Şimdi Ara

IXLENCE psu sorularım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar geçenlerde XILENCE 600w psu aldım benim hiç bir sorunum yok psu çok sessiz ve verimli çalışıyoruz.Verimli çalıştığını nerden anladınız derseniz daha önce sistemimde takılı olan ewerest 400w psu'yu kullanıyordum devamlı reset sorunu yaşıyordum ayriyeten iki defa hard diskim bozulmuştu neyseki garantiye iki seferde değiştirdiler.Ve bu psu aldıktan sonra sistem tıkır tıkır çalışarak hiç bir sorun çıkartmadı.

benim sorum şu...
    1-kullanıdığım sisteme uygun bir psu mu?
    2-gerçekte kaç wat gibi bir değer verir bu psu?
    3-ben 2 adet daha hard disk almayı düşünüyorum bu psu yeterli olurmu ?

sistem bileşenleri;

anakart - P35C-DS3R
    RAm - 2*1gb ddr2
    ekran kartı- sapphire hd 3650
    hard disk- 200gb + 80gb
    işlemci-p4 3.0 tek çekirdek

harici bileşenler_uydu (tv) kartı_ ses kartı_ ethernet kartı_2 adet fan

• Hocam, 350W FSP marka PSU ile E4400 tabanlı overclocklanmış sistem kurdum kuzenime. Sistemde 3 HDD var, işlemci 2.0 GHz'den 3.2 GHz'e overclock'lu, birkaç adet de fan var sistemde. Önceki sisteminde kullanıyordu bu PSU'yu değiştirmeye gerek duymadık ve 7/24 kullandığı sisteminde şu ana kadar hiç sorun yaşamadık.

Diyeceğim şu ki: elindeki PSU üzerindeki değerlere en kötü ihtimalle "yakın değerler" verir. Bu da demek oluyor ki sen rahat rahat kullanırsın o sistemi. Hatta eklemeler de yaparsın.
  • SeVeRal; çok sağol kardeşim bende yakın zamanda 1-2 fan ve hard disk alıcaktım simdi içim rahatladı.
  • arkadaşlar başka fikri olan varmıı ?
  • Bence sorun çıkmaz. Hardisk, fan vs. zaten fazla güç tüketen donanımlar değildir.
  • xilence da çizgi elektronik psu testlerini geçmiş bir markadır, üzerinde yazdığı değeri verir, için rahat olsun yeni alacagin sabit disklerede yeter.ancak yeni disk alinca zaten baya büyük olacagini tahmin ediorum 80ligi sök gitsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    850-1000W PSU önerisi olan?
    2 yıl önce açıldı
    750W - 850W Power ve Kasa Önerisi
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.