Şimdi Ara

İYİ HABER ALDIM, HERKEŞE BENDEN ORALET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
8
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar; hatırlıyor musunuz bundan yıllar yıllar önce forumda konu açıp yurt dışına yerleşeceğini söyleyen, kendince hayalleri ve idealleri olan bir genç vardı buralarda?

EVET, İŞTE O GENÇ BENDİM!

Yurt dışı işini ilk öğrendiğim gece, heyecanla foruma koşup siz sevgili gönül dostlarımla sevincimi paylaşmıştım hatırlarsanız. Ve hatırlarsanız yine aynı gece bana destek olan gardaşlarımın yanında köstek olan düşmanlarımda dadanmıştı açtığım konuya.
    O zamanlar daha reşit bile değildim hatta, daha sübyandım sübyan.

Her neyse. İşte biraz önce bir güzel haber daha aldım ve sevincimi yine sizlerle paylaşmak istedim.

Demin aldığım habere göre bütün her şey tamamlanmış, her şeyim hazırmış ve her an Ankara'ya kağıt gelebilirmiş. Ankara'da bana yollayacak ve daha sonra ben o kağıttaki tarihte Ankara'ya gidip işlemi sonlandıracağım.
    Şimdi işte Amerika'dan Ankara'ya her gün 4 kağıt yollanıyormuş, benim kağıtlarda sıraya koyulmuş. Kağıtlar yarın bile elime ulaşabilir yani, sırası söylenmiyor çünkü. Ama en kötü ihtimalle, maksimum 1-2 hafta içinde elimde olacakmış kağıtlar, öyle söylediler telefonda. Kağıtlar gelince SS atarım konu açıp, sevincimi birileriyle paylaşmak istiyorum çünkü. Normalde tarih sorunca hep tutarsız cevaplar veriyorlardı işlemler o sırada devam ettiği için, bendeheyecanla açtığım konularda hep rezil oluyordum gitcem gitcem diyip bir türlü gidemediğimden ama bu sefer net tarih verdiler ve kağıtlarımın paketlendiğini söylediler.

Tabi kağıtlar geldikten sonra direkt işlemler bitmeyecek, dediğim gibi gelecek kağıtlarda tarih yazıyor, o tarihte Ankara'ya gidip her şeyi tamamlayacağım. Yani her şey bundan ibaret artık.

Bu arada arkadaşlar aklıma bir fikir geldi ama eğer siz isterseniz yapacağım bunu.

Ben burada Amerika hayalleri kurarken hep Amerika'da hayat nasıl işliyor, yollar nasıl, insanlar nasıl gibi şeyler düşünürdüm ki hala düşünüyorum ve YouTube'da böyle şeyleri anlatan rehber gibi 1 video bulmam bile çok hoşuma giderdi. İşte bu yüzden bende eğer isteyen olursa gittiğimde bir YouTube kanalı açıp sizin istediğiniz şeyleri size tanıtıp, göstermek istiyorum.

Mesela şuan atıyorum siz diyeceksiniz ki "Amerika'da zenci mahalleleri nasıl?" bende kameramı alıp zenci mahallelerini turlayacağım, en ince ayrıntısına kadar size tanıtacağım girdiğim mahalleyi. Yada yine atıyorum diyeceksiniz "Garaj satışları nasıl oluyor?" ben kameramı alıp bir garaj satışına gidip size garaj satışlarını göstericem ayrıntılı olarak; gibi şeyler işte.

Ben buradayken böyle şeyleri hep merak etmişimdir, benim gibi başkaları da varsa onlara yardımcı olmuş olurum hiç değilse böyle videolarla.
    Tabi dediğim gibi bunu siz isterseniz yapacağım sadece.

• Keş.her keş
    bu forumda keş,kel eş bulamazsin kardes.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

*Gunluk Amator Hikayelerim Icin.*
    http://storyworkspace.blogspot.com.tr *Blogger
    www.wattpad.com/user/better_than_better *Wattpad
  • Ne güzel haber

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

İstersem bırakırım dediğim her şeyin müptelasıyım,iradem zayıf değil tutkularım güçlü
  • Yaqışır qardeşime

edit:

hocam diliniz var mıydı? nasıl evlendiniz? evlenecek kişi bulmak zor mu? işlemler kaç sene sürdü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E5F8B7C04 -- 21 Ağustos 2015; 22:14:16 >

