Merhaba arkadşlar bu konuyu açmak için DH ye kayıt oldum.
Benim itunes ile problemim var bu problemden yardım isteyecegim sizden Problemime geçecek olursak itunesi apple.com dan indiryorum tamam normal bir şekilde inmekte kuruluma geçiyorum ileri diyorum kurulma geçiyor kuruluma geçtikten sonra %65 inde gibi birazdan fotoğraf atacam zaten Bonjour service failed to start hatası alıyorum Services Servislere de gittigimde Bonjour service yi başlatmaıyorum. Önceden Apple Mobilde Device problemim vardı bunu nasıl çözdüysem düzeldi bu service artık calısıyor fakat Mobilde device düzeldi sıra buna geldi.
Servisler'e girdim Bonjouru buldum özellikler Başlat dedigimde ise Hata : 5 Erişim Engellendi hatası alıyorum Şu anda Bonjour Service hiç yok Servislerde itunes ile kurmaya calsııyorum halen aynı hata.
Hata budur arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum inşallah bu forumda bu hatayı çözecem Cok arşatırdım bu konuyu internetde heryerde birçok şey denedim olmadı virüsleri taradım olmadı en son çare olarak format düşünüyorum. Administrator olmadığımı düşündüm fakat tek ben kullanıcıyım. Birzamanlar itunes çalışıyordu ne olduysa bilmiyorum artık böyle hata veriyor Birde C: ye girdigimde Klasörlerin bazıları Mavi olmuş bunun sebebide disk birleştirmiştim sanırım o bunla alakası varmıdır.