Arkadaşlar bu traineri uzun zamandır kurmaya çalışıyordum ve sonunda kurmayı başardım.Gerçekten çok hoş bir program oyunda istediğiniz çogu şeyi yapmanızı saglıyor.Örnek olarak arabanızın kaputunu bagajını kapılarını camlarını açabiliyorsunuz oturabiliyorsunuz kendinize bodyguard şoför vs. alabiliyorsunuz.Skininizi değiştirebiliyorsunuz.Aracınıza neon ekleyebiliyorsunuz.Aracınızın rengini değiştirebiliyorsunuz.Araba spawnlayabiliyorsunuz.Işınlanabiliyorsunuz..Ve bunlar gibi daha nice özellikler sizi bekliyor.Bunlar sadece aklımda kalanlardı.Geçelim nasıl kuracağımızaa :
İlk olarak Simple Native Trainer v6.0'ı indiriyoruz : İNDİR Uyumlu Patchler :
- GTA IV v. 1.0.0.0. - GTA IV v. 1.0.1.0. - GTA IV v. 1.0.2.0. - GTA IV v. 1.0.3.0. - GTA IV v. 1.0.4.0. - GTA IV v. 1.0.0.4. - GTA IV v. 1.0.6.0. - GTA IV v. 1.0.7.0. - EFLC v. 1.1.1.0. - EFLC v. 1.1.2.0.
Daha sonra XliveLess adlı programımızı indiriyoruz : İNDİR
Ve son olarak ASILoader Programımızı indiriyoruz : İNDİR (YENİ)14.07.2011
Tüm programları indirdiysek kuruluma geçiyoruz (Aşama aşama anlatacağım) :
1)Simple Native Trainer v6.0 programını rardan çıkarıp gta IV'ın kurulduğu klasöre atıyoruz. Örnek : C:/Program Files/Rockstar Games/GTA IV 2)AsiLoader'in içindeki dsound.dll'yi yine aynı dizine atıyoruz. Örnek : C:/Program Files/Rockstar Games/GTA IV 3)Xliveless'in içindeki xlive.dll'yi yine aynı dizine atıyoruz. Örnek : C:/Program Files/Rockstar Games/GTA IV 4)Oyuna giriyoruz ana menüye kadar geliyoruz ve oyundan çıkıyoruz. 5)xliveless.rar'ın içindeki xlive_d.dll'yi aynı dizine çıkarıyoruz. Örnek : C:/Program Files/Rockstar Games/GTA IV 6)Eski çıkardığımız xlive.dll'yi siliyoruz. 7)xlive_d.dll'nin ismini xlive.dll olarak değiştiriyoruz. 8)Oyuna giriyoruz 9)Oyuna girdiğimizde F3'e basıyoruz(Menü gelmesi lazım) 10)Güle güle oynuyoruz.
NOT : Kayıtlı bölümleriniz silinecektir.
Kendi bilgisayarımda çalıştırdım ancak savelerim silindi.Savelerinizi kurmadan önce yedekleyip kurduktan sonra tekrar atarsanız düzelebilir (Düzelmeyedebilir ).Yapamayanlar olursa bu başlık altından yardım ederim.Oyununuza veya bilgisayarınızda oluşabilecek hasarlardan ben sorumlu değilim.Kesinlikle alıntı değildir.Metallica!_ 2010
SESLİ GÜLDÜM.Arkadaşlar bu arkadaş uçmuş galiba ne alaka kardeşim xlivelles falan savegame mi atıyorsun ? Arkadaşlar tek yapmanız gereken 1.0.4.0 patch kullanıyor iseniz gtainside den trainer v4.1 indirip 1.0.4.0 için asiloader kurmak 1..0.7.0 kullanıyorsanız da trainer 6.2 kurup 1.0.7.0 a uygun asi loader kurmak.Yani savegame sorunu falan sözkonusu bile olamaz altı üstü trainer atıyoruz.Sinir oldum şimdi saçma sapan şeyler sallamış.
Herkesin Sorunu dsound.dll dosyasında benimde oldugu gibi.dsound.dll'yi silince çalışıyor yükleyince oyundan atıyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme