Bildirim
iyi insanlar sanırım bu şekilde ölüyorlar (videolu) (DOĞUKAN)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
hiç iyi insanla kötü insan bir olur mu her şeyde olduğu gibi ölüm geldiğinde de farkı olacaktır. -
kötü insanlarda kendini bir anda kırmızı bir ortamda, kazanın içinde buluyor herhalde -
ya olurmu hiç bişey duymayacakmış falan eğer uyuşuk değilsen ve uyutulmadıysan hık hık demeye başladığında görürsün hissediyormusun hissetmiyormusun -
hocam evlendin mi sen ne oldu -
Hocam sen evlilik programına katılmıştım yanlış hatırlamıyorsam ? N'oldu acaba sonuç? -
efsane gelmiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Kıllı Lopez
Hocam sen evlilik programına katılmıştım yanlış hatırlamıyorsam ? N'oldu acaba sonuç?
quote:
Orijinalden alıntı: sessizsazansezgin
hocam evlendin mi sen ne oldu
talip olduğum bayan kabul etmedi
Eylül'de yeni sezon başlayacak inşaallah. Yeni sezonda Loca'da oturuyor olacam, bu sefer ben taliplerimi bekliyor olacağım :) Hayırlısı...
-
Elektirik aldınmı hojam? -
quote:
Orijinalden alıntı: South Korea
Elektirik aldınmı hojam?
ben almıştım da o almadı işte biliyorsunuz
Gözde hanım: Olmadı!
Esra Erol: Olmadı mı?
her gece rüyamda bu konuşmaları görüyorum
-
bildiğim kadarıyla hiçbir insan öldüğünü anlamıyo ilk başta. -
quote:
Orijinalden alıntı: 1. Selim
hiç iyi insanla kötü insan bir olur mu her şeyde olduğu gibi ölüm geldiğinde de farkı olacaktır.
+10000
diyelim ki bir adam katildir ölümü acı icinde olur, ama bir adam iyilikler yapmıstır o adam bence acısız sey olur bence -
-
İyi tamam gittin geldin konu dışı dedin falan filan de her konu sonunda Doğukan neden yazıyorsun? -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silinebilirpan -- 16 Ağustos 2012; 15:13:38 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: 911
quote:
Orijinalden alıntı: South Korea
Elektirik aldınmı hojam?
ben almıştım da o almadı işte biliyorsunuz
Gözde hanım: Olmadı!
Esra Erol: Olmadı mı?
her gece rüyamda bu konuşmaları görüyorum
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
Beyin fonksiyonlari durdugu anda hicbir sey olmayacak curuyup gideceksiniz o kadar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Purone
İyi tamam gittin geldin konu dışı dedin falan filan de her konu sonunda Doğukan neden yazıyorsun?
tamam, söz 1 daha yazmayacam... -
quote:
Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak
Beyin fonksiyonlari durdugu anda hicbir sey olmayacak curuyup gideceksiniz o kadar
Yok acısızmış yok acılıymış bırakın bu işleri.Normal bir ölüm anı acısız olur.Sonrası yok.
Ayrıca bir silahla ölen masum, sizin mantığınıza göre kötü bir insan oluyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: 911
quote:
Orijinalden alıntı: Purone
İyi tamam gittin geldin konu dışı dedin falan filan de her konu sonunda Doğukan neden yazıyorsun?
tamam, söz 1 daha yazmayacam...
Yaz ve ya yazma demiyorum sebebini merak ediyorum açıkçası
Benzer içerikler
- sigara külü yemek
- gözlük gözümden düşüyor ne yapmalıyım
- hasta olmak için ne yapılmalı
- insanlar bizi aynadaki gibi mi görür
- erotik site
- çay bardağı emojisi
- ets2 türkiye haritası
- 5g nedir zararları
- en ilginç rekorlar
- huawei boykot mu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X