Şimdi Ara

iyi ayran nasıl yapılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
8.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • marketten köy tipi yoğurt aldım böyle bi kutu onun içinde yapıcam iyi bi ayran nasıl yapabilirm?

• içine tam yağlı süt koyarak oranını damak zevkine göre ayarla ( tad katması için konur aşırıya kaçmadan )
  • google amcaya yazarsan bulabilrsin değil mi
  • Normal suyla yapma maden suyuyla yap. Birde sakın çok sulu yapma biraz koyu olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @DaY_WaLkeR

Normal suyla yapma maden suyuyla yap. Birde sakın çok sulu yapma biraz koyu olsun.

hocam madensulu daha mı güzel oluyor ?
    süt de katayım mı?
  • güncel
  • güncel +merak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  iyi ayran nasıl yapılır?

Şundan al bir tane, en güzeli sadesi oluyor ama zamanla zevkine göre çeşitlendirirsin,
    bir de tuzu azar azar tadarak at.

Ben arada salatalık rendeliyorum güzel oluyor, bazıları pul biber koyuyor bazıları
    soda koyuyor...Hazır enerji barındıran meyve sularından,gazlı içeceklerden çok daha yararlı,
    zamanlı tuzunu da azaltırsan tam olur

• Çukur tabağa 2 3 dolu kaşık yoğurt koy. Kaşıkla ez birazcık su ekle sulandır. Çırp onu büyük parça kalmasın. Sonra huniyle pet şişeye veya kavanoza koy 1 bardak su koy çalkala. Tadına bak ona göre tuz ve su ekle. Kıvamını en iyi böyle tutturursun. Hazır tariflerde illa biri fazla olur.
  • sağolun deniyecem
  • Adam ayran demiş biri cacık, diğeri bambaşka birşey yapmış.

Hadi sütü anlarımda. Salatalık ve pul biber ne oluyor ? O cacık olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: xFeeL

Adam ayran demiş biri cacık, diğeri bambaşka birşey yapmış.

Hadi sütü anlarımda. Salatalık ve pul biber ne oluyor ? O cacık olmuş

Biraz öyle oldu ama salatalık daha çok suyu için olacak, bir ara sütaş salatalıklı ayran vardı bilenler
    bilir o çok güzeldi
  • Git bimden dost ayran al uğraşma
  • deneyecem pul biber nasıl olur ki maden sulu yapıcam .
     iyi ayran nasıl yapılır?

böyle bi kutunun içinde çarkalayıp yapıcam yoğurt da bu dibinde var işte çeyreği var.
  • Yogurdun 1.5 kati su koyarim. Ama asil is yogurtta bitiyor. Yogurt eksiyse icine seker bile katsan o ayran yine biseye benzemez
  • Ayran dediğin su yoğurt tuz karışımı olcak ne salatalığı ne maden suyu gavurların saçma sapan işleri onlar
  • madensulu deniyecem bakalım.
  • Valla ben miksere yoğurdu atıyorum çalıştırıyorum. Sıfır su koyuyorum. Biraz koyu oluyor ama yine de lezzetli oluyor.
  • Köy yoğurduyla çok güzel oluyor. Köy yoğurdu dediğim hazır satılmayan çekilmiş sütü torba gibi bişeyde bekletip yapılan Kese yoğurdu deniliyor sanırım sert oluyor. Onun ayranı bile güzel oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cwr

Köy yoğurduyla çok güzel oluyor. Köy yoğurdu dediğim hazır satılmayan çekilmiş sütü torba gibi bişeyde bekletip yapılan Kese yoğurdu deniliyor sanırım sert oluyor. Onun ayranı bile güzel oluyor

köy yoğurdu dediğin süzme yoğurt galiba tadı çok ekşi onun yaw.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.