Şimdi Ara

[IV][EFLC]Simple Native Trainer v6.0 Detaylı Anlatım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
3
Favori
32.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaasil kullanın[dsound.dll] scrpithook.dll kullanın bi de simple native trainer v6.2 kullanın 1.0.7 kullananlar için daha iyi
  • Arkadaşlar çoğuınuzun yanlış yaptığı olay 3-7 madde arası.Xliveless içinde iki tane dosya var biri xlive.dll diğeri xlive_d.dll , trainerin içindeki bütün dosyaları gta dizinine attıktan sonra Xliveless içindeki xlive.dll'yide gta dizinine atıyoruz.Oyuna giriyoruz.Ana menüye kadar gelmesi lazım eğer gelmiyorsa bir yerde hata yapmışsınızdır.Ana menüye gelince oyundan çıkıyoruz.Xliveless.rar'ın içindeki xlive_d.dll 'yi gta dizinine atıyoruz ve eski xlive.dll'yi siliyoruz.Şimdi elimizde xlive_d.dll var bunun ismini "xlive.dll" olarak değiştiriyoruz ve oyuna giriyoruz.Olay bu.Çoğu arkadaş direk xlive.dll ve xlive_d.dll'yi direk atıyor o yüzden yapamıyorlar
  • Hepsini Harfiyyen Yaptım F3'e Basıyorum Ama Menü Gelmiyor
  • Orijinalden alıntı: canmutlu12

Meraba arkdaşım sırf senin konun için üye oldum (: bir yardım edersen şimdi konuya geliyim.

Benim patch 1.0.4.0 ve senin herdedğini yaptım oyuna girdim save im yokdu sonra senin Not' unu gördüm ve aklıma fikir geldi trainer için Rockstar Games' e attığım bütün dosyaları sildim oyuna girdim save gelmiş ve hemen yedekledim.Sonra tekrar aynı şekilde traineri attım (harfi harfine uydum gene yazdıklarına) ve Start' a bastım heyecanlı bir şekilde.(1 haftadır bunu yapmaya çalışıyordum).Sonunda oldu diye ama Oyuna girdiğinde Sağ Alt'da Start bilmemne yazıyorya ondan sonra oyundan atıyor.Bunun bir çözümünü bulamadım tüm trainer dosyalarını siliyorum ve gene save im açılıyor 0 sorun yardım edebiliceksen ne mutlu bana!!

aynı sorun bende de war bir yardım edebilirsen mailim hasan_zaras@hotmail.com

herşey için saolun

• Anlatım güzel olmuş ama benim GTA IV EFLC de hata var. Uygulama hatası falan veriyor nasıl çözebilirim?
  • bu mod sadece elfc de mı calısıyor eger normal gta 4 de calısıyor ıse bende Kuray arkadasımız gıbı herseyı harfıyen yaptım ama oyun star a new game kadar gelıyo sonra hata verıyor Gta 4 1.0.4.0 Patch yuklu sorun nedır (bu arada ASILoader lınk olmus baska yerden temın ettım) yardımlarınız ıcın tesekkurler
  • Beyler Linkler Yenilensin Lütfen.
    Ve Saveler Silinmeden Olmuyormu Ya ?
  • Ha Birde Ben Çalışmayı Durdurdu Hatası Alıyorum Ne Yapabilirim.
    Denilenleri Aynı Şekilde Yaptım Tam Oyun Yüklenirken Bu Hatayı Alıyorum.Lütfen Yardımcı Olun.
    Oyunu Yönetici Olarakta Çalıştırdım Fakat Sonuç Aynı Lütfen Bana Bir Çözüm Bulun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghanhan

Ha Birde Ben Çalışmayı Durdurdu Hatası Alıyorum Ne Yapabilirim.
    Denilenleri Aynı Şekilde Yaptım Tam Oyun Yüklenirken Bu Hatayı Alıyorum.Lütfen Yardımcı Olun.
    Oyunu Yönetici Olarakta Çalıştırdım Fakat Sonuç Aynı Lütfen Bana Bir Çözüm Bulun.

Bende şimdi bu hatayı aldım
  • hata alanların oyun sürümleri 1.0.4 mü ?
  • Bende EFLC'nin en son sürümü yüklü eğer bu traileri yüklersem save'İm gidermi? ona göre yükleyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iwanthidan

Bende EFLC'nin en son sürümü yüklü eğer bu traileri yüklersem save'İm gidermi? ona göre yükleyeceğim.

gider herhalde benim gitmişti
  • ben bunu daha önce EFLC e yüklemiştim fps sorunu yüzünden GTA 4 geri yükledim traineri ona yaptım 1.0.4 ama oyun açılmıyor start dediğimde uzun bi süre yüklemek için bekliyor daha sonra failed to load.starting new game diyip oyundan atıyor ? (trainer yapmadan once girebiliyordum)
  • Kendi ASILoader'imi upload ettim BURADAN tekrar indirin. Link kırık sana zahmet yenilermisin ?
  • linkleri düzeltip videolu anlatım ekleyeceğim bekleyiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemguven

ya bu gibi şeyleri ben hiç sevmiyorum. güzelin oyunu batırıyor bence. arkadaşlar bırakın hileyi yahu en güzel oyunu orjinal oynamak bence.

