben de ilk binden tıp yazdım.

Demem o ki tıp ile tahmin edebileceğinden daha çok içli dışlıyım. Ve en ufak bir şüpheye yer bırakmadan sana şunu söyleyebilirim ilk binlerden bi Cerrahpaşa bi Hacettepe okullarıyla, eğitimiyle ile sözüm ironik: 25 binden Hakkari tıp fakültesini bir tutamazsın. Buralardan mezun olmuş ORTALAMA bir doktoru asla ve katiyen aynı segmentte aynı vizyonda sınıflandıramazsın

Doktorluk ilk binlerden Cerrahpaşa Haccetepe kazanmış burayı HAKKIYLA bitirmiş insanlar için öyle tahmin ettiğin gibi devlet beni atasın poliklinik yapam puan yapam döner alam para kazanam dan ibaret olmuyor. Fark burdan kaynaklanıyor.

Cerrahpaşa tıp fakültesinde okuyan daha 1. Sınıfta onlarca öğrenci tam şuan yurtdışında çeşitli yerlerde stajlarda.

Bir arkadaşım şuan da Amerika'da Brooklyn de stajda. Ben de yurt dışı için 5. Sınıfı bekliyorum.

Sen bu insanlarla: bu kadar çabalayan, bu kadar yüksek hedefleri olan, gelişimine, vizyonuna önem veren insanlarla asla küçümsemek için söylemiyorum ama ülkemizin herhangi bir ücra yerindeki ufak bir tıp fakültesine tıp olsun da moktan olsun KAFASIYLA GİDEN BİRİNİ asla bir tutamazsın.
    Bu arada tabiki değinmeden edemeyeceğim. Bu kafayla gitmiyorsa: idealist bir adam çalışır çabalar her yerden, ülkemizdeki her devlet tıp fakültesinden çok iyi doktor olarak yetişebilir,çalışarak çabalayarak vizyonunu genişleterek kendini geliştirerek iyi bir doktor olabilir. Her hangi bi tıbba gittiniz diye iyi doktor olamayacaksınız anlamına gelmez bu. Neresi olursa olsun bir devlet tıbbına girdikten sonra artık büyük bir bilim dalına adımınızı atmışsınız demektir. Ot gibi geçirirseniz yıllarınızı isterseniz cerrahapaşa da okuyun ot gibi mezun olursunuz. Ama sözüm ironik: Hakkari tıpta olun çalışın çabalayın vizyonunuzu geniş tutun bi hacettepe mezunu doktora fark bile atabilirsiniz. Puanı ne olursa olsun Tıp tercih edecek dostlarımın motivasyonu asla kırılmasın. Düşük bir tıp kötü doktor olacağınız anlamına gelmez Unutmayın. Kişi çabaladığı kadar vardır.

Ama nolursunuz Cerrahpaşa ile Hacettepe ile de herhangi bir tıp fakültesini bir tutmayın.

Normalde bu kadar açık konuşacak bir insan değilim asla kibirli biri de değilim arkadaşlarımın tamamına yakını me derecemi bilir ne veli mesleklerimi ama bi 20 binlik tıp ile bi Cerrahpaşa aynı tutulmaya kalkışılmıssa işte orda konuşurum ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmtayd -- 12 Ağustos 2018; 2:5:54 >

Psn ID: ahmtayd

• ahmtayd kullanıcısına yanıt
    Bizim aile hekimi Cerrahpaşa'dan mezun 😁😁.
    Kıyaslayamazsın ne demek ya saçma bir cümle kurmuşsun.Ne yani üstün zeka mısınız hepiniz?
    Günde 1 saat çalışmayan arkadaşım 12k yapmış ne yani bu tıp okuyup çok iyi yerlere gelemez mi ben O arkadaşlara üstün caliskanliklarindan dolayı tabi ki saygı duyuyorum kabul et hepsi değil.Ha cerrahpaşa bu kadar yollar mı bilmem.Ama diğer tıpların hepsi mi yolluyor kabul et bunuu farkınız fazla çalışıp girmek nokta.Muhendis olsa tabii ki fark var senin nerden mezun olduğuna da bakacak anlatmak istediğim bu

• üniversite için sıralama yapma saçmalığına ne diyeceksin bunu aştığımızda muasır medeniyetler seviyesine bir nebze daha yaklaşmış olacağız.

Orijinalden alıntı: SherlocKHolmes666

Bizim aile hekimi Cerrahpaşa'dan mezun 😁😁.
    Kıyaslayamazsın ne demek ya saçma bir cümle kurmuşsun.Ne yani üstün zeka mısınız hepiniz?
    Günde 1 saat çalışmayan arkadaşım 12k yapmış ne yani bu tıp okuyup çok iyi yerlere gelemez mi ben O arkadaşlara üstün caliskanliklarindan dolayı tabi ki saygı duyuyorum kabul et hepsi değil.Ha cerrahpaşa bu kadar yollar mı bilmem.Ama diğer tıpların hepsi mi yolluyor kabul et bunuu farkınız fazla çalışıp girmek nokta.Muhendis olsa tabii ki fark var senin nerden mezun olduğuna da bakacak anlatmak istediğim bu
    Hocam ilk iki bine girmiş olmak süper zeka olmuş olmak anlamına gelmiyor. Hele teoglaştırılmış bir üniversite sınavında ASLA.

