|
Bildirim
|
Arkadaslar bende ayni sorunun magduruydum...Sonunda buldum...Bilmiyorum hala ihtiyaciniz var mi yok mu ama buyrun..
Windows 7 ve Vista icin; 1) Itunes'u kapatin 2) Back up dosyalarinin tutuldugu klasoru ( C:\Users\(username)\AppData\Roaming\Apple Computer\MobileSync\Backup\ ) istediginiz baska bir yere tasiyin ( mesela D:\backup ) Not: Eger eski backup lariniz onemli degilse, C deki Backup dosyasini " D:\backup "a tasimandan direk silerek de ucuncu adima devam edebilirsiniz 3) command prompt u acin ( windows isaretine basip, arama kismina "cmd" yazip, enter a basin 4) su komutu yazin mklink /J "C:\Users\(username)\AppData\Roaming\Apple Computer\MobileSync\Backup" "D:\Backup" isiniz tamamdir :) Buarada lutfen unutmayin yukardaki (username) kismina kendi bilgisayarinizdaki adi yazmaniz gerekiyor. Umarim is gorur... |
Cannot create a file when that file already exists.
Halen varolan bir dosya oluşturulamaz. hatası alıyorsanız ben şöyle çözdüm. C:\Users\(username)\AppData\Roaming\Apple Computer\MobileSync\ içindeki backup klasörünü tamamen silin D:\Backup denilen yere backup klasörünü siz oluşturun yoksa o kendi D de backup diye klasör açamıyor. Sonuç Backup alındı. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galaxyg -- 26 Mayıs 2017; 21:33:17 > |
|
|
|
|
|