Şimdi Ara

İÜ İKTİSAT FAKÜLTESİ & SİYASAL BİLGİLER FAKÜLTESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben iü siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler yazacağım. Siyasal bilgiler fakültesinde dersler prefabrik dersliklerde işleniyormuş. Bu durum iktisat fakültesi içinde geçerli mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• evet oda arkadasim iktisat fakultesindeydi ve prefabrikte derse giriyordu cogunlukla
  • ama prefabrik diyince aklinda oyle korkunc bir sey canlanmasin bina gibi bildigin beyazit kampusun dibinde zaten
  • beyazit kampuste sbfnin binasi yeniliyordu kac yila acilir bilmem ama 2 yila gelirler sanırım
  • Hocam sence sbui bölümü sbf de mi okunur iktisat fakültesinde mi

• Şu prefabrik olayından yakınmayan yok. Bu seneden itibaren hazırlık sınavı var geçemeyen zorunluğu hazırlığa kalacakmış ben büyük ihtimalle hazırlığa kalacağım. Prefabrik olayı en azından 2018 gibi bitse de 1.sınıftan itibaren sbf de derslere girmeye başlasam. Hocam bir de hazırlığa kalırsam yine beyazıtta mı hazırlık

• Prefabrik diyince aklinda kotu bir sey canlanmasin demis agahahahahahhahaha olm gel ben seni gotureyim oraya sokarim iceri. Bi tane kiytirik bina 3 tane sinif var. Sıkış tikiş ders isleniyor. Hoca boydan boya yuruyor. Iktisat fak. Çop cop cop cop çöp

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tobb-Bilgi-Özyeğin-Bilkent Hukuk
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: abisennapiyosun

Prefabrik diyince aklinda kotu bir sey canlanmasin demis agahahahahahhahaha olm gel ben seni gotureyim oraya sokarim iceri. Bi tane kiytirik bina 3 tane sinif var. Sıkış tikiş ders isleniyor. Hoca boydan boya yuruyor. Iktisat fak. Çop cop cop cop çöp

hocam ben hukuktayim okula giderken onunden geciyorum binanin, o kadar kotu gelmedi ne bileyim bildigin bina iste prefabrik diyince insanlarin kafasinda daha farkli bir sey beliriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: dzn

Şu prefabrik olayından yakınmayan yok. Bu seneden itibaren hazırlık sınavı var geçemeyen zorunluğu hazırlığa kalacakmış ben büyük ihtimalle hazırlığa kalacağım. Prefabrik olayı en azından 2018 gibi bitse de 1.sınıftan itibaren sbf de derslere girmeye başlasam. Hocam bir de hazırlığa kalırsam yine beyazıtta mı hazırlık

iktisat sbf filan yazip ingilizce hazirlik okuyacagina oturup evde saglam lys calisip hukuk okumak cok daha mantikli bir karar olur hocam
  • İçimden siyasal geçiyor zaten de iktisatla arasında ne gibi bir fark var diye yazdım buraya

• Hocam ben bütün yıl iü hukuk diye gezindim ama çalışmadığım için kafamdaki B planını devreye soktum sbui kafamdaydı hukuk gelmezse ilgimi de çok çeken bölümdü. Hocam iyi hoşta kırık puanla iü hukuk kazanmam için ilk 1000 de olmam lazım obp beni 8-9 bine atar iü hukuk iö ancak gelir

• quote:

İçimden siyasal geçiyor zaten de iktisatla arasında ne gibi bir fark var diye yazdım buraya

ikisini de okuma hocam 1 yil hazirlik okuyacaksin gidersen
    ha 1 yil hazirlik okuyup sbfden baslamissin
    ha lys calisip hukuktan baslamissin
    zaman kaybi ayni
    basari orani daha yuksek

ha yok illa ben gelecegim diyorsaniz evet hazirlik kampusu de hemen beyazit kampusun arkasinda
  • BlairWaldorff B kullanıcısına yanıt
    Bi gir iceri bakalim bi dahakine. 2 katli binayi fakulte yapmis herifler. Neyse neyse caktirmayalim soyle istnlanbul Uninin sosyal olanaklarindan kuluplerin mucizevi aktifliginden insana neler kattigindan degerli ve medeni ogrenci profilinden bahsetsene arkadasa (!) Sizin kutuphane baya hirsli embesil koylu kayniyor bu arada. Bu donem birinin agzini eline veriyorrdum. Sana kolay gelsin.

• quote:

Hocam ben bütün yıl iü hukuk diye gezindim ama çalışmadığım için kafamdaki B planını devreye soktum sbui kafamdaydı hukuk gelmezse ilgimi de çok çeken bölümdü. Hocam iyi hoşta kırık puanla iü hukuk kazanmam için ilk 1000 de olmam lazım obp beni 8-9 bine atar iü hukuk iö ancak gelir

tercih yapmayacaksin zaten hocam
    burayi kazandiysan 1 yil adam akilli otur calis iuhf kazanirsin bir sey yok
    sen beni dinle iibf okuma 1 yila diyeceksin icinden keske hazirlik okumak yerine tercih yapmayip evde calisip hukuk kazansaymisim
    tabi bu dediklerim calisacaksan gecerli saglam calismayacaksan tercih yap bosuna kendini yorma
  • quote:

Orijinalden alıntı: abisennapiyosun

Bi gir iceri bakalim bi dahakine. 2 katli binayi fakulte yapmis herifler. Neyse neyse caktirmayalim soyle istnlanbul Uninin sosyal olanaklarindan kuluplerin mucizevi aktifliginden insana neler kattigindan degerli ve medeni ogrenci profilinden bahsetsene arkadasa (!) Sizin kutuphane baya hirsli embesil koylu kayniyor bu arada. Bu donem birinin agzini eline veriyorrdum. Sana kolay gelsin.

olabilir hocam cesit cesit insan var embesil hirslilar da mevcut
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.