Cerrahpaşada Hacettepede de elbet sadece ders çalışarak gece gündüz ezber yaparak analitik düşünme kabiliyetini yitirmiş, test manyağı olup kazanmış öğrenciler var.

Elbette buralarda da vizyonsuz, atanayım maaşımı alayım diyen öğrenciler; çıkmış bakayım şu sınıfı geçeyim diyip sonunda kendini aile hekimliğinde bulan insanlar var.

Okuldan herkes bilim insanı elbette çıkmıyor.

Ama sen bu okullar herhangi bir tıpla aynıdır. Tek özelliği fazla çalışanların girmesidir dersen o zaman haksızlık etmiş olursun.

Labarotuar derslerinde öğrencilere yaptırılan uygulamalar kullanılan cihazlar yöntemler karmaşık elektroforezinden tut pcr uygulamalarına kadar çoğu tıp fakültesinde asistanlara bile yaptırılmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmtayd -- 12 Ağustos 2018; 2:7:28 >

Psn ID: ahmtayd

• Zaten Tıpa gitmek için iyi sıralama yaptık. Eğer Tıp puanları bu kadar yüksek olmasaydı daha az çalışırdık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ahmtayd

Kardeşim beni bilenler bilir forumun eskilerindenim.

Sadece bu konunun bir hayli içerisinde olduğumu belirtmek için yazıyorum Babam tıp da profesör annem de doçent. Ben de ilk binden tıp yazdım.

Demem o ki tıp ile tahmin edebileceğinden daha çok içli dışlıyım. Ve en ufak bir şüpheye yer bırakmadan sana şunu söyleyebilirim ilk binlerden bi Cerrahpaşa bi Hacettepe okullarıyla, eğitimiyle ile sözüm ironik: 25 binden Hakkari tıp fakültesini bir tutamazsın. Buralardan mezun olmuş ORTALAMA bir doktoru asla ve katiyen aynı segmentte aynı vizyonda sınıflandıramazsın

Doktorluk ilk binlerden Cerrahpaşa Haccetepe kazanmış burayı HAKKIYLA bitirmiş insanlar için öyle tahmin ettiğin gibi devlet beni atasın poliklinik yapam puan yapam döner alam para kazanam dan ibaret olmuyor. Fark burdan kaynaklanıyor.

Cerrahpaşa tıp fakültesinde okuyan daha 1. Sınıfta onlarca öğrenci tam şuan yurtdışında çeşitli yerlerde stajlarda.

Bir arkadaşım şuan da Amerika'da Brooklyn de stajda. Ben de yurt dışı için 5. Sınıfı bekliyorum.

Sen bu insanlarla: bu kadar çabalayan, bu kadar yüksek hedefleri olan, gelişimine, vizyonuna önem veren insanlarla asla küçümsemek için söylemiyorum ama ülkemizin herhangi bir ücra yerindeki ufak bir tıp fakültesine tıp olsun da moktan olsun KAFASIYLA GİDEN BİRİNİ asla bir tutamazsın.
    Bu arada tabiki değinmeden edemeyeceğim. Bu kafayla gitmiyorsa: idealist bir adam çalışır çabalar her yerden, ülkemizdeki her devlet tıp fakültesinden çok iyi doktor olarak yetişebilir,çalışarak çabalayarak vizyonunu genişleterek kendini geliştirerek iyi bir doktor olabilir. Her hangi bi tıbba gittiniz diye iyi doktor olamayacaksınız anlamına gelmez bu. Neresi olursa olsun bir devlet tıbbına girdikten sonra artık büyük bir bilim dalına adımınızı atmışsınız demektir. Ot gibi geçirirseniz yıllarınızı isterseniz cerrahapaşa da okuyun ot gibi mezun olursunuz. Ama sözüm ironik: Hakkari tıpta olun çalışın çabalayın vizyonunuzu geniş tutun bi hacettepe mezunu doktora fark bile atabilirsiniz. Puanı ne olursa olsun Tıp tercih edecek dostlarımın motivasyonu asla kırılmasın. Düşük bir tıp kötü doktor olacağınız anlamına gelmez Unutmayın. Kişi çabaladığı kadar vardır.

Ama nolursunuz Cerrahpaşa ile Hacettepe ile de herhangi bir tıp fakültesini bir tutmayın.

Normalde bu kadar açık konuşacak bir insan değilim asla kibirli biri de değilim arkadaşlarımın tamamına yakını me derecemi bilir ne veli mesleklerimi ama bi 20 binlik tıp ile bi Cerrahpaşa aynı tutulmaya kalkışılmıssa işte orda konuşurum ben.
    Diğer sağlık alanlarında yurt dışı imkanları nasıldır ?

Diş Eczacılık Diyetetikten tut da 2 yıllık sağlık bölümlerine kadar hepsini kapsıyor bu sağlık alanları. (biliyorum bildiğini ama tekrar hatırlatmak istedim.)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.