CEMİYYET-İ OSMÂNİYYE
    Nefs ü mâl ile n’ola kılsam cihânda ictihâd
    Hamdülillah var gazâya sad hezârân ragbetüm

Ey Mehemmed mu’cizât-ı Ahmed-i Muhtâr ile
    Umaram gâlib ola a’dâ-yı dîne devletüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: boboemre

helal olsun önlerden

tesekkurler, baya heyecanliyim suan. nesemi hic bir sey bozamaz sanirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Medipol Üniversitesi

• Ne iş yapacaksın orada ? Başvuru nasıl oldu ? Oraya gitmek için ne yapılması gerekiyor açar mısın biraz ?
    Gitmek cesaret ister ufaklık , gidecegin yer neresi olursa olsun sevdiklerinle arana mesefe girince varış yerinin hiç bir anlamı kalmaz. Vedalaşmakta zor iştir biliyo musun ? Oturursun geminin kıçına. Bakarsın sevdiklerine gittikçe ufalırlar ufalırlar kaybolurlar.O zaman anlarsın işte vedaşalmak asıl kalana değil gidene koyar. 100 defa söyledim sana hüzünlü değilim, mizacım böyle.
  • Git.

"Yaşayacağız, Vanya Dayı. Önümüzde ne uzun günler, ne uzun geceler var daha. Kaderin bize layık gördüğü tüm güçlüklere sabırla göğüs gereceğiz. Şimdi olduğu gibi yaşlılığımızda da durup dinlenmeden çalışacağız. Günü, saati gelince de ölüme boyun eğeceğiz. İşte ancak orada, mezarlarımızda, nice acı çektiğimizi, nice gözyaşı döktüğümüzü, nasıl zor bir yaşamımız olduğunu bir bir anlatacağız. Tanrı işte o zaman bize acıyacak."
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noradrenaline

Ne kağıdıymış bu amarıkadan ankaraya her gün 4 tane gelen

amerika'daki vize centerdan belgeler gelecek iste ankaraya, ankara bize postalayacak, kagittaki tarihtede ankaraya gidicez, orada secilmis bir doktora muayene olup bulasici hastalik varmi diye baktiricaz, daha sonra iste ankarada birKac sey soracaklarmis, daha sonra hersey tamamlanacak iste ankarada butun belgelerimiz cikartilacak daha sonrada iste amerika yolu gozukecek

islemler hakkimda derayli bilgi veremem cunku islemlerle bizzat ben ilgilenmiyorum
    benimde ogrendigim kadari bunlar

Orijinalden alıntı: Karıncayiyen Yiyen Adam

quote:

amerika'daki vize centerdan belgeler gelecek iste ankaraya, ankara bize postalayacak, kagittaki tarihtede ankaraya gidicez, orada secilmis bir doktora muayene olup bulasici hastalik varmi diye baktiricaz, daha sonra iste ankarada birKac sey soracaklarmis, daha sonra hersey tamamlanacak iste ankarada butun belgelerimiz cikartilacak daha sonrada iste amerika yolu gozukecek

islemler hakkimda derayli bilgi veremem cunku islemlerle bizzat ben ilgilenmiyorum

Green card, work and travel falan değil mi yani farklı bir şey mi

Medipol Üniversitesi

• Eyvallah oralet iyiydi. Hayırlı olsun.
    2012-2016 BÖCCÜK ♂
    Artık aktif üye değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Memed Ali

Ne iş yapacaksın orada ? Başvuru nasıl oldu ? Oraya gitmek için ne yapılması gerekiyor açar mısın biraz ?

okula gitcem ilk basta iste, daha sonrada is planlarim var ama suan telefondayim o kadar uzun yazamiyor kusura bakma o yuzden, pc ye gectigim bir zaman anlatabilirim ama planlarimi eger istersen

benim oraya gidisimde acikcasi sans isi oldu bayagi bir, yani nasil gidilir, okulla gidilir mi falan hic bir bilgim yok maalesef ama oraya gittigimde boyle seyleri ogrenip oraya gelmek isteyen arkadaslara falan yardimci olmaya calisacagim ileride
    1 kisinin bile hayatina katki saglasam kardir benim icin cunku ayni duygulari bende yasadigim icin biliyorum onemini

quote:

Orijinalden alıntı: Karıncayiyen Yiyen Adam

quote:

Green card, work and travel falan değil mi yani farklı bir şey mi

yok, evlilik

• Öğrenci misin

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.