Şimdi Ara

iyi bi monitor tavsiye edin lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar 8600 gts ekran kartı alıcam bu karta uygun bi monitor solermisiniz 200 ytl ye kadar

• quote:

Orjinalden alıntı: lastingmoon

arkadaslar 8600 gts ekran kartı alıcam bu karta uygun bi monitor solermisiniz 200 ytl ye kadar

200 ytl ye ancak iyi bir CRT monitör alirsin arkadasim.. LCD alman mumkun degil.. benim f/p acisindan onerebileceklerim; Philips 107S70 (210 ytl), Acer AF715 (185 ytl), Samsung 794MB (175 ytl), LG T730SHKL (168 ytl) gibi modellerdir.. LG diger ucune gore biraz geri kaliyor, onu en son dusun derim.. favorim ve ilk tavsiyem Philips 107S70' dir.. siddetle tavsiye ediyorum..
  • yya fiyat dusuk cunku ekran kartı modelini yukselttim monitor fiyatı dustu oneri için saol
  • Bence ekran kartından düşüp lcd monitöre yönelmelisin.
    Ekran kartı sürekli değiştireceğin bir parça, fakat monitör bir kere alınır.
    Bence uygun fiyat/performans oranına sahip 17" veya lcd leri düşünmelisin.
    Bu devirde crt almak bence artık mantıklı değil.
  • bu zamandan sonra crt alınmaz zaten 8600 ekran kartı gereksiz ya 8800gts yada dx9 destekli bir ekran kartı al
  • bu zamanda sonra da dx 9 almak bana saçma geliyo zaten bu ekran kartı baslangıç amaclı 8600 gt sonic alıcaktım bu onun 2 katı diye alıyorum peki lcd olarak öneri werirmisiniz fiyat olarakta 300 olsa bişi deişir mi
  • bencede ekran kartını biraz beklet monitore biraz daha fazla para yatır.
    gigatekte 19 inch hyundai x91w var fiyatı 198 dolar +kdv. 305 ytl filan yapıyor.
    denediğim kaliteli tam bir fiyat performans monitörü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 300-350 ytl arası çok iyi fiyat-parformans monitörleri var. 300 ytl ye çok iyi 17" 4:3 lcd ler var. Ayrıca arkadaşın söylediği hyundai wide 19"
    de senin için uygun olur. 17" kare ekran olarak Samsung 740BF düşünebilirsin. Dvi çıkış olması aldığın görüntü kalitesini de arttıracaktır.
    Monitöre ayırdığın parayı 80-100 ytl daha artırırsan rahatlıkla lcd alabilirsin.
  • Kardeş kusura bakma 200 YTL'ye "iyi bir monitör" alamazsın.
  • 200 Ytl ye Ancak Crt Flat alabilirsinki Samsung 792 Öneririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.