Şimdi Ara

İyi, Kötü, Çirkin'in Çirkin'i öldü!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Clint Eastwood'un başrolünü oynadığı unutulmaz 'Western' filmi "İyi, Kötü, Çirkin"in 'Çirkin' karakteri Eli Wallach, 98 yaşında hayatını kaybetti.

İyi, Kötü, Çirkin'in Çirkin'i öldü!

Ünlü aktörün ölüm haberini New York Times'a konuşan kızı Katherine B. Wallach doğruladı. Ancak New York doğumlu ABD'li sanatçının ölümüne ilişkin başka detay verilmedi.

Altmış yılı aşkın sinema hayatı boyunca oynadığı birçok başarılı role rağmen hiç Oscar'a aday gösterilmeyen Wallach, Kasım 2010'da 'Akademi' tarafından onur ödülüne layık görülmüştü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thomas Anderson -- 25 Haziran 2014; 11:17:53 >

• Allah rahmet eylesin..
  • Üzüldüm
  • Eli Wallach The Godfather Part III'te de oynuyordu 1990 yapımı film orda zaten bir 90 yaşında var gibiydi yine iyi yaşamış.
  • Vallahi uzuldum be. Bu adam amma uzun yasamis demistim iyi kotu cirkini izledikten sonra yasina bakarken.
    Unutmayacaz seni Tuco reyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 25 Haziran 2014; 13:25:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece "iyi" kaldi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mükemmel bir oyunculuğu vardı.Bu rolün hakkını fazlasıyla vermişti.Toprağı bol olsun.
  • Hep yokluyordum adamı yaşıyor mu diye çok yaşlıydı.İyi, kötü, çirkinde rolüyle özdeşleşen bir adamdı.Toprağı bol olsun.
  • Daha yeni izlemiştim bende filmi üzüldüm şimdi bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Pacino

Vallahi uzuldum be. Bu adam amma uzun yasamis demistim iyi kotu cirkini izledikten sonra yasina bakarken.
    Unutmayacaz seni Tuco reyiz

bu scene'i koymaya gelmiştim. filmde rolünü en iyi canlandıran kişiydi bana göre..

• Allah rahmet eylesin.

• Eli Wallach sevdiğim aktörlerdendi, toprağı bol olsun.

• allah rahmet eylesin.
  • şu müziği koyalım bir ennio morricone klasiği.

http://www.youtube.com/watch?v=uW6DlvPd_Cs

nerden nereye arkadaş...

Bundan yaklaşık 12 yıl önce bir sahur vakti for a few dollars more ile başladı bu sevda. Daha sonra a fistfull of dollars ve ardından iyi kötü çirkin.

kardeşime de izlettim, bugüne kadar bunu izlememek ayıp dedi.

Kendisinin (eli wallach) çok yaşlı olduğunu biliyordum, bu filmlerde oynayan tüm ana karakterlerin bilgilerine imdb'den göz atıyordum.

zaman ne çabuk geçip gidiyor, kendisinin oynadığı filmlere bakıyorum da mirası büyük,

Lee Van Cleef ve Gian Maria Volonté de epey uzun zaman önce vefat etmiş.

kapanış;

http://www.youtube.com/watch?v=FB8xxh7H_hw ecstasy of gold

http://www.youtube.com/watch?v=5tLbBV5RtqQ poket watch.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 26 Haziran 2014; 2:37:20 >

• yaa hiç sorma, sabah 9 gibi öğrendim ben de çok üzüldüm ama yaşı fazlaydı, allah rahmet eylesin
    şüphesiz western filmlerin en iyilerindendi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.