Şimdi Ara

İX35 DANIŞMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2012 model 1200 kmde 4x2 style plus GDI motorlu bir araç var almayı düşünüyoruz aracın kaputu, sol ön çamurluğu ve döşü arkadan kazalı başka bir araçtan takılmış boya vs yok. Araç tanıdığımızda. Bu araçlar nasıldır GDI motor lpg ye uyum sağlar mı ? 1.9 jtd doblodan sonra tatmin eder mi bizi yardımlarınız için teşekkürler.

• Selamlar

Ş.içi 8,5-10 litre yakar sitesinde 9,1 İ.içi yazıyor 52900 ve plus modeli 59400TL Sıfırı liste fiyatından en az 1000-1500 düşük alınabilir diye düşünüyorum.
    Sizin araç Plus modeli ise ne kadar isteniyor bilmiyorum ama 50binden fazla vermem, temizi 52-53 alınır diye düşünüyorum.
    LPG garanti kapsamında değişim yok hala

Edit: imla vb.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi åziz -- 20 Ekim 2012; 22:51:34 >
  • imkanınız varsa sıfır araç alın, sonra bu aracı satarken alıcılara derdinizi anlatırken zorlanırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: åziz

Selamlar

Ş.içi 8,5-10 litre yakar sitesinde 9,1 İ.içi yazıyor 52900 ve plus modeli 59400TL Sıfırı liste fiyatından en az 1000-1500 düşük alınabilir diye düşünüyorum.
    Sizin araç Plus modeli ise ne kadar isteniyor bilmiyorum ama 50binden fazla vermem, temizi 52-53 alınır diye düşünüyorum.

42 diyor ama 40'a bırakırlar hocam malum değişen var ama parçalar yine orjinal araçtan takıldığı için ekspertizde görünmüyormuş farklılık. Aracın değişen parçalarından sonra sıkıntı yaratmayacağına emin isek sizce bu araç alınır mı ? Amaç satmak değil bizimle gidecek bu araç. Lpg sistemini zaten anlamadım araçta yok ama sıvılısı falan oluyormuş.

• 40 a alınır(airbaglar açık değilse)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MassiveDynamic

40 a alınır(airbaglar açık değilse)

Airbagler açılmış arkadan kazalı başka bir aracın göğsü takılmış hocam. Yani araçda bulunan airbagler çalışır vaziyette.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bediboy

quote:

Selamlar

42 diyor ama 40'a bırakırlar hocam malum değişen var ama parçalar yine orjinal araçtan takıldığı için ekspertizde görünmüyormuş farklılık. Aracın değişen parçalarından sonra sıkıntı yaratmayacağına emin isek sizce bu araç alınır mı ? Amaç satmak değil bizimle gidecek bu araç. Lpg sistemini zaten anlamadım araçta yok ama sıvılısı falan oluyormuş.

Cam tavanlı olan modeli ise düşünülebilir iyi fiyat olur tabi araç tamamen yapılmış durumda ise, Style modeli ise değermi? değmez

Ve aracın kaza fotoğrafları var ise kontrol edin ve sizde olsun

LPG olayı ise Biliyorum Lavato mu ne LPG yaptı ama ne kia ne hyundai GDI motorlar için firmalar Garanti kapsamına almadılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi åziz -- 20 Ekim 2012; 23:35:40 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bediboy

quote:

Selamlar

Cam tavanlı olan modeli ise düşünülebilir iyi fiyat olur tabi araç tamamen yapılmış durumda ise, Style modeli ise değermi? değmez

Ve aracın kaza fotoğrafları var ise kontrol edin ve sizde olsun

Style plus hocam en dolu modeli. Araç her şeyi ile yapılı durumda değişen 3 parça var zaten ön göğüs kaput ve sol ön çamurluk.

• Tüp ile kullanmayı düşünüyorsanız biraz sıkıntı olabilir. Bu motorlar tam LPG ile çalışmıyor yanında bir miktar benzinde alan yeni sistem LPG ile çalışyor ama o kitler ucuz değil. Birde motorun garantiden çıkması var tabii. Tüpçülerin vereceği garantiye ne kadar güven olur? Onlar o garanti zamanı geldiğinde her türlü çamuru yaparlar gibi geliyor bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AO

Tüp ile kullanmayı düşünüyorsanız biraz sıkıntı olabilir. Bu motorlar tam LPG ile çalışmıyor yanında bir miktar benzinde alan yeni sistem LPG ile çalışyor ama o kitler ucuz değil. Birde motorun garantiden çıkması var tabii. Tüpçülerin vereceği garantiye ne kadar güven olur? Onlar o garanti zamanı geldiğinde her türlü çamuru yaparlar gibi geliyor bana.

Araçtan soğudum desem yeridir hocam aslında güzel bir araç ama bu lpg olayı kafa karıştırıyor.
  • LPG takılsa bile sorunsuz çalışmaz ilerde çok can sıkar..benzine devam yada başka araç şart..
  • quote:

Orijinalden alıntı: toz-koparan

LPG takılsa bile sorunsuz çalışmaz ilerde çok can sıkar..benzine devam yada başka araç şart..

Bu kadar sorunlu olduğunu bilmiyordum hocam.
  • az km yapacaksanız hiç bulaşmayın LPG ye ...
    yoğun kullanılacaksa yakıt masrafı çok olur başka araç bakmalısınız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: toz-koparan

az km yapacaksanız hiç bulaşmayın LPG ye ...
    yoğun kullanılacaksa yakıt masrafı çok olur başka araç bakmalısınız..

Teşekkürler yardımınız için.
  • Pert olup çıkma parçalardan toplanan bir araçtan soğumayıp Lpg den hiç soğumayın bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eczman2000

Pert olup çıkma parçalardan toplanan bir araçtan soğumayıp Lpg den hiç soğumayın bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun süre alıp binecekseniz olabilir tabi ama alıp 1-2 seneye satacaksanız sıkıntı olabilir, aracın kaza fotolarına bakın buda önemli tabi.
  • Arac guzel bır arac olabılır ama bu araca hıc bulasmanıyın bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu araca 1.6 Dizel motoru takmayan Hyundai ye olsun diyorum. Türkiye Piyasasında çok iyi satacak bir aracı ziyan ediyorlar resmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eczman2000

Pert olup çıkma parçalardan toplanan bir araçtan soğumayıp Lpg den hiç soğumayın bence.

+1903
    pert arabaya 0 km araba parası verilmez.
    Lüks araba olsa eyvallah kompakt suv yani.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.