Şimdi Ara

İyi bir Modem Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bana güncel teknolojide VDSL bir modem tavsiye eder misiniz?

Temel İsteklerim,

1. Kablosuz 2,4 ve 5ghz destekleyecek
    2. Kablosuz Kapsama alanı iyi olacak
    3. USB portu olacak, Dosya paylaşımı olacak, 4 port Ethernet portu olacak, Fiber destekleyecek
    4. Güçlü CPU olacak. 10 cihaz bağlayacağım en az.
    5. Güncelleme alacak
    6. Garanti en az 3 yıl olacak
    7. Başka yeni avantaj varsa belirtmenizi isitiyorum, eski zyxel tplink airties tecrubem var.

Evim 135m2, evimde tam kapsamıyor internet, uzatıcı zyxel wre2205 idare ediyoruz onla, bu ürünle sorun çıkmazsa iyi olur, çıkarsa sorun değil, değiştirebilirim. iyi bir modem istiyorum öncelikle.

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tunc9734 -- 7 Haziran 2020; 16:36:36 >

Çünkü dünyada aşık olacak çok güzel,uğruna şiirler yazılacak çok güzellik ve kavga edilecek çok kötü insan vardır" İS
  • Fritzbox 3490-7490-7530-7590 bunlardan biri denk gelirse alın garantiye çok takılmayın. Yıldırım düşerse zaten garanti geçmiyor. Fritzbox butik bir marka sayılır, 10 yıl güncelleme alır. Sorununuz olursa direk bilet açıp muhatap bulutsunuz. Türkiyede distribütörler bir türlü hakkını veremedi bu markanın. Ben 2008 den beri bir çok modelini kullandım. Sıfır sorun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim ustat, bu ürünü yıllar önce Almanyada elektronik mağazada görümüştüm biliyorum daha çok voip falandı, şuan pek işe yaramaz benim için voip , voip olmayanlara bakayım, ancak google çok kaç tur attım daha bulamadım kim satıyor bir yerde 300 Avro yazıyordu şaka gibi bir fiyat nerdeyese o donanımda ürün için 300TL ye ürün var piyasada, eski fiyatta olabilir, nerede satılıyor?

Çünkü dünyada aşık olacak çok güzel,uğruna şiirler yazılacak çok güzellik ve kavga edilecek çok kötü insan vardır" İS
  • Tunc9734 kullanıcısına yanıt
    Boss bilişim diye bir firma satıyor. Telefon santrali ve Dect yapısı da barındırdığından biraz pahalılar. Ama ikinci el uygun denk getirip alabilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Adamların sayfasına girdim network, network ekipmanlar derken bir kaç tur attım diğer muhtemel başlıklarda yok, sonra sayfadaki aramdan yazdım yok, şayet distrbutor vs ise çoktan unutmuşlar bu markayı. 2. el de almam teşekkür ederim, zahmet oldu.

• 0ldskool kullanıcısına yanıt
    Keenetic markasını incelemeni tavsiye ederim gerçekten çok ama çok kaliteli bir marka ürünleri de şuan rakipsiz. ExtraDSL yada OmniDSL modellerini incele.

• 0ldskool kullanıcısına yanıt
    Tavsiye için teşkkkür ederim, ürüne bakıyorum alman sitelerinden özel bir şey göremiyorum yazılımda, kasa kutu bir çok ürün gibi beyinsiz bir servis sağlayıcı köle cihazı sanki. Dec voip tarih öncesi ev telefonu kutuları üretiyor, bunlar beni ilgilendirmiyor. Bu markayı atın gitsin, Türkiyede olmayan, burada destekçisi olmayan firmaya yaranmayalım zorla, Fiyatta ne ala, bizim KDV ile 900tl lere modem alacağız. şişirmişler markayı ülkelerinde . Almanlar için 100eurolar 100TL gibi ama bizde büyük para. Bize ihtiyacımız olan ürünü en uygun fiyata en iyi şartlarda sağlayacak ürünler lazım.

Keenetic i de inceliyorum mühendis olarak dikkatimi çekti, özellikle yazılımı çok etkileyici görünüyor, donanımda CPU her ne marka ise güçlü görünüyor, bu devirde CPU lar arasında sadece işlem hız farkı var, marka ne? Ethernet port 100Mbs Türkiey için çok yeterli bence, internet hızım 50Mb.

