Takımımıza beş senedir hizmet vermektedir ve bu gün doğum günüymüş.Doğum gününü kutlar ailesiyle birlikte uzun ömürler dilerim.
son şampiyon olduğumuzda çok iyiydi bu seneye kadar çok kötü oynuyordu baya bi küfür etmişliğim var buna ama şimdi pişmanım demek iş teknik direktörde bitiyormuş.
Çok soğukkanlı. Gol atınca dahi yüzü gülmüyor adamın. tam bir buz adam ama efendi bir kişiliği var. ayrıca şu sözü herşeye değer "Babam herşeyden vazgeç ama şerefinden vazgeçme dedi. O yüzden Galatasaray'dayım " bu sene iyi performans çıkarıyor. ilk geldiği zamanlardaki gibi. İyi ki doğdun nice senelere diyelim.
Hacettepe'ye ne atmıştı ya. 10 saniye falan gol mü oldu acaba diye durduk
İyi ki doğdun Hakan Balta.
Geçen hafta olsaydı ne söverdim,ama şimdi nedense biraz sempati oluştu içimde
Geçen sene az sövmedik, bu sene beğeniyorum performansını birde fb ye attı ya gol. Ohşş... İyi ki doğdun.
isterse 10 tane gol atsın 10 tane çizgiden çıkarsın gözümden düştüydü bir kere o isteksiz oyunları o takım elenirken ki hareketleri servet 1 balta 2 takımda görmeyi istemediğim oyuncular..
Emir'inde dediği gibi iş T.Direktörde bitiyor Hakan Balta en iyi türk solbektir.Ayrıca Galatasaray'a yıllardır hizmet veriyor.
Ayrıca "Babam herşeyden vazgeç ama şerefinden vazgeçme dedi. O yüzden Galatasaray'dayım bu söz herşeyi açıklıyor.
Ben Hakan'a laf edenler pişman olacak dedim dedim bak ne oldu şimdi ?
Robot gibi adam valla, ha kaleciyle karşı karşıya kalmış, ha su içmiş... İkisi aynı etkiyi yapıyor adamda
quote:
Orijinalden alıntı: 0RK
Robot gibi adam valla, ha kaleciyle karşı karşıya kalmış, ha su içmiş... İkisi aynı etkiyi yapıyor adamda
Aynen
quote:
Hacı benim olay tam fail ,
Derbi gecesi, bütün sülale toplanmışız bizim evde izliyoruz maçı. ''Hakan Balta kadar ofansif özürlü bir sol bek olamaz..'' dedikten 3-5 saniye sonra herif taktı golü. Şak-şak-şak-şak seslerini unutamıyorum salonda yankılanan. Seri bir şekilde suratıma hareket çekmişti herkes
quote:
Orijinalden alıntı: VGroove
quote:
Derbi gecesi, bütün sülale toplanmışız bizim evde izliyoruz maçı. ''Hakan Balta kadar ofansif özürlü bir sol bek olamaz..'' dedikten 3-5 saniye sonra herif taktı golü. Şak-şak-şak-şak seslerini unutamıyorum salonda yankılanan. Seri bir şekilde suratıma hareket çekmişti herkes
Valla ben geçen seneden beri Türkiye'deki en iyi 2 sol bekin bizde olduğunu anlatmaya çalışıyorum da anlatamadım bir türlü. Orta açamaması konusunda bir şey demem ama adam hücuma da katılıyor yani, görmesem millet haklı diyicem Arada Ronaldovari çalım da atmıyor değil de, hani derler ya futbol basit oyundur ama basit oynamak zordur diye; bu adam basit oynamayı seçiyor olay bu. Hem hücuma da sürekli çıksa adam kalmayacak ki geride.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: VGroove
quote:
Valla ben geçen seneden beri Türkiye'deki en iyi 2 sol bekin bizde olduğunu anlatmaya çalışıyorum da anlatamadım bir türlü. Orta açamaması konusunda bir şey demem ama adam hücuma da katılıyor yani, görmesem millet haklı diyicem Arada Ronaldovari çalım da atmıyor değil de, hani derler ya futbol basit oyundur ama basit oynamak zordur diye; bu adam basit oynamayı seçiyor olay bu. Hem hücuma da sürekli çıksa adam kalmayacak ki geride.
Ya haklısın da, Galatasaray gibi bir sistem takımının bekleri ofansa olabildiğince katkıda bulunabilmeli diye düşünüyorum Bir bek oyuncusu, kavisli, isabetli ve sert orta yapabilmeyi bilmeli. Hakan resmen kaldıramıyor topu..
Ben anlamıyorum bu işi. Bütün gün Florya'da kimse demiyor mu, bu adama biraz orta çalıştıralım diye
Ha yanlız şunu da söyliyeyim, Hakan'ın şut tekniği iyidir. Hatta iddia ediyorum ki, bizim takımda şut tekniği en iyi olan oyunculardan biridir. Fener maçında gol olan o pozisyonda, top Hakan'ın ayağına gelir gelmez içimden dedim ''aha taktık'' diye
Şu istikrar sorununu atabilse üzerinden, tekrardan Türkiye'nin en iyi sol beki olur.
Bu adamı hep savundum, geçen sene zaten babalardaydık o da kötüydü. Gollerini de az atar ama öz atar.
o kadar savunduk bugüne kadar, şimdi keyfini çıkaralım aslanım hakan balta, seviyoruz ulan seni. bugün halı sahada geçirdim formasını sırtıma! gurur duymaktan vazgeçmedim, gurur duymaya da devam edeceğim
quote:
Orijinalden alıntı: hashus1099
o kadar savunduk bugüne kadar, şimdi keyfini çıkaralım aslanım hakan balta, seviyoruz ulan seni. bugün halı sahada geçirdim formasını sırtıma! gurur duymaktan vazgeçmedim, gurur duymaya da devam edeceğim
hay şansını ya
performans düşüşlerine bir şey diyemem ama adamın dibi
3-5 maç sonra yine sövmeyinde
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme