Şimdi Ara

ÜNİVERSİTE ORTAMINI MERAK EDENLER (SORU-CEVAP)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
3.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle kendimi tanıtayım üniversiteyi 6.5 sene yani 7 yılda bitirdim. Derslerime çalışmadım hep gezdim sosyal birisi oldum ve sistemide hiç beğenmediğim için isteksiz okudum. Formasyonla beraber almanca öğretmeni oldum.

Gelelim asıl konuya gerektiğinde eğlendik bazen troll konular açtık ama bu sefer ciddi bir konu açıyorum. Üniversite ortamı nasıldır diye merak ettiğiniz en ufak ayrıntıya kadar herşeyi tüm samimiyetimle cevaplıcam.

Hatta ben en çok merak edilen bir soruyu soru-cevap şeklinde buraya paylaşıcam.

Soru : üniversitede kızlar teklif ediyor doğru mu?
    Cevap: Lisedede teklif ediyorlar ancak üniversitede bu oran çok daha yüksek eğer ki yakışıklıysanız kafede yan masadan bir kız gelip tanışmak istediğini söyleyebiliyor. Hele hele bir kafeye gidip elinize kitap alıp okursanız acayip çekici buluyorlar nedense

Birde şunu söyleyim üniversiteyi 4 yıl olarak ele alırsak ilk 2 sene kızlar genellikle popüler yakışıklı gezen içen tipleri çok çekici buluyorlar son 2 senesindede tam tersi aile durumu iyi, iyi bir bölümü okuyan ve evlenilcek erkekleri çekici buluyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Soru sormadan önce, cevabın bir kişinin bir üniversitenin bir bölümü hakkında olacağını unutmayın. Mühendislikte 6 sene takılmış biri olarak söylüyorum, örneğin kız-ortam sorusuna benim vereceğim cevapla iktisat fakültesindeki birinin cevabı bambaşka olacaktır. Şehirde çok önemli tabi.

İyi forumlar.
  • Kizli erkekli ayni evde kalanlar illa birbirini kertiyor mu?

Böyle bir ortam kolay yaratilir mi?

Yabi ben ayri bir ev tutsam ve masraflar ortak olacak sekilde kiz arkadas bulabir miyim?

Kabul eden illa cikar mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunlu ve Alkolik kızları nerede bulabilirim ünilerde ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

Kizli erkekli ayni evde kalanlar illa birbirini kertiyor mu?

Böyle bir ortam kolay yaratilir mi?

Yabi ben ayri bir ev tutsam ve masraflar ortak olacak sekilde kiz arkadas bulabir miyim?

Kabul eden illa cikar mi?

Kızlı erkekli aynı evde kalıyorsun yani hiç kimse çekinmiyor orada bulunan insanların ne tarz insanlar olduğu önemli dediğiniz şey için

Eğer evde kalıyorsan ve aynı niyetten ev arkadaşın varsa çok kolay.

Evet aynı evi paylaşacak bir kız arkadaş bulabilirsin. Sadece bizim sınıfta bu durumu yaşayan 2 kız vardı. Birisi üni bitince ayrıldı diğer evlenmek üzere

• quote:

Orijinalden alıntı: II.Leopold

Sorunlu ve Alkolik kızları nerede bulabilirim ünilerde ?

Rockcı arkadaşlar kızmasın ama bunlar çoğunlukla üniversitedeki rock toplulukların da bulunuyor

• quote:

Olum sen ne itici birisin lan

• quote:

Orijinalden alıntı: Ankabirdu

quote:

Neden hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Formasyon kaçıncı sınıftan itibaren alınabiliyor ve siz kaçıncı sınıfta aldınız? İnternette bir türlü bulamadım bu sorunun cevabını. Bizim okulda pedagojik formasyon var ama oradan da bir türlü bilgi alamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DnzC06 -- 9 Şubat 2018; 18:31:55 >
  • Sorulara bak sonra neden işsiz kaldım diye soruyorlar Üniversiteye okumak için gitmeyenlerin sayısı çok fazla.
  • Beyler hepsi dümen 😂😂

Universteyi lise 5-6-7-8 olarak okuyosunuz hahahhaha

• quote:

Orijinalden alıntı: OriginalGangsta

Formasyon kaçıncı sınıftan itibaren alınabiliyor ve siz kaçıncı sınıfta aldınız? İnternette bir türlü bulamadım bu sorunun cevabını. Bizim okulda pedagojik formasyon var ama oradan da bir türlü bilgi alamadım.

Formasyon için eğitim fakültesi her zaman olmamakla beraber formasyon açabiliyor ücretini yatırıp başlayabiliyorsun. Açılıp açılmayacağının garantisi olmamakla beraber bilgi bulması zordur. 3. Sınıfta nisan gibi başvurular açıldı yazın derse gittim 4. Sınıfta lisede stajer öğretmenlik yaptım. Formasyonu ayrıca bölüm bitincede alabiliyorsun

• quote:

quote:

quote:

Neden hocam

Leopold sevici cani

• quote:

Orijinalden alıntı: InScienceWeTrust

quote:

quote:

quote:

Neden hocam

Leopold sevici cani

Zayıf olana acımak doğaya ihanettir hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Nessqwe

Sorulara bak sonra neden işsiz kaldım diye soruyorlar Üniversiteye okumak için gitmeyenlerin sayısı çok fazla.

Zaten üniversitede okumaya gelen kişi çok çok az. Samanlıkta iğne aramaya benziyor herkes ortam derdinde

• Bizim ortam çöp herkes kendi telinden çalıyor. Kız zaten yok 5 kız var onlarda kendi kafalarında takılıyorlar. Üni çıkışı ancak kahveye okeye bilardoya gidebiliyoruz. Kulüp var ama etkinliği yok. Konser vs zaten yok. Kütüphane fena değil. Sınıftakilerin çoğu parayla hava civa yapan baba parasıyla okuyup iphone alan babasının audisiyle okula gelip millete caka satan tipler. Muhtemelen yatay geçiş yapacam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Heisenbergün asistanı

Bizim ortam çöp herkes kendi telinden çalıyor. Kız zaten yok 5 kız var onlarda kendi kafalarında takılıyorlar. Üni çıkışı ancak kahveye okeye bilardoya gidebiliyoruz. Kulüp var ama etkinliği yok. Konser vs zaten yok. Kütüphane fena değil. Sınıftakilerin çoğu parayla hava civa yapan baba parasıyla okuyup iphone alan babasının audisiyle okula gelip millete caka satan tipler. Muhtemelen yatay geçiş yapacam.

Merak ettim hangi üniversite hocam

• Kütüphanedeki kitap çeşitliliği nasıl? Çok insan oluyor mu? Üniversiteye gittiğim zaman zamanımın büyük bir kısmını orada geçirmek istiyorum.

• Bilgisayar mühendisliği okumayı düşünüyorum üniversitede kız bulabilirmiyim? Sınıfların yüzde kaçı kız?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dilectio Sapientiae

Kütüphanedeki kitap çeşitliliği nasıl? Çok insan oluyor mu? Üniversiteye gittiğim zaman zamanımın büyük bir kısmını orada geçirmek istiyorum.

Bu gideceğiniz üniversiteye bağlı. Ama şunu söylemeliyim ki kampüslü ilk 10 da olan üniversitelerin kütüphaneleri çok büyük ve gerçekten tüm gün sıkılmadan zaman geçirebilirsin üstelik orada çalışıp parada kazanabilirsin.

Ek bilgi: üniversitelerin websitelerinde kütüphane kısmında hangi kitaplar nerede bulunuyor şeklinde databaseleri bile mevcut. Giriş yapmadan kitap çeşitliğini bakabilirsiniz

• Hangi üni hoca ist üni mi

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.