Şimdi Ara

İYİ GÜN TARAFTARLARI MAÇLARI İZLEMESİN LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Doğrudur. Berbat bir sezon geçiriyoruz. Çoğu oyuncular gerçekten berbat oynuyor ama bu durum sizin yok semih çöp,yok vb. gibi şeyler söylemeniz gerekmez. Bu çöp dediğiniz adamlarla 2 sene şampiyonluk yaşadık. Şampiyonlar liginde çok iyi işler başardık. Şuan ortada bi karışıklık var. Oyuncuların hocaları değişti. Her maç değişik bir sistem oynatılıyor. Ya hoca oyunculara alışamadı,ya da oyuncular hocaya. Ama bu durumun geçeceğini umuyorum. Fenerbahçe derbisinde de sonuç ne olursa olsun, istersek 6 tane yiyelim ben yine takımımı yürekten desteklerim. Çünkü Galatasaraylı olmak budur. Şampiyon olduğu yıllarda beraber sevindiysek,şuan bu kötü durumda da beraber desteklememiz lazım. Ama şu bir gerçek ki bu oyunla ne bu ligde ne diğer ligde ne de Fener derbisinde malesef durum iyi gözükmüyor. Ama bu durumda geçecektir inşallah.
    Saygılar...
    İyi forumlar...

• Heralde destekleyecegiz hocam. Şampiyonluk hayal olabilir bu sezon ama şampiyonlar ligi gibi çok önemli bir hedefimiz var.

Benim anlamadığım 2 senedir harikalar yaratan bu futbolcuların özgüvenleri nasıl yerle bir oldu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi gunumuz var sankı
  • quote:

Orijinalden alıntı: CcCriSsS

Heralde destekleyecegiz hocam. Şampiyonluk hayal olabilir bu sezon ama şampiyonlar ligi gibi çok önemli bir hedefimiz var.

Benim anlamadığım 2 senedir harikalar yaratan bu futbolcuların özgüvenleri nasıl yerle bir oldu?

Hocam tahminimce sezonun başında geçirdiğimiz kötü olaylar ve oyuncuların kendilerine güvendikleri yerlerde oynatılmaması gibime geliyor ama bu benim tahminim. Arka planda daha farklı olaylarda oluyor olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: garip bir insancik

quote:

Heralde destekleyecegiz hocam. Şampiyonluk hayal olabilir bu sezon ama şampiyonlar ligi gibi çok önemli bir hedefimiz var.

Hocam tahminimce sezonun başında geçirdiğimiz kötü olaylar ve oyuncuların kendilerine güvendikleri yerlerde oynatılmaması gibime geliyor ama bu benim tahminim. Arka planda daha farklı olaylarda oluyor olabilir

Olabilir hocam. Tvde izlerken bazı futbolcularımızın yüzündeki tedirginlik çok belli oluyor enteresan bir şekilde. Bence o eski özgüvenlerini yitirdi bazı oyuncular.

• Mancini ne kadar saçma sapan bir hoca olsada, burak selçuk gibi ince hesaplar yapan kalitesiz futbolcular olsada hepsi gider galatasaray kalır bu kadar basit.desteğimiz her zaman sürer.

• Sakın yanlış anlama, aklıselim gördüğüm için sana soruyorum;

Sence 2 senedir gelen lig başarılarında sebep Galatasaray mı çok iyiydi yoksa Fenerbahçe mi çok kötüydü?
    Geçen yıl bu hafta GS 27 maçta 50 puan
    Bu yıl bu hafta GS 27 maçta 53 puan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Métropol

Sakın yanlış anlama, aklıselim gördüğüm için sana soruyorum;

Sence 2 senedir gelen lig başarılarında sebep Galatasaray mı çok iyiydi yoksa Fenerbahçe mi çok kötüydü?

Geçen yıl Fenerbahçe kötü değildi. Avrupa liginde yarı finale kadar ilerledigi için lige "bu seneki kadar" asılamadı bence. Kötü bir takım Avrupada yarı final oynayamaz. Oynatmazlar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Métropol

Sakın yanlış anlama, aklıselim gördüğüm için sana soruyorum;

Geçen yıl Fenerbahçe kötü değildi. Avrupa liginde yarı finale kadar ilerledigi için lige "bu seneki kadar" asılamadı bence. Kötü bir takım Avrupada yarı final oynayamaz. Oynatmazlar.

Haklısın ama biz o yarı finali saç baş yola yola oynadık, Avrupa devi bir takım değiliz güle oynaya yarı finale gidemezdik orası başka konu tabi...

Korkak oyun taraftarı çileden çıkartıyor, bakınız geçen 2 seneki Aykut Kocaman. Deplasmanda 1 puana iyi diyen Mancini ...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.