Şimdi Ara

İYİ BİR OYUN BİLGİSAYARI OLMUŞMU ACEP??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    e4400 (e4300 mu alsam e4400 mu alsam kaar veremedim oc kesin yapcam)
    kingston 667mhz 1gb*2 veya Corsair XMS2 DDR2 675MHz *2
    ARCTICCOOLING Freezer 7 işlemci Pro soğutucu
    REVOLTEC Altın Bellek soğutucusu
    SEAGATE 250gb 16mb 7200rpm
    POVERCOLOR - HD2900XT(oyun için iyimi)
    SAMSUNG SH-S203B 20X SATA Siyah; Kutusuz; DL
    NZXT GENZ GUARDİAN
    FSP EPİLSON 700W
    A4TECH X-750BF Laze
    Philips 200WS8FB 20'' Wide Screen LCD(param buna yetti)

arkadaşlar sistem bu amaç oyun ve 1-2 montaj programı falan .sizce sistem uygunmu yorum yaparsanız sevinirim bide 500w yetermi acep?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emure -- 15 Eylül 2007; 15:58:02 >

• Ekran kartın oyun için çok iyi

PSU da 500W FSP Blusetrom II ile HD2900XT kullananlar var forumda
  • quote:

Orjinalden alıntı: 007Fatih

Ekran kartın oyun için çok iyi

PSU da 500W FSP Blusetrom II ile HD2900XT kullananlar var forumda

ohh dostum çok sağol 500w yetmicek başkada param yok nasıl yapacam diye düşünürken gldi mesajın

• sistem, özelliklede ekran kartı oyun için gayet güzel. işlemciyide 3ghz nin üstüne overclock ettin mi tamamdır. en yüksek ayarlarda tüm oyunları rahat oynarsın. fsp 500watt da rahatlıkla yeter.
  • quote:

Orjinalden alıntı: melalcholic

sistem, özelliklede ekran kartı oyun için gayet güzel. işlemciyide 3ghz nin üstüne overclock ettin mi tamamdır. en yüksek ayarlarda tüm oyunları rahat oynarsın. fsp 500watt da rahatlıkla yeter.

sağol dostum 3ghz ın üstüne çıkarım büyük ihtimal soğutucuları oyüzden aldım
  • quote:

Orjinalden alıntı: emure

msı p35 platinium
    kingston 667mhz 1gb*2
    ASUS DRW-1814BLT DVD-RAM LightScribe SATA150 18x8x16 DVD-RW; 48x32x48 CD-RW; Siyah;
    NZXT GENZ GUARDİAN
    FSP BLUESTORM II 500W
    A4TECH X-750BF Laze

arkadaşlar sistem bu amaç oyun ve 1-2 montaj programı falan .sizce sistem uygunmu yorum yaparsanız sevinirim bide 500w yetermi acep?

İşlemciyi OC yapacak isen E2160 almanı öneririm ya da E4500.

Ramleri Corsair XMS2 DDR2 675MHz liklerden al. Vatan da 45$+KDV bendekiler 1GHz yapıyor 2.2V ile. Hem soğutuculu ayrıca maceraya gerek yok.

DVD sürücü olarak ise Samsung un Sata arabirimli 20X yazma hızına sahip modeli var. İstanbul da inventus, ankarada gigatek te bulabilirsin. Tabi ararsan başka yerlerde de bulabilirsin.

Güç kaynağına gelince 2900XT alacağına göre en az 500W olmalı. Yani yeterli.

• quote:

Orjinalden alıntı: DigitalWorld

quote:

msı p35 platinium
    kingston 667mhz 1gb*2
    ASUS DRW-1814BLT DVD-RAM LightScribe SATA150 18x8x16 DVD-RW; 48x32x48 CD-RW; Siyah;
    NZXT GENZ GUARDİAN
    FSP BLUESTORM II 500W
    A4TECH X-750BF Laze

İşlemciyi OC yapacak isen E2160 almanı öneririm ya da E4500.

Ramleri Corsair XMS2 DDR2 675MHz liklerden al. Vatan da 45$+KDV bendekiler 1GHz yapıyor 2.2V ile. Hem soğutuculu ayrıca maceraya gerek yok.

DVD sürücü olarak ise Samsung un Sata arabirimli 20X yazma hızına sahip modeli var. İstanbul da inventus, ankarada gigatek te bulabilirsin. Tabi ararsan başka yerlerde de bulabilirsin.

Güç kaynağına gelince 2900XT alacağına göre en az 500W olmalı. Yani yeterli.

tamam ramleri dediğinden yaptım. istanbuldayım inventustan baktım dvd sürücüyü onuda samsung yaptım ok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun bilgisayarı mı konsol mu?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence 500w sisteme ucu ucuna ancak yeter. o ekran kartı için 500 ün üstü bir PSU lazım. yani tam performans sağlaması için...
  • bncede 500watt üzeri al. oc den snra problem yapmasın.

Ayrıca o ekran kartına biraz zayff işlemci almısın. od yapmazsan bi miktar darbogaz olaiblir diye düşünüyorum
  • 500watt yetmez hele bide oc yapacaksan
  • çok buyuk bir eksik var

mutlaka harddiski raid yap
  • ram'e takviye
  • quote:

Orjinalden alıntı: CeOfFuture

çok buyuk bir eksik var

mutlaka harddiski raid yap

raid dediğin 2 hard disk alıp birleştirme değilmi yoksa sadece hard diskin bi özeliğimi??

oktay rame daha nasıl takviye yaw 2gb daha ne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emure -- 14 Eylül 2007; 23:08:48 >
  • saglam oc cekecem diyorsan en az 600w al bence. bende ocz 600w var. 3880 mhz de calısıyor işlemci TT big typhoon ile. Asefik hocamızın yaptıgı bir test vardı.3 işlemci sogutucu ile.en iyi tt cıkmıstı.ama arctic in montajı kolay tt nin ki zor sayılır. corsair ramleride cok tavsiye ediyorlar.işallah takoz cıkmaz
  • e4300 veya e4400 alacakmışsın peki ne kadar bunların fiyatı bende alıcam araştıryorum
  • e4300 daha iyi oc oluyormus. ama e4300 piyasada az bulunur oldu sanırım. 122 dolar civarıydı yanlıs hatırlamıyosam
  • quote:

Orjinalden alıntı: Necessa®i

e4300 veya e4400 alacakmışsın peki ne kadar bunların fiyatı bende alıcam araştıryorum

biri 121 diğeri 123 $+ KDV DOSTUM İNVENTUSTA

http://www.inventus.com.tr/donanimliste.htm

şuan ocz 600w fiyatını araştırıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emure -- 14 Eylül 2007; 23:14:03 >

• quote:

quote:

e4300 veya e4400 alacakmışsın peki ne kadar bunların fiyatı bende alıcam araştıryorum

hocam ses konusu problem ise dikkatli davran.gamexstream ve stealthstream modelleri var sanırım. ultra sessiz power whisper teknolojisi ile üretiliyorlarmıs ama benimki pek sessiz cıkmadı

• quote:

Orjinalden alıntı: DreDD1903

quote:

quote:

hocam ses konusu problem ise dikkatli davran.gamexstream ve stealthstream modelleri var sanırım. ultra sessiz power whisper teknolojisi ile üretiliyorlarmıs ama benimki pek sessiz cıkmadı

ses problem değil yaw şu anki bilgisayarım traktör sesi çıkarttığı için alıştım ben

• arkadaşlar bu güç kaynağı konusuna ne diyosunuz yaw yetmezmi gerçekten oc yapacaksam???
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.