Şimdi Ara

iTunes Backup klasörünü değiştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
9
Favori
48.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostlar bilgisayarımda 'C' diskinde boş alan kısıtlı, Normalde backup C:\Users\ADMIN\AppData\Roaming\Apple Computer\MobileSync klasörüne kaydediliyor, Ben bu dosyaların 'D' diskinde herhangi bir klasöre kaydedilmesini istiyorum, iTunes'u kurcaladım ama bir yere varamadım, nasıl yapabilirim?

• Arkadaslar bende ayni sorunun magduruydum...Sonunda buldum...Bilmiyorum hala ihtiyaciniz var mi yok mu ama buyrun..

Windows 7 ve Vista icin;
    1) Itunes'u kapatin
    2) Back up dosyalarinin tutuldugu klasoru ( C:\Users\(username)\AppData\Roaming\Apple Computer\MobileSync\Backup\ ) istediginiz baska bir yere tasiyin ( mesela D:\backup ) Not: Eger eski backup lariniz onemli degilse, C deki Backup dosyasini " D:\backup "a tasimandan direk silerek de ucuncu adima devam edebilirsiniz
    3) command prompt u acin ( windows isaretine basip, arama kismina "cmd" yazip, enter a basin
    4) su komutu yazin mklink /J "C:\Users\(username)\AppData\Roaming\Apple Computer\MobileSync\Backup" "D:\Backup"

isiniz tamamdir :)

Buarada lutfen unutmayin yukardaki (username) kismina kendi bilgisayarinizdaki adi yazmaniz gerekiyor.

Umarim is gorur...
    Cannot create a file when that file already exists.
    Halen varolan bir dosya oluşturulamaz.

hatası alıyorsanız ben şöyle çözdüm.
    C:\Users\(username)\AppData\Roaming\Apple Computer\MobileSync\ içindeki backup klasörünü tamamen silin
    D:\Backup denilen yere backup klasörünü siz oluşturun yoksa o kendi D de backup diye klasör açamıyor.

Sonuç Backup alındı.
  • banada lazım takip.
  • Bende de c sürücüsü kısıtlı olduğu için tüm uygulamaları D:'de tutuyorum.itunes d:ye kurulursa otomatik D'ye mi atar denemek lazım.Merak ediyorum doğrusu...
  • Arkadaslar bende ayni sorunun magduruydum...Sonunda buldum...Bilmiyorum hala ihtiyaciniz var mi yok mu ama buyrun..

Windows 7 ve Vista icin;
    1) Itunes'u kapatin
    2) Back up dosyalarinin tutuldugu klasoru ( C:\Users\(username)\AppData\Roaming\Apple Computer\MobileSync\Backup\ ) istediginiz baska bir yere tasiyin ( mesela D:\backup ) Not: Eger eski backup lariniz onemli degilse, C deki Backup dosyasini " D:\backup "a tasimandan direk silerek de ucuncu adima devam edebilirsiniz
    3) command prompt u acin ( windows isaretine basip, arama kismina "cmd" yazip, enter a basin
    4) su komutu yazin mklink /J "C:\Users\(username)\AppData\Roaming\Apple Computer\MobileSync\Backup" "D:\Backup"

Buarada lutfen unutmayin yukardaki (username) kismina kendi bilgisayarinizdaki adi yazmaniz gerekiyor.

Umarim is gorur...
  • Yararli bilgi, tsk
  • @utkuu süpersin arkadaşım teşekkürler yaptım sayende hemde çok basit :)
    alıntı yapılmıyor şu anda bende sorun var sanırsam.

ayrıca yapıcak arkadaşlar itunesi görev yöneticisinden kapasın.
    sorun yaşayan varsa bana sorabilir işlem çok basit :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: utkuu

Arkadaslar bende ayni sorunun magduruydum...Sonunda buldum...Bilmiyorum hala ihtiyaciniz var mi yok mu ama buyrun..

