Şimdi Ara

[IV][EFLC]Simple Native Trainer v6.0 Detaylı Anlatım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
3
Favori
32.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya bu gibi şeyleri ben hiç sevmiyorum. güzelin oyunu batırıyor bence. arkadaşlar bırakın hileyi yahu en güzel oyunu orjinal oynamak bence.
  • ohh be sole bı traıner lazımdı vallaha super oldu f3 ıle menu sonra 2 ıle sagıya 8 ıle yukarıya 5 ıle enterlıyorsun menulerı baya bı oynadım hepsını enable yaptım bay oynadım ama hata raporu verdı :P cok kurcaladım galıba
  • hee bıde oyuna gırerken home tusuna basıyorduk ya profıl sıng ın yapıoduk o cıkmıyor bı sorum olurmu savede
  • O Dosyaları attığım zaman asilog die bir hata veriyor olmuyor ama o dosyaları sildiğim zaman oyuna girebiliorm bu arada 6. patchii kullanıyorum Lütfen aciL cwp plss...!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozankarakus

O Dosyaları attığım zaman asilog die bir hata veriyor olmuyor ama o dosyaları sildiğim zaman oyuna girebiliorm bu arada 6. patchii kullanıyorum Lütfen aciL cwp plss...!!!

Launcher ve GTAIV exe'nin uyumluluk ayarını windows sp 3 yap dene.
  • F3'e bastım menü açıldı açılmasına da, kapanmıyor. Hangi tuşla kapatıyoruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slash -- 27 Ağustos 2010; 19:23:37 >
  • Backspace (Silme) tuşuyla kapatabilirsin.Olmadı F4'e bas.
  • Çalıştırabilen Varmı ?
    Var!

Bi Zahmet Onlarda Yardımcı Olsun
  • Ne hile yaparlardı eskiden be özellikle race mode'da yariş yapilan yolun üzerine Tug boat koymak ve milletin birbirlerine girmesini izlemek paha biçilemezdi 1.7 patch geldi ve bütün eğlence sona erdi
  • bu menüden istediğimiz yeri nasıl seçicez aşağı yukarı falan ?
  • Sadece Trainer icin XBox'ta bitirmeme ragmen PC'ye tekrar kurdum

Dedigin her seyi yaptim ama;

Oyun menusu geliyo play diyorum,yuklenmeye basliyo resimlerin falan geldigi yer, Starting a new game diyo ondan sonra windows uyari veriyo calismayi durdurdu diye
  • bende sorunsuzca çalışıyor. Paylaşım için teşekkürler.
  • XliveLess'ı yüklemenize gerek yok. Benim oyunum orijinal ve XliveLess'ı kurmadan çalışıyor. XliveLess, bu trainer için gerekli değildir bilginize

• quote:

Orijinalden alıntı: |NightSTalker|

XliveLess'ı yüklemenize gerek yok. Benim oyunum orijinal ve XliveLess'ı kurmadan çalışıyor. XliveLess, bu trainer için gerekli değildir bilginize

Patch Yükledinmi hiçh ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lemi123

quote:

XliveLess'ı yüklemenize gerek yok. Benim oyunum orijinal ve XliveLess'ı kurmadan çalışıyor. XliveLess, bu trainer için gerekli değildir bilginize

Patch Yükledinmi hiçh ?

Evet. Son patch yüklü.
  • Ya arkadaşlar ben traineri yükledim ancak F3 e bastığımda hiçbirşey açılmadı?Defalarca acaba yanlış adım mı yaptım diye baktım tekrar tekrar yukarıdaki aşamaya göre dosyaları attım ancak traineri çalıştıramadım.Ayrıca sonradan traineri boşver bari eski save dosyasını at öyle oyna dedim bu seferde save dosyasını attım ancak home tuşu çalışmadı ondan kullanıcı değiştirip kayıtlı oyunu açamadım?Lütfen yardımcı olun ...
  • quote:

Xliveless olmadan çalışmıyor 2 bilgisayarda denedim(Oyun orjinal degildi)
  • Sağ ol hemen deniyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metallica!_

quote:

Xliveless olmadan çalışmıyor 2 bilgisayarda denedim(Oyun orjinal degildi)

Acaba soruma tam olarak bi yanıt verebilir misiniz?Eğer eksik program vs varsa link atarak paylaşabilir misiniz ...
  • xlive yi silince save de silinir xlive save in bulunduğu dosyalardan biri
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.