Hocam 1 sene olmuş mesajı atalı ama yazmadan edemedim.
    Tam benim kafadansın.
  • Şu dsound linkini yenilesen de oynasak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ersiny.

Şu dsound linkini yenilesen de oynasak

Tamamdır http://uploaded.to/file/7njb8z50
  • quote:

Orijinalden alıntı: Problem?

quote:

Orijinalden alıntı: Ersiny.

Şu dsound linkini yenilesen de oynasak

Tamamdır http://uploaded.to/file/7njb8z50

Sağolasın şimdi hallettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Problem?

[IV][EFLC]Simple Native Trainer v6.0 Detaylı Anlatım

Arkadaşlar bu traineri uzun zamandır kurmaya çalışıyordum ve sonunda kurmayı başardım.Gerçekten çok hoş bir program oyunda istediğiniz çogu şeyi yapmanızı saglıyor.Örnek olarak arabanızın kaputunu bagajını kapılarını camlarını açabiliyorsunuz oturabiliyorsunuz kendinize bodyguard şoför vs. alabiliyorsunuz.Skininizi değiştirebiliyorsunuz.Aracınıza neon ekleyebiliyorsunuz.Aracınızın rengini değiştirebiliyorsunuz.Araba spawnlayabiliyorsunuz.Işınlanabiliyorsunuz..Ve bunlar gibi daha nice özellikler sizi bekliyor.Bunlar sadece aklımda kalanlardı.Geçelim nasıl kuracağımızaa :

İlk olarak Simple Native Trainer v6.0'ı indiriyoruz : İNDİR
    Uyumlu Patchler :

- GTA IV v. 1.0.0.0.
    - GTA IV v. 1.0.1.0.
    - GTA IV v. 1.0.2.0.
    - GTA IV v. 1.0.3.0.
    - GTA IV v. 1.0.4.0.
    - GTA IV v. 1.0.0.4.
    - GTA IV v. 1.0.6.0.
    - GTA IV v. 1.0.7.0.
    - EFLC v. 1.1.1.0.
    - EFLC v. 1.1.2.0.

Daha sonra XliveLess adlı programımızı indiriyoruz : İNDİR

Ve son olarak ASILoader Programımızı indiriyoruz : İNDİR (YENİ)14.07.2011

Tüm programları indirdiysek kuruluma geçiyoruz (Aşama aşama anlatacağım) :

1)Simple Native Trainer v6.0 programını rardan çıkarıp gta IV'ın kurulduğu klasöre atıyoruz.
    Örnek : C:/Program Files/Rockstar Games/GTA IV
    2)AsiLoader'in içindeki dsound.dll'yi yine aynı dizine atıyoruz.
    3)Xliveless'in içindeki xlive.dll'yi yine aynı dizine atıyoruz.
    4)Oyuna giriyoruz ana menüye kadar geliyoruz ve oyundan çıkıyoruz.
    5)xliveless.rar'ın içindeki xlive_d.dll'yi aynı dizine çıkarıyoruz.
    6)Eski çıkardığımız xlive.dll'yi siliyoruz.
    7)xlive_d.dll'nin ismini xlive.dll olarak değiştiriyoruz.
    8)Oyuna giriyoruz
    9)Oyuna girdiğimizde F3'e basıyoruz(Menü gelmesi lazım)
    10)Güle güle oynuyoruz.

NOT : Kayıtlı bölümleriniz silinecektir.

Kendi bilgisayarımda çalıştırdım ancak savelerim silindi.Savelerinizi kurmadan önce yedekleyip kurduktan sonra tekrar atarsanız düzelebilir (Düzelmeyedebilir ).Yapamayanlar olursa bu başlık altından yardım ederim.Oyununuza veya bilgisayarınızda oluşabilecek hasarlardan ben sorumlu değilim.Kesinlikle alıntı değildir.Metallica!_ 2010

SESLİ GÜLDÜM.Arkadaşlar bu arkadaş uçmuş galiba ne alaka kardeşim xlivelles falan savegame mi atıyorsun ? Arkadaşlar tek yapmanız gereken 1.0.4.0 patch kullanıyor iseniz gtainside den trainer v4.1 indirip 1.0.4.0 için asiloader kurmak 1..0.7.0 kullanıyorsanız da trainer 6.2 kurup 1.0.7.0 a uygun asi loader kurmak.Yani savegame sorunu falan sözkonusu bile olamaz altı üstü trainer atıyoruz.Sinir oldum şimdi saçma sapan şeyler sallamış.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.