İÜHF 4.sınıf öğrencisiyim. İÜHF yazmayı düşünen varsa aklındaki tüm soruları sorabilir. Yardım etmek isterim... |
İÜHF yazmayı düşünüp aklında soru olanlar içeri...

-
-
iühf çok havalı bir şeye benziyor ben yazardım aga
-
Sıralamam gelirse ordayım :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Beyazıttaki meşhur kapıdan girilir İktisadın karşısındadır Hukukun karşısındaki ayrı binada ise Siyasal bulunur
-
hukuk bitti mi
-
inşallah, bekleriz :d
-
Aynen öyle :D
-
çok havalı mıdır bilmem ama iyidir,yazılır...
-
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Başaramadık abi ....
Hocam kaç k geldi? Başka hukuk geliyorsa bölüm hakkında da yardımcı olabilirim.
8,5k geldi muhtemelen ; dokuz eylül, Akdeniz, Anadolu üniversitelerinden birine gideceğim . Akdeniz universitesi bir tık önde barınma sorunum olmaz rahat yasayabilirim ne düşünüyorsunuz tavsiye eder misiniz akademik kadrosuda orta-üst segment gibi duruyor
Hocam geçen seneye göre marmara geliyor sanırım. İstanbul 2.öğretim de geliyor gibi. Düşünmüyor musun yazmayı bunları ?
dokuz eylülle antalya arasında yapacağım değerlendirme yüzeysel kalabilir belki. İki okulda da okuyan arkadaşlarım var. Dokuz eylül de okuyan arkadaşım çok memnun. Zorluk olarak iühf marmara seviyesinde değil. Akademik kadrosu iyi değerli hocalar var. Akdeniz üniversitesinde okuyan arkadaşlarım da memnunlardı okuldan. Herhangi bir şikayetlerini duymadım. Benim tercihim 9 eylül olurdu ama kişisel nedenlerden dolayı antalya ya gideceksen de kaybın olmaz. Gayet güzel okul
Hocam siralama olarak 2020'ye yakın geldiği için tercihlerde de onu baz aldım yine tabiki onlarida yazarim
Hocam özelden yazabilir miyim suan pek müsait değilim de
Anladım. Eğer istanbul yazacaksan marmarayı istanbul 2. Öğretimin önüne yazabilirsin. Artıları eksileri vardır ama bence senin için daha iyi olur
Tabi tabi. İstediğin zaman yazabilirsin
Hocam İstanbul 2. Öğretim kapanacak diyorlardı o yüzden ihtimaller arasına almadım kapanmaz ise ilk tercihim olabilir
İühf iö kapanma kararı iptal edildi. O yüzden kapanmayacak.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- 70 tyt 30 ayt kaç bin sayısal
- ayt kaç ayda biter
- ayt fizik kaç günde biter
- yönetim bilişim sistemleri mezunları yorumları
- bilgisayar mühendisliği uzaktan eğitim var mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X