Bildirim
İYİ Parti Vikipedi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
avrupadan bile koyabilirler ki bunu sen ben de düzeltebiliyoruz resmi bişi değil ki _____________________________ -
Care 0da
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Türkiye TürklerindirBaba bana subaru al
PSN : Jeopol -
0
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
modem arayüzünden googgle dns gir giriyor.. _____________________________ -
Chrome'a ZeroWiki uzantısı ekleyip hiç linki değiştirmekle uğraşmadan girebilirsiniz. Diğer tarayıcılarda da vardır herhalde. _____________________________ -
Vpn ile gayet giriliyor. _____________________________
-
Aşık Veysel
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Sen öldüğün gün bende öldüm canım anneannem... -
Burdaki sıkıntı yasak olmasına rağmen koyulmasıdır..ülkenin internet üzerindeki yasaklarının zerre iplenmediğini ortaya koyuyor. belli bir kaç kesim için yapılan yasaklar bunlar. Belki de girip bazı gerçekleri görmesinler diyedir. Zaten kullanmıyorlardır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Onur.
Burdaki sıkıntı yasak olmasına rağmen koyulmasıdır..ülkenin internet üzerindeki yasaklarının zerre iplenmediğini ortaya koyuyor. belli bir kaç kesim için yapılan yasaklar bunlar. Belki de girip bazı gerçekleri görmesinler diyedir. Zaten kullanmıyorlardır.
Allah'ın araplarinin koyduğu yasaktan bize ne iyi yapmışlar hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
https://tr.0wikipedia.org/
Beyle
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Çok dogru biryere barnak bastın gardaşım. Böyle bir şeyi ancak dış güçler yapabilür. Akşenere oy vermekten vazgeçtim. _____________________________ -
Dış mihraklar koymuştur 

https://tr.0wikipedia.org/
Beyle
sayende girdim kardeş teşekkürler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler