Şimdi Ara

İyi Parti ve CHP arasında kaldım yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
63
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bildim bileli chpye oy veriyorum fakat kemal beyin yaptıkları hoşuma gitmemeye başladı. Bir diğer canımı sıkan husus ise parti içindeki artan alevi ve kürt milletvekili sayısı ve sezgin tanrıkulu gibi o koltuğa yakışmayan tiplerden dolayı iyi partiye vermeyi düşünüyorum. Fikrimi değiştirin vs. demiyorum fakat fikirlerinizi belirtirseniz çok sevinirim.

• Bence İnce kazanırsa Kemali bi şekilde indirir o koltuktan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yenilik her zaman iyidir. Bu muhalefet bugün bu seviyeye gelebildiyse İyi Parti sayesinde bu yüzden ben teşekkür olarak İyi parti ve Akşener diyeceğim.

Zaten 2.tur olursa oyumuz iki adayımızdan birine ya İnce ya Akşener burada sıkıntı yok.
  • Bende muharrem ince ve iyi parti'den yana kullanacağım oyumu, kılıçdaroğlu bırakana kadar chp'ye oy yok
  • Iyi Parti'ye oy atın vicdaniniz sızlamasin.

• İnce ve iyi parti iyi kombinasyon gibi gözüküyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kemal beyin gitmesini ben de isterim,ama CHP %15 oy alsa bile o partiden gitmez.
    CHP kurultayında CHP li delegelere acayip kızmıştım. M.İnce yi seçmedikleri için.
    yeminle ben o kururtaydan sonra CHP ye küsmüştüm seçimlerde oy kullanmaya gitmeyecektim.
    Ama M.İnce aday gösterilince tekrar oy vermeye gidecem.

16 Nisan referandumunda CHP nin başında Muharrem İnce olsaydı HAYIR açık ara farkla kazanırdı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kime verirsen ver yeterki ikinci tur olsun

• Kemal Kılıçdaroğlu, sizin algınıza çok ağır ve fazla gelir zaten, onun gitmesini isteyecek kadar siyaset bilginiz olsa keşke.

• neutumn N kullanıcısına yanıt
    Pkkli cenazelerine katilan cekilleri partide tutarak mi iktidar olacak ?

• CHP'yi hic sevmedim, zaten AK Parti'den baska iktidarda gormedim. Ama 60-80 darbelerinin belgesellerini izledim. Dedemlerden dinledim. 90-99 arasi normal hayati arastirdim. O yuzden tum buyuklerim AK Partili. Ve bana cok mantikli geliyor. Suyu itfaiye haftada 1 kez gelip veriyor. Bitmeden alacaksin.

Dusunuyorum, Ingiltere, Almanya araba uretirken bizim CHP ne yapti? Onlarla birlikte havaciliga girdik. Belki simdi Lockhed Martin gibi bir sirketimiz olacakti. Belki Rolls Royce'dan daha buyuk sirket bizde olacakti.

HDP'ye veririm CHP'ye vermem.

• Black_Ang3l B kullanıcısına yanıt
    Aselsan ve Havelsan Chp doneminde kuruldu.

• Parti de Iyi olarak atıp,Cumhurbaşkanlığı seçiminde Ince ye atabilirsin

• CHP'nin HDP ile ilişkisini biliyorsunuz. O yüzden oyum İYİ PARTİ'YE
  • Ben de bu zamana kadar Chp'ye verdim ama artık yetti. Chp'nin içindeki kürtçüler temizlenmediği sürece oyum İyi partiye. İyi parti - İnce yapacağım bu seçimde.

• Türk Milliyetçisi olarak oyum iyi parti ve Akşenere. 2. tura İnce kalırsa ona oyumu vereceğim

• İnce+İYİ Parti kombinasyonu kesinlikle huzurla oy vermemi sağlayacak uzun zaman sonra.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnce/İYİ guzeldir hoştur.CHP tamamiyle kaybedenler kulübü olmuştur ve bundan utanmamaktadır.AKP seçmeninden bile 5 milyon kişi 7 Haziranda tepki olarak gidip MHPye oy verdi.CHP seçmeni en buyuk hedefi 2.parti olmak haline gelmiş partisine neden tepki vermiyor?Ve adamlar hala Abdullah Gülü falan aday gosteriyorlar ya bu nasil bir vizyondur.

• Meral başkandan Allah razı olsun. Ülkeye yeni soluk getirdi. O olmasaydı muho başkan bişey yapamazdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ddsmurat -- 23 Haziran 2018; 0:1:23 >
  • CB SEÇİMİNDE OYLARI AYIRMAYALIM ARKADAŞLAR İNCEYE VERELİM
    MECLİSTE İSE İYİ PARTİYE ATALIM

MECLİSTE BOZKURT BAŞKANLIKTA İNCEYİ GÖRMEK GEREK ARTIK !
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.