Şimdi Ara

İyi bir konuşmacı olmak için

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nasıl olur sizce ? hani sadece muhabbetiyle ( kıza karşı olsun erkeğe karşı olsun ) kendini sevdiren sıkmayan muhabbet etmeyi bilen biri nasıl olur ? özellikleri nelerdir

• Pesimist olma fikra oğren falan uzun iş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanefe43

Pesimist olma fikra oğren falan uzun iş

uzun diye birşey yoktur kardeşim anlat bakim
  • quote:

Orijinalden alıntı: delgado.11

quote:

Orijinalden alıntı: hakanefe43

Pesimist olma fikra oğren falan uzun iş

uzun diye birşey yoktur kardeşim anlat bakim

Kitap bilgisi al biraz fikra anlatip komik olucağim diye kendini kucuk duruma dusurme benden bu kadar çıktı

• bol kitap kanka bol kitap.özgüven getirir bu.ekstra çaba harcama bol kitap oku seni seven sever sevmeyen .... olup gider bu kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oliverkahn

bol kitap kanka bol kitap.özgüven getirir bu.ekstra çaba harcama bol kitap oku seni seven sever sevmeyen .... olup gider bu kadar.

ya nası desem bak yalnız başımayken eski bi olay geliyo mesela aklıma kendime anlatırken böyle aklımda tekrarlarken ne gündü ya falan derken cok rahat anlatıyorum ama dışarda bir başkasına karşı hiçte bu kadar rahat anlatamıyorum veya anneme babama karşı evde tavırlarım falan cok farklı konusmam falan sesim kalın böyle sürekli espri yapıyorum düşünmeden laf koyuyorum neredeyse ( laf koyuyorum derken yani hazır cevaplıktan bahsediyorum ) ama dışarda hiç böyle olmuyo işte bi kıza karşı falan anneme veya ablama oldugum gibi rahat olmuyo sesim değişiyo birkere sonra espri falan yapasım gelmiyo aklımada birşey gelmiyo o an zaten sonra küt diye kalıyom hiç hazır cevaplık falan yok odun gibi kalıyom öyle

• quote:

Orijinalden alıntı: delgado.11

quote:

Orijinalden alıntı: oliverkahn

bol kitap kanka bol kitap.özgüven getirir bu.ekstra çaba harcama bol kitap oku seni seven sever sevmeyen .... olup gider bu kadar.

ya nası desem bak yalnız başımayken eski bi olay geliyo mesela aklıma kendime anlatırken böyle aklımda tekrarlarken ne gündü ya falan derken cok rahat anlatıyorum ama dışarda bir başkasına karşı hiçte bu kadar rahat anlatamıyorum veya anneme babama karşı evde tavırlarım falan cok farklı konusmam falan sesim kalın böyle sürekli espri yapıyorum düşünmeden laf koyuyorum neredeyse ( laf koyuyorum derken yani hazır cevaplıktan bahsediyorum ) ama dışarda hiç böyle olmuyo işte bi kıza karşı falan anneme veya ablama oldugum gibi rahat olmuyo sesim değişiyo birkere sonra espri falan yapasım gelmiyo aklımada birşey gelmiyo o an zaten sonra küt diye kalıyom hiç hazır cevaplık falan yok odun gibi kalıyom öyle

tamam işte özgüven eksikliği.evde yaptıgın gibi yaparsan dışarda rezil olma düşüncesi var.öncelikle bir kişiliğin olsun taviz verme.neysen o ol.sonra kendini geliştir.toplumda yerin olsun.ha şöyle demiyorum her yerde aynı ol.yakın arkadaşlarınlayken ettiği küfürü kızlarla etmeyeceksin ama çokta uzaklaşma kendinden yani dediğimi anlamışsındır umarım.bol kitap diyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ünlü olmak için ne yapmalı...
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • okurken kendimi buldum,özgüven eksikliği var evet çözümü kendine bağlı

• Film izle kitap oku kültürün artsın ki konuşacak bir şey bulasın
  • kızın karşısında ne kadar rahat olursan o kadar da samimi olursun.yani kasılma kızın karşısında rahat olmaya çalış yeter
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.