Yaptığın ithamlar çok ayıp, komisyoncu ne demek? firma adamı bile olsa, başkasına çamur atmadan herkes kendini anlatırsa biz de bakar karar veririz, çekemez bir rakip gibi konuşmuşsun. Bu adamlar da sana komisyoncu dese hoşuna gider mi? belki de iyi niyetli yardıcm sever kişiler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teknotakip_tr T kullanıcısına yanıt
    İnceliyorum teşekkürler, seni en fazla etkileyen özellikleri ne oldu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tunc9734 -- 9 Haziran 2020; 14:13:10 >

• Bekliyorum dostlar, hatırlatma

• Tunc9734 kullanıcısına yanıt
    Valla hocam Keenetic haricinde başka marka önermek İnan içimden bile gelmiyor ☺️ al pişman olmazsın👍

• Keenetic onceden forumda indirim kampanyasi vs. yapmisti halen devam ediyor mu ?

Benim ilgimi çeken konular, gerçekten hepsini yazamam unuttuklarım da olur. Sen her markaya modele bak, kendin emin olarak karar ver yine de, sadece bizim dediğimize bakma.

Konularına cevabım,

Kablosuz 2,4 ve 5 destekliyor üstelik birleştiriyor, 2,4 ve 5 arasında roaming yapıyorsun. Harika bir şey.
    Donanım süper hızlı 900mhz işlemci, pofpoflanan çiplerde 400-600 çok yavaş kalıyor güncel işlemlerde. Harici antenler ile çok işe yarar bir kapsama var.
    USB desteğinde her şey var neredeye, dosya paylaşımdan Torrnete. dışarıdan erişime. webDAV var
    Sürekli güncelleme var, bulut yapı ile otomatik veya isteğe bağlı alıyorsunuz, ayrıca geliştirme programlarına da katılıp yenilikleri anında alırsın.
    Garanti 3 yıl

KeenDSN var, statik IP almdan evinize, evdeki cihazlara her yerden ulaşırsınız.
    Mobil uygulama var süper
    Bant genişliği atma vs var
    Wifi MESH tüm ürünler, kapsama yetmezse eklersiniz basit bir cihazla, koca bir set almanıza gerek kalmaz
    WPA3 var, VPN de her çeşit çözüm var
    VDSL/ADSL g.vektoring destekliyor. SNR ayarı var vs.

Çok özellik var, Kendi sayfalarından ve Hepsiburadadan bakabilirsiniz, karşılaştırma vs de koymuşlar.
    keenetic.com.tr
    Keenetic Extra DSL
    https://keenetic.com.tr/tr/keenetic-extra-dsl

• AcetoBalsamico kullanıcısına yanıt
    Bazı arkadaşlar indirimli aldığından bahsediyorlar ama foruma özel bir indirim ben görmedim. Muhtemelen Online satış yapan firmalar indirim yapıyor olabilir. Ben ne yazık ki ilk alanlardan olduğum İçin biraz pahalıya aldım 😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknotakip_tr -- 11 Haziran 2020; 0:21:54 >
  • teknotakip_tr T kullanıcısına yanıt
    Evet keske o tip bir indirim bize de denk gelse , firma forumda aktif degil artik gordugum kadariyla. F/P olarak OMNI VDSL modelini almak mantikli duruyor simdilik. Telekomun TPlink modeli Wi-Fi konusunda biraz zayif kaliyor..

Mesh ilgimi çekti, wre2205 kullanıyorum uzatmada müzdaribim idare ediyorum ama daha iyisi olsa kullanmak istiyorum, ADSL/VDSL Modemde mesh anlatan bir keenetic var görünüyor, başka var mı? Mesh yapmak istediğimde, modemde yoksa Mesh özelliği yanına bir de router mı koymak gerekecek? Bu durumda kablolu modem almak daha mi doğrudur?

• Bende bir iki gündür deli gibi modem araştırıyorum. Tenda alicaktim baz geçtim çok ısınıyormuş. Tplink vr 400 alacaktım çok söven olmuş vaz geçtim.

Şimdi keennetic markasına yöneldim. Bir modem alayım bir daha uğraşmayayım istiyorum. Uzun yıllar beni götürsün. Bir bilgisayar 3 4 telefon ve xaoimi TV box cihazını bağlayacağım. Bunları kaldırsın yeter istiyorum. Sanırım keennetic alacağım.

• Kedi Adam kullanıcısına yanıt
    Ben de vakit buldukça inceliyorum bugünlerde, her markada karalama ve övgüler var, bir kısmı pazarlama yada saldırı olabilir yada kişinin kendi özel hat sorunları da olabilir, ayıklamak zor oluyor. Bazıları bilgi eksikliği gibi ama Keenetic daha mantıklı görünüyor, yorumları bir tarafa bıraksak bile teknik özellikleri etkileyici.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.