Windows 7 ve Vista icin;
    1) Itunes'u kapatin

Umarim is gorur...

Çok sağol dostum, sayende hallettim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhabalar, ben command kısmından denilen işlemi yazınca bana şu hatayı veriyor: Cannot create a file when that file already exists.
    Bu neden kaynaklanır acaba?
     iTunes Backup klasörünü değiştirme
  • Selamlar... @tatoline,

Bende oyle bir hata vermiyordu ve cok oldu yapali... istersen birde soyle dene...

C:\Users\MMIROGLU> yerine sadece C:\ de dene...o da olmadi ilk basta D' deki backup dosyasini silip dene...Acikcasi cok fazla bir cozum yolu gelmiyor aklima...nette biraz daha arastirmak lazim...
  • utkuu U kullanıcısına yanıt
    Hacı elemanın hata vermesinin sebebi c'deki backup klasörünü silmemiş olması... Onu silince mklink/j komutu c'de kısayol oluşturur, dosyaların hepsini ise senin belirlediğin d klasörü olur, external hdd olur, oraya atar. @utkuu
  • bu yöntem halen işe yarıyor mu arkadaşlar. itunes yedek almada hata veriyor bende bu şekilde. siz sorun neredendir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scoopi

bu yöntem halen işe yarıyor mu arkadaşlar. itunes yedek almada hata veriyor bende bu şekilde. siz sorun neredendir.

windows 8.1 pro'de denedim olmadı eski windows 7 de oluyordu ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikopoll

quote:

Orijinalden alıntı: scoopi

bu yöntem halen işe yarıyor mu arkadaşlar. itunes yedek almada hata veriyor bende bu şekilde. siz sorun neredendir.

windows 8.1 pro'de denedim olmadı eski windows 7 de oluyordu ama

Ben win7'de denedim, kisayolu olusturuyor ama itunes yedek almaya baslayinca hata veriyor. Acaba itunesin yeni surumleri artik desteklemiyor mu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cannot create a file when that file already exists.
    Halen varolan bir dosya oluşturulamaz.

hatası alıyorsanız ben şöyle çözdüm.
    C:\Users\(username)\AppData\Roaming\Apple Computer\MobileSync\ içindeki backup klasörünü tamamen silin
    D:\Backup denilen yere backup klasörünü siz oluşturun yoksa o kendi D de backup diye klasör açamıyor.

Sonuç Backup alındı.
  • Paramtere biçimi yanlış hatası alıyorum nerede hata yapıyorum ..

Bazen de komut söz dizimi yanlış hatası alıyorum ..

yazılanların aynısını yazıyorum neden bu hatayı alıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galaxyg -- 26 Mayıs 2017; 21:33:17 >
  • teşekkürler benim de işimi gördü
  • quote:

Orijinalden alıntı: utkuu

Arkadaslar bende ayni sorunun magduruydum...Sonunda buldum...Bilmiyorum hala ihtiyaciniz var mi yok mu ama buyrun..

Windows 7 ve Vista icin;
    1) Itunes'u kapatin

Umarim is gorur...
    Sene 2018, bu bilgi benim işime inanılmaz yaradı.

Teşekkürler.

• utkuu U kullanıcısına yanıt
    Çok zekice bir çözüm olmuş. Başka şeyler içinde kullanılabilir. Teşekkürler.
  • Kaç yıllık bilgi hala taze bana da lazım olacak birazdan teşekkür ederim
  • merhaba Arkadaşlar;

yapamayan arkadaşlar için yazıyorum

C:\Users\ADMIN\AppData\Roaming\Apple Computer\MobileSync backup klasörünü siliyorsunuz shift sağ tuş komut sistemini açıp bu komutu yazıyorsunuz bu kadar

mklink /J "C:\Users\(username)\AppData\Roaming\Apple Computer\MobileSync\Backup" "D:\Backup"
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.