Şimdi Ara

İyi kazanmak için üniversite gerekli mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üniversite 4 yıl çok uzun değil mi? Askerlik falan derken 23 yaşında iş hayatına atılıyorsun. Siz ne düşünüyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben tıp okuyorum 23 yaşında mezun olacağım hocam ne yaptın öyle.

Ayrıca evet gerekli. Ama ne kadar çok paran olursa o kadar zor olur hayat. Çok büyük emekler sarfetmiş şu an milyon liralar kazanan adamların hayatları çok acınası. Ne parayı harcayabiliyorlar ne istedikleri şeylere vakit ayırabiliyorlar. Ama çocukları tam tersi hiçbir şey yapmadan parayı yiyor hayat onlara güzel
    Okumadan iyi bir kazanç yapanlar da var elbet ama çok düşük bir yüzde. Şans oyunları falan saymazsak tabiki.
    Klasik mark zuckerberg, steve jobs örnekleri gelmeden söyleyeyim o kişiler amerikanın en iyi okullarını kazanmış kişiler ve üniversitede 2-3 sene okumuş kişiler. Okumak kötü moruq finlandiya len moruq gibi değil yani olay.
  • Ben tıp okuyorum 23 yaşında mezun olacağım hocam ne yaptın öyle.

Ayrıca evet gerekli. Ama ne kadar çok paran olursa o kadar zor olur hayat. Çok büyük emekler sarfetmiş şu an milyon liralar kazanan adamların hayatları çok acınası. Ne parayı harcayabiliyorlar ne istedikleri şeylere vakit ayırabiliyorlar. Ama çocukları tam tersi hiçbir şey yapmadan parayı yiyor hayat onlara güzel
    Okumadan iyi bir kazanç yapanlar da var elbet ama çok düşük bir yüzde. Şans oyunları falan saymazsak tabiki.
    Klasik mark zuckerberg, steve jobs örnekleri gelmeden söyleyeyim o kişiler amerikanın en iyi okullarını kazanmış kişiler ve üniversitede 2-3 sene okumuş kişiler. Okumak kötü moruq finlandiya len moruq gibi değil yani olay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Komite -- 30 Kasım 2017; 20:7:58 >
  • Kara Komite kullanıcısına yanıt
    23.5 da mezun olacaksın. Tıpçı olduğun için 1 yıl yedek subay olarak askerlik yapacaksın 24.5. 3 yıl Doğu hizmeti 27.5 sonra hayat sana güzel ama

• Ya okumak boş diyecek tipleri söyleyim ben sana barajı ucu ucuna geçip 4 yıllık yeaaaa diye işletme okuyup okula bir gram gitmemii gitsede başka işler için giden tiplerdir. Ya bir de okumayıp napacaksın onu merak ediyorum kafe falan mı açacaksın anadan babadan mal yoksa ve şanslı değilsen üniversite şartta havaya bir bölüm okuyacaksan o da şart değil okuma 👌

• Metufkcr kullanıcısına yanıt
    Makine mühendisliği iyi mi knk

• Don Draperr kullanıcısına yanıt
    ya gidip 150 binde bir gram analitik geometri üst düzey matematik bilmeyerek okuyacaksan sonun yine o işletme mezunlardan farklı olmayacaktır maalesef.

• Don Draperr kullanıcısına yanıt
    1 sene erken yazıldım 22.5 yaşımda mezun olucam. askerlik de 6 ay yapacağım 23 yaş oluyor. zorunlu görevi de yapmayı düşünmüyorum tus odaklı çalışıyorum. Bir yanlışı da düzelteyim doğu hizmeti değil zorunlu hizmet oluyor. O zorunlu hizmet izmire de istanbula da çıkabiliyor %50 kadar kısım doğuya gidiyor diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Komite -- 30 Kasım 2017; 20:29:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mühenidslik mezunlarına verdikleri maas asgari ücret,öte yandan youtube hesabi açıp video atsan en kötü 1500-2000 lira kazanırsın aylık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kara Komite kullanıcısına yanıt
    Tus kazansan da bitince gidecen hocam.
  • X kare kullanıcısına yanıt
    Ne youtube u neler diyosun

• çok okumakla çok para kazanmak arasında bağlantı yok
    kurnaz uyanık olan çok kazanıyor diğerleri nal topluyorlar
    aç haberleri dinle biraz unı bitirmekle olsaydı turkiyenin en az yarısı zengin olurdu
    hayal görmeyelim lutfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kara Komite

1 sene erken yazıldım 22.5 yaşımda mezun olucam. askerlik de 6 ay yapacağım 23 yaş oluyor. zorunlu görevi de yapmayı düşünmüyorum tus odaklı çalışıyorum. Bir yanlışı da düzelteyim doğu hizmeti değil zorunlu hizmet oluyor. O zorunlu hizmet izmire de istanbula da çıkabiliyor %50 kadar kısım doğuya gidiyor diye biliyorum.

Diplomanı vermezler zorunlu görevi yapmazsan

• İyi kazanmak için torpil gerekli.
  • Redible kullanıcısına yanıt
    TUS kazanınca zorunlu görevden muaf oluyorsun. Ayrıca zorunlu görev boyunca devlet maaşına ek olarak +2000 lira ek ücret veriyor. Neden çok büyük yükmüş gibi bahsediliyor onu da bilmiyorum
  • Milyon dolarları olanların hayatları acınası ise, parası olmayanların hayatı yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.